Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60 The Best Spread 468x60ms

+ Reply to Thread
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    NG Newbies
    Join Date
    May 2008
    Posts
    34
    alrahji2u4u is on a distinguished road
    My Mood
    Aggressive
    Post Thanks / Like

    Kenapa beli Mahal Kalau ada yg murah,dapatkan rumah sebiji dgn rm 6k,lelong2 murah2



    Sesiapa yg berminat untuk membeli rumah serendah RM6000 sebiji bolehler menghubungi kami tempat area selangor sahaja

    rumah2 lain seperti double tarrace house RM 39900.00
    single terrance house serendah 28400.00 semua harga lelong area rwg dan berdekatan dengannya

    Kenapa dgn kami;

    EPF boleh dikeluarkan
    bank finance juga tiada masaalah

    syarat bank

    gaji melebihi rm400
    Tiada blacklist
    Berkerja melebihi 3 bulan

    Belanja pengurusan mahkamah dan mengambil geran sementara serendah RM1500 yg dibayar oleh pembeli


    Contoh:

    Unit tu sebuah unit kondominium 3 bilik di Puchong. Market price dalam RM140k max. Saya dapat harga RM85k. Kondo tu dah siap dibina lama dah. Tapi unit yang saya menang tu fresh lagi, masih suci murni, takde sape pernah dudok kat unit tu lagi.

    Seperti biasa, proses lelong yg saya pergi tu kejap je. Ada lebih kurang 80 rumah dari macam2 lokasi yang dilelong, tapi unit yang ada pembida (bidder) tak banyak pun, so dalam 15 minit dah settle semua.

    Yelah, kalau nak beli kenalah berbaloi, kalau menang lelong tapi setakat dapat harga market price, baik beli straight dari owner je, kurang risiko.

    Pilih, jangan tak pilih.

    Beli hartanah ni tak semestinya perlu banyak duit pun. Contohnya, untuk unit yang saya menang tu, saya perlu bawak deposit 5% je, iaitu RM4250. Untuk unit tu pun, saya kongsi dengan sepupu saya, so sorang tak perlu keluarkan duit banyak..lkenaler standby duit untuk pengurusan lelongan max 2k

    Iklan: Kalau siapa nak sewa unit saya tu, insyallah seminggu lebih lagi dah boleh masuk dah.. Murah je, bawah RM1000 sebulan.. 3 bilik, ada swimming pool, playground, reading room, tennis court, laundrette, gym, jacuzzies.. ada parking lot sendiri.. security bagus, siap dengan access card.. pendek kata semua ada lah.. foreigner pun ramai haha..

    simple calculation:
    1. Bulan2 bayar loan RM400. Kalau sewakan RM800 sebulan, berapa dapat (monthly)?
    2. Beli RM85k. Kalau jual RM130k, berapa dapat (one time)?



    kawasan yg dikehendaki boleh [email protected] sperti berikut

    Nama Anda
    No tel anda
    Kawasan yang anda inginkan
    Jenis rumah yg dikehendaki
    Ada Budget RM ker?

    dapatkan di http://hargalelong.webs.com


    jenis rumah dan budget anda juga kawasan yg dikehendaki tinggalkan no tel anda PM me or di email saya [email protected]
    Trade_on_STP_accounts-ENG_160x600

  2. #2
    NG Newbies
    Join Date
    May 2008
    Posts
    34
    alrahji2u4u is on a distinguished road
    My Mood
    Aggressive
    Post Thanks / Like
    Dapatkan rumah teres dua tingkat serendah 49k 20*70sqft

  3. #3
    neo_gts
    Guest
    area rawang jer ke ??
    area lain mcm mana ??
    kat cheras ker...

    PM kawan bro..
    tq..

  4. #4
    You'll Never Walk Alone
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    McLaren HQ
    Posts
    15,548
    tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all
    My Mood
    Asleep
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Aku ingat harga rumah rupanya deposit je
    "Saya menyertai Nogold Speakout"

  5. #5
    NoGold Football Club
    Join Date
    May 2007
    Location
    Selayang-Kota Damansara-Kajang-Muar
    Posts
    4,170
    putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice
    My Mood
    Confused
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by alrahji2u4u View Post
    Dapatkan rumah teres dua tingkat serendah 49k 20*70sqft
    uit kat ner tu bro

    berminat ni hehhehehe

    Dengan izin ALLAH aku makan tengahari dengan POUND makan malam dengan USD Amin :1:
    I'm good friend like a computer
    I 'enter' ur life,
    'save' u in my heart,
    'format' ur problems,
    'shift' u 2 opportunities
    and never 'delete' u from my memory

  6. TenkoFX Crypto

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts