Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

TenkoFX Crypto The Best Spread 468x60ms

+ Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 13
  1. #1
    smeddy
    Guest

    Password Generator and File Encryptor

    Okeh.. ini site yg aku recommend bagi yg tak mau install roboform ke apa...

    http://www.winguides.com/security/password.php?guide=security

    Korang boleh generate byk2 password lain2... lepas tu susah nak ingat, mana nak letak? dalam text file? Ok nak letak dalam text file boleh.. tapi kena lah encrypt.. guna free 25mb encryptor.. boleh get it from

    http://www.cypherix.com/cryptainerle/

    Aku guna 2 2 ini.. pasal dah buat website duit kan.. security kena pikir dulu sebelum meleleh fikir profit... security low, profit pun leh gone kalau kena hack...

    Kalau copy paste tu pun jgn ingat safe.. clipboard hack ada... so kasi clear itu clipboard yg simpan sume benda dicopy.. guna free Worldstart clipboard cleaner..download from

    http://www.worldstart.com/clip-setup.exe

    Pastu yg tak pueh hati lagi boleh la beli microsoft fingerprint reader.. kat malaysia aku tatau mana la.. aku beli masa kat australia dulu

    http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/productdetails.aspx?pid=036

    ini aku tekan je pastu masuk website sume.. bila nak masuk windows pun boleh guna ni.. sume kira one finger away lahh..

    apa apa pun newbies sume, don't get overly excited bila bab nak buat duit... pc tu kasi optimum dulu security... kalau internet, invest beli router atau wireless router.

    jgn gi cc, opis atau tempat2 was2.. unless konpem clear.. dah la online investment ni risky, jgn lah tambah risk ngan computer yg tak kuat security.

    ingat yer, password LAIN2 utk setiap account, tak kisahlah email ke program2 ke.. kalau rasa account tu tak kisah kena hack ke boleh la taruk password cikai2..

    ermm tu je la kot for now, nanti ada apa2 aku tambah lagi
    The Best Spread 160x600ms

  2. #2
    foreveron7
    Guest

    Re: Password Generator and File Encryptor

    superb explanation from our new admin......haih ko gi laa australia beli finger scanner tuu balik mehh jual kat member2 nogold ....ahakzzz cheap sale by smeddy :-D

  3. #3
    benjoxzz
    Guest

    Re: Password Generator and File Encryptor

    Superb explanation.kekedang sampai takut lak.. :-D

  4. #4
    NG Moderator
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Subang Jaya DisneyLand HK
    Posts
    731
    sNarFy is on a distinguished road
    My Mood
    Aggressive
    Post Thanks / Like

    Re: Password Generator and File Encryptor

    Bila baca baca benda benda cam nih aku jadi takUTTTTTTTTTTTTTTT.... uwaaaaaa.. dah lah komputer aku nih cikai giler.. safety mmg totally out... good info... cayalah smeddy... int:

  5. #5
    eross
    Guest

    Re: Password Generator and File Encryptor

    gud info smeddy,tq

  6. #6
    zolympus
    Guest
    Quote Originally Posted by smeddy
    Pastu yg tak pueh hati lagi boleh la beli microsoft fingerprint reader.. kat malaysia aku tatau mana la.. aku beli masa kat australia dulu

    http://www.microsoft.com/hardware/mo...s.aspx?pid=036

    ini aku tekan je pastu masuk website sume.. bila nak masuk windows pun boleh guna ni.. sume kira one finger away lahh..
    bro .. nak tanya la. Australia tu besar. store yg mana satu ya? nak beli ni. pesan kat member. dia tu malas sikit nk usha barang kat kedai mana .. kat kedai mana kalau dapat nama exact store, dan lokasi (exact city & state) mmg cantik la

    tq!

  7. #7
    tsemylia
    Guest

    Help Me Pls.

    Saya Baru Sangat Lagi Dlm Hal2 Computer Dan Ada Masalah Sikit...

    Bila Saya On Internet Dan Bila Try To Surf Web...computer Saya To Slow Untuk Buka Page....kenapa Yaa....boleh Tunjuk Ajar Cara2 Untuk Mengatasi Nya...

  8. #8
    the_vangardx
    Guest
    Quote Originally Posted by tsemylia
    Saya Baru Sangat Lagi Dlm Hal2 Computer Dan Ada Masalah Sikit...

    Bila Saya On Internet Dan Bila Try To Surf Web...computer Saya To Slow Untuk Buka Page....kenapa Yaa....boleh Tunjuk Ajar Cara2 Untuk Mengatasi Nya...
    hmm..banyak tu sebabnya..tapi tak beritau ape spec computer yg tgh digunakan..maybe ram rendah..tak larat nak load..tapi cakap baru sgt tu..maybe tak pernah update anti virus, spyware, adware, malware, trojan..hm bnyk tau kuman kuman yg ada..lagi2 komputer yg takde protection..
    kalau free meh usha kat sini.. pegi www.vangardx.net tgk kat technical support..ada la serba sedikit pasal security nie..sori kalau tak paham lagi..do kindly msg me..no problem punya..ada free time i tolong

  9. #9
    otakbisnes1
    Guest
    boleh cerita tak apa kelemahan roboform tu, sampai tak nak pakai? saya tak pernah try...

  10. #10
    freeziy
    Guest
    tak payah le pakai..better ingat dan tulis je secara manual dalam buku 555 jerk..lagi slamat...


  11. Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts