Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60 The Best Spread 468x60ms

+ Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 15
  1. #1
    You'll Never Walk Alone
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    McLaren HQ
    Posts
    15,548
    tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all
    My Mood
    Asleep
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like

    Isteri Anda Series Ke Kalau Izinkan Kahwin Lain?

    Tumpang sikit seksyen wanita hari ini.

    Kepada para suami, kalau tetiba isteri anda benarkan kahwin lain, rasa2nya dia series ke atau memain je. Atau just nak menguji je.

    Kepada para isteri lak, berani ke nak bergurau ngan suami camtu? Ke memang tak kisah kalau suami kahwin lain?
    PAMM 120x600
    "Saya menyertai Nogold Speakout"

  2. #2
    NG Newbies
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    planet pluto... on the way to the earth....
    Posts
    99
    MKO is on a distinguished road
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by tennoajak View Post
    Tumpang sikit seksyen wanita hari ini.

    Kepada para suami, kalau tetiba isteri anda benarkan kahwin lain, rasa2nya dia series ke atau memain je. Atau just nak menguji je.

    Kepada para isteri lak, berani ke nak bergurau ngan suami camtu? Ke memang tak kisah kalau suami kahwin lain?
    memain je kalau isteri kata camtu...

    lain le kalau dia siap bawak calon bakal madu dia depan kita.. hehehehe

  3. #3
    Banned
    Join Date
    May 2009
    Location
    kejiranan
    Posts
    1,761
    carkey88 is a jewel in the rough carkey88 is a jewel in the rough carkey88 is a jewel in the rough carkey88 is a jewel in the rough
    My Mood
    Happy
    Post Thanks / Like
    lain mcm jerk..
    sbb besa nya pompuan x ske kalau di madukn nie.....
    tapi kalau tetibe jerk offer komper da somthing
    heheheh

  4. #4
    kingnorth
    Guest
    biasanye isteri memain jer cakap camtu.. tapiklu suami cari lain jugak.. dia tak memain dah potong punai suami.. kasi gagak makan..:011::011:

  5. #5
    NG Dr. Love
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    berpijak dibumi nyata...
    Posts
    6,036
    mariahassan is a glorious beacon of light mariahassan is a glorious beacon of light mariahassan is a glorious beacon of light mariahassan is a glorious beacon of light mariahassan is a glorious beacon of light mariahassan is a glorious beacon of light
    My Mood
    Bored
    Post Thanks / Like
    kalo dia izinkan utk kawin lg tu pasti ada sebab
    yg memaksa dia brbuat begitu...:013:

  6. #6
    NG Rookie
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    1,138
    tokputih will become famous soon enough tokputih will become famous soon enough
    My Mood
    Sneaky
    Post Thanks / Like
    hehehe... jarang isteri nak memain benda cam ni melainkan ada sebab musabab mengapa dia benarkan kita kahwin lain....

  7. #7
    ☆NG Splatterz☆
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    kejap kat sana..kejap kat sini
    Posts
    3,603
    wakovic is a jewel in the rough wakovic is a jewel in the rough wakovic is a jewel in the rough wakovic is a jewel in the rough
    My Mood
    Cool
    Post Thanks / Like
    rasanya x mungkin kot dia nak gurau2 smpi camtu...

    lagipun wak ni setia org nyerr....ekekekkkk :005::005:

  8. #8
    NG Dr. Love
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    berpijak dibumi nyata...
    Posts
    6,036
    mariahassan is a glorious beacon of light mariahassan is a glorious beacon of light mariahassan is a glorious beacon of light mariahassan is a glorious beacon of light mariahassan is a glorious beacon of light mariahassan is a glorious beacon of light
    My Mood
    Bored
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by wakovic View Post
    rasanya x mungkin kot dia nak gurau2 smpi camtu...

    lagipun wak ni setia org nyerr....ekekekkkk :005::005:
    kalo org laki selalu ckp dia baik,dia setia...boleh caya ke...?:030:

  9. #9
    ☆NG Splatterz☆
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    kejap kat sana..kejap kat sini
    Posts
    3,603
    wakovic is a jewel in the rough wakovic is a jewel in the rough wakovic is a jewel in the rough wakovic is a jewel in the rough
    My Mood
    Cool
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by mariahassan View Post
    kalo org laki selalu ckp dia baik,dia setia...boleh caya ke...?:030:
    x cayer sudah... :015::015:

    ekkekekk

  10. #10
    kingnorth
    Guest
    wak mana wak??? bini dia cari..kuar gi beli susu anak tak balik2 lagi nie..


  11. TenkoFX Crypto

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts