Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60 The Best Spread 468x60ms

+ Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 11
  1. #1
    NG Rookie
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    1,138
    tokputih will become famous soon enough tokputih will become famous soon enough
    My Mood
    Sneaky
    Post Thanks / Like

    Sampai bila Rebet 5,000 ni akan berkuatkuasa?

    ada orang beritahu bahawa rebet 5k hanya sampai hujung tahun ni... betulker ? camnilah susah jugakler.. takkan nak tukau kereta baru sekarang ni... sekarang ni nak nafas pun susah... nak maintain kereta lama insuran pulak kemain tinggi sparepart pulak payah carik....
    bitcoin 160x600

  2. #2
    NG Rookie
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Credit Suisse HQ
    Posts
    1,609
    kni will become famous soon enough kni will become famous soon enough
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by tokputih View Post
    ada orang beritahu bahawa rebet 5k hanya sampai hujung tahun ni... betulker ? camnilah susah jugakler.. takkan nak tukau kereta baru sekarang ni... sekarang ni nak nafas pun susah... nak maintain kereta lama insuran pulak kemain tinggi sparepart pulak payah carik....
    taKde plak dgr gossip tu...
    wak tak try cari kat google ker??

  3. #3
    NG Rookie
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    1,138
    tokputih will become famous soon enough tokputih will become famous soon enough
    My Mood
    Sneaky
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by kni View Post
    taKde plak dgr gossip tu...
    wak tak try cari kat google ker??
    tok pun dengau dari mulut orang jer...

  4. #4
    NG Rookie
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Credit Suisse HQ
    Posts
    1,609
    kni will become famous soon enough kni will become famous soon enough
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by tokputih View Post
    tok pun dengau dari mulut orang jer...
    ramai org tgh berkira2 nak letgo keta lama...
    kalau buat sekejap jer... ramai yg kecewa...

  5. #5
    NG Rookie
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    1,138
    tokputih will become famous soon enough tokputih will become famous soon enough
    My Mood
    Sneaky
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by kni View Post
    ramai org tgh berkira2 nak letgo keta lama...
    kalau buat sekejap jer... ramai yg kecewa...
    jangan lupa jugak sebab tahun depan will be though in economy... so rebet tu kerajaan hanya tanggung untuk this year aje... just my telahan ajelah... harap2 janganlah jadi...

  6. #6
    acan
    Guest
    hurm..xtau la plak..
    xpnah dnga lg..:dft008:

  7. #7
    NG Girl Power
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5,131
    fasTiffany has a spectacular aura about fasTiffany has a spectacular aura about fasTiffany has a spectacular aura about
    My Mood
    Bitchy
    Post Thanks / Like
    harap harap ada lah kan
    huhuhuhuhuhuhuhuhuhu

  8. #8
    zamreda
    Guest
    pasal rebet tu sementara akan ditutup

    pasal kerana stok2 kereta lama yng nak dilupuskan dah penuh dan sendat...

    lokasinya terletak kat tg malim,perak...

    rumah akak aku kat proton city sana...
    mmg klau lalu vendor proton tu penuh gila kereta lama
    sebab kilangnya blum siap lagi....:011::011::011:

  9. #9
    NG Rookie
    Join Date
    May 2009
    Location
    shah alam
    Posts
    380
    ambo5511 is on a distinguished road
    My Mood
    Hungover
    Post Thanks / Like
    rasanya exchange program voucher 5000 ni dh tutup utk proton,.kalau x salah minggu lepas.
    tp perodua pnya smpai ujung tahun ni kalau x silap,.

    so,.masih ada masa yg mana nk tukar keta lama dn daptkan perodua baru,.
    _______________________
    HIDUP INI CANTIK

  10. #10
    aes2028
    Guest
    Quote Originally Posted by ambo5511 View Post
    rasanya exchange program voucher 5000 ni dh tutup utk proton,.kalau x salah minggu lepas.
    tp perodua pnya smpai ujung tahun ni kalau x silap,.

    so,.masih ada masa yg mana nk tukar keta lama dn daptkan perodua baru,.
    rasa2nya info ni tepat .....

    ..


  11. TenkoFX Crypto

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts