Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

TenkoFX Crypto The Best Spread 468x60ms

+ Reply to Thread
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 28
  1. #1
    kruleznickzam
    Guest

    Awak Anugerah Terindah Pernah Saya Miliki

    Awak
    Hari ni awak nampak serabut
    Semua orang kutuk
    Tapi ada gak hati yang puji
    Jadi you can always count on me

    Awak
    Hari ni awak senyum kat saya
    Tapi saya buat-buat tak nampak
    Padahal nak elak dari pengsan…

    Awak
    Hari ni awak datang kelas saya
    Tapi Saya buat bodoh ajer
    Padahal bumi ni rasa macam dah tak cukup graviti

    Awak
    Hari ni awak nampak comel
    Semua orang puji
    Tapi saya puji dalam hati
    Padahal nak gak puji sekuat hati

    Awak
    Hari ni saya senyum kat awak
    Tapi awak jalan depan saya
    Jadik senyum pun tak guna

    Awak
    Hari ni awak tegur saya
    Tapi saya buat-buat pekak
    Padahal nak elak daripada tak boleh berhenti borak

    Awak
    Hari ni saya tegur awak
    Tapi saya tegur awak dalam hati
    Jadi awak tak penah dengar all the gud lucks and take care hari-hari

    Awak
    Hari ni kita duduk semeja
    Tapi rasa cam jauh giler
    Padahal tak sampai sedepa

    Awak
    Hari ni awak beratur belakang saya
    Tapi saya tak tau nak cakap ape
    Jadi saya blah macam tu aje

    Awak
    Hari ni berubah situasi
    Tapi Saya still kat sini
    Padahal dah kosong tak berisi

    Awak
    Hari ni saya nampak awak dari McD
    Tapi awak tak macam dulu lagi
    Jadi saya terdiam sendiri

    Awak
    Hari ni saya dah janji..nak pergi
    Tapi tak tau kenapa tak boleh pergi

    Awak
    Hari ni saya menyesal ada ego yang tinggi
    Tapi dah takde harapan kat sini
    Jadi nak tak nak terpaksa sendiri

    Awak
    Hari ni hari terakhir nampak awak
    Tapi awak tak toleh sini
    Awak fokus kat tv

    Awak
    Hari ni saya tengok gambar kita senyum
    Tapi gambar tinggal gambar
    Nak buang sayang nak simpan sedih

    Awak
    Esok antara kita ada “balai berlepas”
    Esok…tiada esok untuk saya
    Esok juga…tiada esok untuk awak

    Awak
    Semoga satu hari nanti saya menginsafi diri
    Tak nak ada ego tinggi lagi
    Buat sakit hati

    Awak
    Sebelum pergi
    Hari ni..kat sini
    Saya janji
    Semua ni untuk awak…
    Sebab kenal awak anugerah terindah pernah saya miliki….
    Terima kasih awak

    p/s: pasal aku jadi jiwang plak ptg2 nie.. :005: :005:
    Trade_on_STP_accounts-ENG_160x600

  2. #2
    NG Hall of Fame
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    hong kong, bangi
    Posts
    5,884
    jahar79 is just really nice jahar79 is just really nice jahar79 is just really nice jahar79 is just really nice jahar79 is just really nice
    My Mood
    In Love
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by kruleznickzam View Post
    Awak
    Hari ni awak nampak serabut
    Semua orang kutuk
    Tapi ada gak hati yang puji
    Jadi you can always count on me

    Awak
    Hari ni awak senyum kat saya
    Tapi saya buat-buat tak nampak
    Padahal nak elak dari pengsan…

    Awak
    Hari ni awak datang kelas saya
    Tapi Saya buat bodoh ajer
    Padahal bumi ni rasa macam dah tak cukup graviti

    Awak
    Hari ni awak nampak comel
    Semua orang puji
    Tapi saya puji dalam hati
    Padahal nak gak puji sekuat hati

    Awak
    Hari ni saya senyum kat awak
    Tapi awak jalan depan saya
    Jadik senyum pun tak guna

    Awak
    Hari ni awak tegur saya
    Tapi saya buat-buat pekak
    Padahal nak elak daripada tak boleh berhenti borak

    Awak
    Hari ni saya tegur awak
    Tapi saya tegur awak dalam hati
    Jadi awak tak penah dengar all the gud lucks and take care hari-hari

    Awak
    Hari ni kita duduk semeja
    Tapi rasa cam jauh giler
    Padahal tak sampai sedepa

    Awak
    Hari ni awak beratur belakang saya
    Tapi saya tak tau nak cakap ape
    Jadi saya blah macam tu aje

    Awak
    Hari ni berubah situasi
    Tapi Saya still kat sini
    Padahal dah kosong tak berisi

    Awak
    Hari ni saya nampak awak dari McD
    Tapi awak tak macam dulu lagi
    Jadi saya terdiam sendiri

    Awak
    Hari ni saya dah janji..nak pergi
    Tapi tak tau kenapa tak boleh pergi

    Awak
    Hari ni saya menyesal ada ego yang tinggi
    Tapi dah takde harapan kat sini
    Jadi nak tak nak terpaksa sendiri

    Awak
    Hari ni hari terakhir nampak awak
    Tapi awak tak toleh sini
    Awak fokus kat tv

    Awak
    Hari ni saya tengok gambar kita senyum
    Tapi gambar tinggal gambar
    Nak buang sayang nak simpan sedih

    Awak
    Esok antara kita ada “balai berlepas”
    Esok…tiada esok untuk saya
    Esok juga…tiada esok untuk awak

    Awak
    Semoga satu hari nanti saya menginsafi diri
    Tak nak ada ego tinggi lagi
    Buat sakit hati

    Awak
    Sebelum pergi
    Hari ni..kat sini
    Saya janji
    Semua ni untuk awak…
    Sebab kenal awak anugerah terindah pernah saya miliki….
    Terima kasih awak

    p/s: pasal aku jadi jiwang plak ptg2 nie.. :005: :005:
    untuk wak ker ni??:005::005:

  3. #3
    kruleznickzam
    Guest
    Quote Originally Posted by jahar79 View Post
    untuk wak ker ni??:005::005:
    hahaha.. mungkin kot.. :dft012: :005: :005:

    dah rasa geli la plak.. :dft002:

  4. #4
    NG Hall of Fame
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    hong kong, bangi
    Posts
    5,884
    jahar79 is just really nice jahar79 is just really nice jahar79 is just really nice jahar79 is just really nice jahar79 is just really nice
    My Mood
    In Love
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by kruleznickzam View Post
    hahaha.. mungkin kot.. :dft012: :005: :005:

    dah rasa geli la plak.. :dft002:
    wak mesti kembang kuncup jer bila baca syair ko nih...:005:

  5. #5
    kruleznickzam
    Guest
    Quote Originally Posted by jahar79 View Post
    wak mesti kembang kuncup jer bila baca syair ko nih...:005:
    tu la pasal.. hehe.. :005: :005:

    xpasal2 tangkap jiwang plak wak nanti.. :004: :004:

  6. #6
    NG Girl Power
    Join Date
    May 2009
    Location
    Ditempat yang sepatutnya saya berada....xyah tahu..
    Posts
    2,884
    ShaSha will become famous soon enough ShaSha will become famous soon enough
    My Mood
    In Love
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by jahar79 View Post
    untuk wak ker ni??:005::005:
    hehehe...beruntung nyer wak...
    kekeke
    :005:
    Take away my trouble,Take away my grief,Take away my heartache,In the night like a thief.

  7. #7
    NG Hall of Fame
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    hong kong, bangi
    Posts
    5,884
    jahar79 is just really nice jahar79 is just really nice jahar79 is just really nice jahar79 is just really nice jahar79 is just really nice
    My Mood
    In Love
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by ShaSha View Post
    hehehe...beruntung nyer wak...
    kekeke
    :005:
    kita tunggu komen dpd wak mengenai syair yang diciptakan untuknya ni...:011:

  8. #8
    kruleznickzam
    Guest
    Quote Originally Posted by jahar79 View Post
    kita tunggu komen dpd wak mengenai syair yang diciptakan untuknya ni...:011:
    Alamak syair nie dah jadi syair gay la plak.. :011: :011: :011:

  9. #9
    radzi74
    Guest
    Quote Originally Posted by kruleznickzam View Post
    Alamak syair nie dah jadi syair gay la plak.. :011: :011: :011:

    Tak pe wak memang suka syair2 ni semua:011::011::011::011:

  10. #10
    Banned
    Join Date
    May 2009
    Location
    kejiranan
    Posts
    1,761
    carkey88 is a jewel in the rough carkey88 is a jewel in the rough carkey88 is a jewel in the rough carkey88 is a jewel in the rough
    My Mood
    Happy
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by radzi74 View Post
    Tak pe wak memang suka syair2 ni semua:011::011::011::011:
    wak kalau bace post nie...komper tersengih2 seminggu.....
    heheheh


  11. Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts