Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

TenkoFX Crypto Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

+ Reply to Thread
Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    kruleznickzam
    Guest

    NoGold - 10 Tahun Akan Datang??

    Pada pendapat korang apa yg akan berlaku pada NoGold, 10 tahun akan datang? Adakah NG akan menjadi komuniti forum bertaraf international? atau Mungkinkah nanti anak2 kita juga akan join NoGold?

    xkesah berapa mustahil pendapat korang, sbb apa2 saja boleh berlaku di masa depan.. hehe.. :045: :045:
    bitcoin 160x600

  2. #2
    shadowclone09
    Guest
    mgkin gak kowt...

  3. #3
    NG Ace
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    kelana jaya
    Posts
    7,884
    zCk is a splendid one to behold zCk is a splendid one to behold zCk is a splendid one to behold zCk is a splendid one to behold zCk is a splendid one to behold zCk is a splendid one to behold zCk is a splendid one to behold zCk is a splendid one to behold
    My Mood
    Sleepy
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    nogold pernah melalui zaman gemilang dulu2.....2005-2007
    pastu zaman gelap - 2008
    pastu skrng 2009 mcm nak naik balik......

    ada time atas ada time bwh....bagaikan roda...

  4. #4
    NG Superstar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Near Puchong
    Posts
    3,540
    qree is a jewel in the rough qree is a jewel in the rough qree is a jewel in the rough
    My Mood
    Asleep
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by zCk View Post
    nogold pernah melalui zaman gemilang dulu2.....2005-2007
    pastu zaman gelap - 2008
    pastu skrng 2009 mcm nak naik balik......

    ada time atas ada time bwh....bagaikan roda...
    xpnah lak aku rasa zaman gemilang tu....
    yg zaman gelap pon aku xbrp rasa...
    tp masa aku memula masuk mmg trasa hambar sgt2 laa NG....
    sunyi sepi....
    malah smpi skrg masih terasa part sunyi sepi tuu...
    masih terlalu sikit user NG yg aktif berposting.
    xabis2 muka sama jer....
    |huh|

  5. #5
    kingnorth
    Guest
    Quote Originally Posted by kruleznickzam View Post
    Pada pendapat korang apa yg akan berlaku pada NoGold, 10 tahun akan datang? Adakah NG akan menjadi komuniti forum bertaraf international? atau Mungkinkah nanti anak2 kita juga akan join NoGold?

    xkesah berapa mustahil pendapat korang, sbb apa2 saja boleh berlaku di masa depan.. hehe.. :045: :045:

    alamak anak aku join NG ker... harap dia tak tau nickname aku apa:011:

  6. #6
    kruleznickzam
    Guest
    Aku pikir.. jika NG terus focus pada kelebihan yg ada ini.. pasti akan jadi forum no.1 kat malaysia.. Kelebihan yg ada pada NG, tpi tidak pada forum lain seperti penggunaan $NG, bidding, daily luck draw dan pelbagai peraduan yg menarik mampu menarik ramai lagi.. So dalam 10 tahun akan dtg.. pasti meriah giler2 forum nie..

    p/s: aku syorkan NG tubuhkan MOD group tuk tujuan Promosi.. kalu da ada.. kene ramaikan lagi.. hehe

  7. #7
    Glory Glory United
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    21,922
    Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future
    My Mood
    Yeehaw
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    emm ntah ler..mebi haku nyer posting dah cecah 100k kot..:045::045:
    31 Dec 2009 genap 15000 posting di NG

    bila nak cecah 30k ni

  8. #8
    NoGold Football Club
    Join Date
    May 2007
    Location
    Selayang-Kota Damansara-Kajang-Muar
    Posts
    4,170
    putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice
    My Mood
    Confused
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    time tu putat jr dah amik alih kot tempat aku kekekeke
    Dengan izin ALLAH aku makan tengahari dengan POUND makan malam dengan USD Amin :1:
    I'm good friend like a computer
    I 'enter' ur life,
    'save' u in my heart,
    'format' ur problems,
    'shift' u 2 opportunities
    and never 'delete' u from my memory

  9. #9
    NG Rookie
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    1,138
    tokputih will become famous soon enough tokputih will become famous soon enough
    My Mood
    Sneaky
    Post Thanks / Like
    tok harap NG 10 tahun akan NG$ tu benar2 jadi RM..... :015:

    p/s Qree dan Ejal pergh betul2 punya pulun...


  10. The Best Spread 468x60ms

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts