Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

TenkoFX Crypto Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

+ Reply to Thread
Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 10 of 36
  1. #1
    NG Rookie
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Somewhere Around The Globe
    Posts
    435
    Lord is on a distinguished road
    My Mood
    Happy
    Post Thanks / Like
    Please add TOYO in d list too...TQ :011:

    best gak citer pasal taya ni....byk info pasal taya yg ramai org tak tahu...especially numbering kt tepi tayar tu..apa maknanya semua tu...

    quality n kegunaan serta perbezaan setiap tayar...

    next post aku kasi info2 ni...insyaAllah... :021:
    Trade_on_STP_accounts-ENG_160x600

  2. #2
    Banned
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    masjidtanah,melaka-gemas,n9-rajachulan,KL-Kajang
    Posts
    2,920
    akay is a jewel in the rough akay is a jewel in the rough akay is a jewel in the rough akay is a jewel in the rough
    My Mood
    Sleepy
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by Lord View Post
    Please add TOYO in d list too...TQ :011:

    best gak citer pasal taya ni....byk info pasal taya yg ramai org tak tahu...especially numbering kt tepi tayar tu..apa maknanya semua tu...

    quality n kegunaan serta perbezaan setiap tayar...

    next post aku kasi info2 ni...insyaAllah... :021:
    yg explain tahun n bulan manufacture tu nak tgk kat mana ek..
    dah lupa yg mana satu

  3. #3
    'Victoria Concordia Crescit'
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Depan PC
    Posts
    1,307
    zatarra will become famous soon enough
    My Mood
    Angelic
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by akay View Post
    yg explain tahun n bulan manufacture tu nak tgk kat mana ek..
    dah lupa yg mana satu
    tu la, aku pun nk tau gk cmne nk bc thn n bulan tayar dibuat..

    slalu org ckp tayar tu walaupun baru, tp yg simpan lebih 5 thn dh tak elok dh, sm je ngan tayar2 second..

  4. #4
    Glory Glory United
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    21,922
    Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future
    My Mood
    Yeehaw
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    tayar TT9 takder ker?:005::005:
    31 Dec 2009 genap 15000 posting di NG

    bila nak cecah 30k ni

  5. #5
    NG Rookie
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    770
    IcedTea will become famous soon enough
    My Mood
    Cheeky
    Post Thanks / Like
    toyo pon besh gaks.. aku penah pakai.. :011: skrg ni x mampoo ler pakai toyo.. pakai dunlop stenderd jeler..

  6. #6
    drewberry
    Guest
    setiap tayar ada 4 digit memberitahu pengguna masa ia dikeluarkan.spt contoh 2409 yang mana 2 digit pertama itu '24' adalah minggu ke 24 dan 09 adalah tahun 2009.

    jadi tayar itu dibuat pada minggu ke 24 dlm tahun 2009.

    kalau info ni kurang tepat, harap ada forumer yg boleh perbetulkan ya.:dft009:

  7. #7
    tokmat
    Guest
    Quote Originally Posted by drewberry View Post
    setiap tayar ada 4 digit memberitahu pengguna masa ia dikeluarkan.spt contoh 2409 yang mana 2 digit pertama itu '24' adalah minggu ke 24 dan 09 adalah tahun 2009.

    jadi tayar itu dibuat pada minggu ke 24 dlm tahun 2009.

    kalau info ni kurang tepat, harap ada forumer yg boleh perbetulkan ya.:dft009:
    satu info yg bagus ni.... :113:

  8. #8
    NG Rookie
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    286
    wiraZ is on a distinguished road
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    kuih tayar bleh masukkan tak?:048:..sorry just joke..

    bagi aku, aku penggemar good year..layan lap pun best..tp tayar good year ni cepat haus..sebab dia soft sket..
    .:Manchester United Fans:.

  9. #9
    'Victoria Concordia Crescit'
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Depan PC
    Posts
    1,307
    zatarra will become famous soon enough
    My Mood
    Angelic
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by wiraZ View Post
    kuih tayar bleh masukkan tak?:048:..sorry just joke..

    bagi aku, aku penggemar good year..layan lap pun best..tp tayar good year ni cepat haus..sebab dia soft sket..
    oit, founder thread snuker.. tak register ke tonoment kali ni... ??

    good year cepat haus ek, rugi skit la klu cmtu... org2 berduit ble la pki, yg kene berjimat cermat cm aku ni tak sesuai la tayar tu.. :041:

  10. #10
    NG Rookie
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    286
    wiraZ is on a distinguished road
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by zatarra View Post
    oit, founder thread snuker.. tak register ke tonoment kali ni... ??

    good year cepat haus ek, rugi skit la klu cmtu... org2 berduit ble la pki, yg kene berjimat cermat cm aku ni tak sesuai la tayar tu.. :041:

    dah register daa...ko xregister ke?


    tulah..ingat nak carik pengganti good year..tp tgk lagik mahal laa...mcm continental..dunlop pun mcm ok, tp bunga dia xmenarik utk jalan time ujan

    .:Manchester United Fans:.

  11. The Best Spread 468x60ms

 
+ Reply to Thread
Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts