Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
 • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

TenkoFX Crypto Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2
 1. #1
  sekeri2001
  Guest

  Jangan Klik Kalau Taknak Wang - Terhangat Di pasaran

  Jom jadi yang terawal. Masih hangat di Internet. Affiliate Program

  Sila Klik http://www.dapatwang.com/?id=shukida

  Special Offer - Rebat RM5 untuk join GOLD package dengan saya (Klik under Nama Saya) SMS email/registered name ke 0133889290:048:


  GOLD PACKAGE RM 200

  Komisyen Anda Pendapatan
  Per Klik (unik IP) RM 0.30
  Daftar Ahli GOLD PACKAGE RM 25
  Daftar Ahli SILVER PACKAGE RM 20
  Daftar Ahli BRONZE PACKAGE RM 15  SILVER PACKAGE RM 100

  Komisyen Anda Pendapatan
  Per Klik (unik IP) RM 0.20
  Daftar Ahli GOLD PACKAGE RM 20
  Daftar Ahli SILVER PACKAGE RM 15
  Daftar Ahli BRONZE PACKAGE RM 10


  BRONZE PACKAGE RM 50

  Komisyen Anda Pendapatan
  Per Klik (unik IP) RM 0.10
  Daftar Ahli GOLD PACKAGE RM 15
  Daftar Ahli SILVER PACKAGE RM 10
  Daftar Ahli BRONZE PACKAGE RM 5  Soalan Lazim

  1. Apakah DapatWang.com

  DapatWang.com adalah satu program affiliate yang memberikan komisyen untuk setiap klik atau tajaan yang dibuat. Setiap komisyen adalah berbeza mengikut pakej yang didaftarkan.


  2 Bagaiman Cara Menambah Wang dalam program ini?

  Mudah!. Cuma promosikan link anda samada melalui banner atau email. Setiap kali ada pelawat klik pada link tersebut, program ini akan memberikan komisyen kepada anda secara automatik. Lebih ramai yang klik pada link anda, semakin bertambahlah pendapatan anda. Boleh lihat statistik ini secara langsung dalam ruangan ahli. Sekiranya mereka mendaftar sebagai ahli, tahniah! anda mendapat komisyen lagi... kadar berbeza mengikut pakej yang didaftar. Pilihlah pakej yang terbaik untuk memberikan pulangan lebih lumayan. Lihat pada 'PAKEJ Hebat' untuk keterangan lanjut.


  3 Apa yang dapat sebagai ahli?


  Sila lihat pada 'Produk Bonus'. Kami menyediakan aplikasi yang menarik dan dijual pada harga yang tinggi jika dibeli. Walaupun anda berdaftara pada Pakej GOLD masih tidak menyami harga sebenar produk ini. Di sini segalanya adalah PERCUMA. Kami akan menambah produk bonus mengikut keperluan bagi kepentingan bersama.

  Sebagai ahli anda layak untuk menambah pendapatan dengan cara mempromosikan link anda (sila rujuk kepada perkara 2). Ini adalah cara terbaik untuk menambah pendapatan secara online tanpa anda perlu bersusah payah membina produk anda sendiri. Cuma kongsi dengan kawan-kawan... bermulalah untuk tambah wang. Sungguh mudah!


  4 Bolehkah klik pada link yang sama lebih dari satu kali?

  Awas. Anda disarankan untuk tidak melakukan perkara ini. Jadilah ahli yang berhemah. Program ini akan merekod setiap ip address. Kami hanya mebayar ip address yang unik sahaja. Sekiranya anda klik pada link yang sama berulang dengan menggunakan ip address yang sama, tiada komisyen akan dikira.. Hanya ip address dari negara ini sahaja SAH untuk menerima komisyen.


  5 Apakah program ini akan kekal lama?

  Sudah tentu. Sehubungan dengan itu kami berharap agar anda JUJUR bersama program ini untuk kepentingan bersama. Pendapatan / komisyen anda dibayar kerana kerja-kerja anda mempromosikan laman web Dapatwang.com ini. Kami memerlukan Trafik / pelawat dari semua pelayar web berbeza dari negara ini. Program berunsur FRAUDCLICKS (autohits, autosurf, Ip reset dan robot click) adalah TIDAK dibenarkan sama sekali. Malah keahlian anda akan dibatalkan. Sila rujuk kepada terma & syarat untuk maklumat lanjut.


  6 Adakah program ini sah di sisi undang-undang?

  Ini bukanlah Skim Cepat Kaya atau Pelaburan Cepat Kaya. Kami cuma menyediakan medium yang membolehkan komisyen dibayar kepada anda di atas kerjasama anda mempromosikan laman web ini. Kami membayar anda daripada keuntungan pihak yang perolehi dari perkhidmatan membina laman web, pengiklanan, jualan produk-produk tambahan dan kerja-kerja yang berkaitan dengan IT.


  7 Siapakan di sebalik program ini?

  Dapatwang.com adalah program yang dibina oleh tenaga kerja profesional dengan sokongan oleh BRAIN SUCCESS SOLUTION. Syarikat yang mempunyai pengalaman luas dalam bidang IT ini telahpun mempunyai ramai pelanggan yang berpuas hati dengan perkhidmatan yang diberikan. Perkhidmatan yang disediakan adalah:
  i. Membina laman web (corporate, MLM, minisite)
  ii. Membina sistem (PHP & MySQL)
  iii. Design- label & packaging
  iv. Web maintaining
  v. Pereka Grafik dll...


  8 Bilakan pembayaran komisyen dibuat?

  Pihak kami akan membuat pembayaran komisyen pada setiap 15hb dan 30hb. Sila pastikan anda memasukkan maklumat akaun bank yang sah. Anda boleh melihat semua rekod pembayaran pada ruangan ahli.


  9 Bagaimana cara aktifkan keahlian?

  Selepas anda berdaftar, sila login menggunakan login yang anda masukkan. Kami akan menerangkan proses pembayaran seterusnya.


  10 Bila boleh bermula menjana Wang?

  Sebaik sahaja keahlian anda diaktifkan, anda boleh terus mempromosikan link anda. Maklumat link atau banner akan diberikan selepas anda login ke ruangan ahli. Setiap ahli berdaftar mempunyai link tersendiri. Sebagai contoh http://www.dapatwang.com/?id=admin


  11 Adakah perlu untuk memperbaharui keahlian?

  Tidak. Keahlian anda adalah untuk seumur hidup. Anda hanya perlu daftar sekali. Walaubagaimanapun anda dibenarkan untuk mendaftar lebih dari satu akaun. Sebagai contoh akaun 1 : Pakej GOLD, akaun 2: Pakej SILVER


  12 Sekiranya terdapat masalah atau kemusykilan bagaimana cara untuk berhubung?

  Anda boleh menghubungi kami melalui link 'Hubungi Kami' atau boleh terus online melalui YM. Kami perlukan rekod bertulis untuk tujuan menambah-baik perkhidmatan kami. Sebarang komen atau cadangan juga diterima.


  Klik disini http://www.dapatwang.com/?id=shukida
  bitcoin 160x600

 2. #2
  tekuz
  Guest
  bro tolong klik aku punye link....http://www.dapatwang.com/?id=Nokkayo

  td sy dh klik bro punye link dan bukak website selama satu minit..harap bro bley bls

 3. The Best Spread 468x60ms

 

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts