Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60 TenkoFX Crypto

+ Reply to Thread
Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 10 of 40
  1. #1
    NG Rookie
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    109
    hairie is on a distinguished road
    Post Thanks / Like

    Bagaimana nak menawan hati wanita?

    Phero-X
    Androstenone Pheromone
    The Science Of Attraction
    Product By : Morgan Labs LCC
    Made In : Russia

    Phero-X adalah formula yang kompleks dan rumit, anda akan menjana pelbagai kesan aura dan mencuri perhatian manusia.
    Kesan keseluruhannya akan membuatkan anda rasa mudah untuk bergaul dan bermesra dan bertemu dengan kenalan.

    Yang anda akan benar-benar pasti ialah bau pheromones yang unik membuatkan ramai orang tertanya-tanya
    di dalam hati.... 'bau apakah ini???' disebabkan kesan pheromones yang bermain dengan minda mereka.

    Tidak seperti kebanyakan pewangi, kerana anda tahu, sebaik sahaja menghidu minyak wangi, anda tahu itu minyak wangi....
    tetapi pheromones Phero-X kalau dihidu, akan membuatkan anda tertanya-tanya... 'bau apa ni'... hemm...

    Harus di ingat, Phero-X bukan lah minyak pengasih yang berunsurkan perkara negatif.
    Professional_PAMM_Service-ENG_160x600
    Last edited by hairie; 17 Feb 2010 at 12:29 AM.
    tips kebahagian rumahtangga

    http://lelakighairah.com

  2. #2
    NG Rookie
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    109
    hairie is on a distinguished road
    Post Thanks / Like
    Berita Kejayaan Pelanggan



    Berikut adalah testimoni yang kami terima secara SMS.
    Buktinya kami paparkan dalam bentuk slideshow.
    Nombor handphone pelanggan dirahsiakan atas permintaan pelanggan.


    * Kesan penggunaan Phero-X akan berbeza untuk setiap individu.
    Gunalah sekerap yang mungkin.

    .................................................. .................................................. ...........................................

    "Pada satu petang lepas main bola,,, tengah rilek-rilek nak minum air... 5 orang member datang tanya... Eh.. kau pakai minyak wangi apa??? Saya kata takdelah... mana pakai minyak wangi... peluh kut! Itulah pengalaman saya mengggunakan Phero-X dalam masa 2 bulan ni..."


    Kamal


    .................................................. .................................................. ...........................................


    "Saya pernahlah nak keluar rumah satu malam tu... tiba-tiba anak dara saya tegur... umurnya lingkungan 18 tahun... dia kata... Papa.. papa nak pergi mana dengan bau yang seksi tu??? Elok papa duduk rumah jer... kang tergoda perempuan yang tercium bau papa ni.... Saya hanya tersenyum dan kata... jangan risau... papa ok!"

    Hasyim


    .................................................. .................................................. ...........................................


    "Ni pengalaman real yang saya alami.... dalam pukul 12 tengahari... ketika waktu LUNCH' saya menerima panggilan dari seorang secret admirer... dia kata minat sangat dengan saya dan nak jumpa... alih-alih tengok.. rupanya awek department sebelah jerr... hingga kini saya dah couple dengan dia... pernah saya tanya??? awak syok kat saya sebab apa??? dia kata adalaaahhh... emmm... Saya tahu.. ni mesti Phero-X punya penangan"


    Zainuddin

    .................................................. .................................................. ...........................................


    "Pengalaman saya tidaklah seseronok mana, tapi memang saya perasan... saya drive dari rumah, lepastu parking. Naik Monorail ke tempat kerja... dalam monorail... kadang-kadang penuh sendat, kadang-kadang lapang... apa yang saya perasan memang.. eye contact cukup banyak... Saya perasan,,, pompuan-pompuan ni yang lebih-lebih, siap gesel-gesel punggung lagi... "


    Anthony

    .................................................. .................................................. ...........................................


    "Saya harap encik janganlah expose sangat testimoni saya ni... sebab sensitif,,, saya memang dapat pikat ramai wanita... dan ehem.. ehem... ehem... saya harap encik lebih arif dan faham .. betul tak?"


    Tan

    .................................................. .................................................. ..........................................

    "Buka jer penutup Phero-X... satu ofis bau dia jeee... 8 orang keruyun nak tau apa bendanya Phero-X ni... cepat-cepat saya sorok... diorang tanya... weh bau apa nih??? Aku diam jer... buat-buat tak tahu"


    Saiful


    .................................................. .................................................. ...........................................


    "Memang saya perasan bau dia tahan lama,,, 12 jam pun masih ada,,, dah mandi pakai sabun pun ada tinggal saki-baki. bau dia makin lama... makin sedap...!!!"


    Kefli


    .................................................. .................................................. ...........................................


    "Setiap kali keluar rumah jer... bini tanya... bang nak pergi mana tuh? bang balik pukul berapa??? Saya dapat hidu kerisauan isteri saya... Sejak-sejak pakai pheromone Phero-X ni... makin risau pulak isteri saya terhadap saya"


    Kamarudin


    .................................................. .................................................. ...........................................


    "Dalam seminggu pakai Phero-X... saya dapat satu idea... apa kata jika saya suruh member saya guna... saja nak tengok result dari eksperimen saya... member saya ni pun pakailah Phero-X untuk sebulan... memang saya nampak sendiri... beliau nampak lebih memikat.. sebab budak-budak pompuan tempat saya kerja asyik tanya Amir je.. sikit-sikit Amir.. sikit-skit Amir... memang saya nampak Amir lebih macho mungkin sebab Phero-X yang saya pinjamkan... Dan saya dapati bau Amir memang mengancam! sebab pagi-pagi masuk kerja... bau diaaa.... fuhhhh!!! satu lift... satu ofis bau!"


    Anuar

    .................................................. .................................................. .........................................


    "Saya titis Phero-X dalam 2 titis kat seat kereta saya.... . awek-awek saya puji... Eh kereta you ni pakai apa??? wangi semacam je... bestlah bau dia.. "


    Kheirul


    .................................................. .................................................. ........................................


    "Sales dan jualan saya makin meningkat, saya dapati pelanggan-pelanggan, lebih-lebih lagi wanita... senang betul nak close' .... Apa yang boleh saya cakap,,, syabas.... dan thank you dengan produk pheromones Phero-X ni... TQ!"


    Daniel Qudsi
    tips kebahagian rumahtangga

    http://lelakighairah.com

  3. #3
    NG Rookie
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    109
    hairie is on a distinguished road
    Post Thanks / Like
    JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN 100% DALAM MASA 30 HARI PEMBELIAN..MAKLUMAT LANJUT HUBUNGI/KLIK>>http://lelakighairah.com/hubungi.html
    tips kebahagian rumahtangga

    http://lelakighairah.com

  4. #4
    NG Rookie
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    2,547
    cutepumpkin will become famous soon enough cutepumpkin will become famous soon enough
    My Mood
    Daring
    Post Thanks / Like
    aku ingat apa tadi..jual pherox rupanya
    ingat tips!
    DaLaM hAti aDa Labu
    "I'm In NOGOLD SPEAKOUT!"

  5. #5
    Fx4u Official IB
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    NEMO - Official Forex4You Introducing Broker (Malaysia)
    Posts
    606
    NEMO is on a distinguished road
    My Mood
    Flirty
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by cutepumpkin View Post
    aku ingat apa tadi..jual pherox rupanya
    ingat tips!
    ko nak tips buat apa..sejak bile nak tawan hati wanita plak ni..:011::011:

  6. #6
    NG Rookie
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    sesat lagik
    Posts
    850
    wan_z will become famous soon enough
    My Mood
    Cold
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by cutepumpkin View Post
    aku ingat apa tadi..jual pherox rupanya
    ingat tips!
    ades.. keliru ku disitu..

  7. #7
    NG Rookie
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    2,547
    cutepumpkin will become famous soon enough cutepumpkin will become famous soon enough
    My Mood
    Daring
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by NEMO View Post
    ko nak tips buat apa..sejak bile nak tawan hati wanita plak ni..:011::011:
    ahahaha..ko neh aku nak tolong ko tadi:024:

    Quote Originally Posted by wan_z View Post
    ades.. keliru ku disitu..

    saya tulen bang...ahahaha:011:
    DaLaM hAti aDa Labu
    "I'm In NOGOLD SPEAKOUT!"

  8. #8
    NG Rookie
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    109
    hairie is on a distinguished road
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by cutepumpkin View Post
    ahahaha..ko neh aku nak tolong ko tadi:024:



    saya tulen bang...ahahaha:011:
    ye ke hehehe:4:
    tips kebahagian rumahtangga

    http://lelakighairah.com

  9. #9
    NG Rookie
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    109
    hairie is on a distinguished road
    Post Thanks / Like
    jaminan wang dikembalikan 100%..

    hanya di http://lelakighairah.com
    tips kebahagian rumahtangga

    http://lelakighairah.com

  10. #10
    NG Newbies
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    20
    Drake is on a distinguished road
    My Mood
    Bashful
    Post Thanks / Like
    kalu hikutkan tajuk tuh.. senang sgt arrr...

    3 rules... money, money, money...


  11. The Best Spread 468x60ms

 
+ Reply to Thread
Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts