Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60 TenkoFX Crypto

+ Reply to Thread
Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    ~ Aktifkan Dirimu!!! ~
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    cheraxz
    Posts
    13,808
    alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold
    My Mood
    Happy
    Post Thanks / Like

    Wajah sebenar Lady Gaga


    WAJAH sebenar Lady Gaga (kiri) jauh berbeza semasa dia berada di pentas (kanan).

    New York - Penyanyi pop Amerika Syarikat (AS) yang kerap mencetuskan kontroversi, Lady Gaga suka menampilkan imej seksi dan berahi di atas pentas namun tidak ramai yang tahu wajahnya yang sebenar, lapor sebuah akhbar semalam.

    Akhbar itu menyiarkan wajah sebenar Lady Gaga yang namanya Stefani Germanotta tanpa mekap dan pakaian seksi.

    Gambar itu menunjukkan wajah Lady Gaga jauh berbeza jika dibandingkan semasa dia memakai mekap dan berpakaian seksi.

    Lady Gaga lahir daripada sebuah keluarga yang mempunyai nilai-nilai baik

    Penyanyi lagu Just Dance itu mula belajar bermain piano semasa berusia empat tahun dan belajar di sekolah persendirian Covent of the Sacred Heart.

    Selebriti terkenal, Paris Hilton pernah belajar di sekolah itu.

    Semasa berusia 17 tahun, Lady Gaga diterima memasuki program muzik di New York dan mula menulis lagu pertamanya ketika berumur 13 tahun.

    Lady Gaga meminati lagu klasik ciptaan Beethoven dan falsafah.

    Adakah dia terlalu bijak untuk menjadi seorang bintang pop? - Agensi


    lawanya:005:
    Trade_on_STP_accounts-ENG_160x600

  2. #2
    ║█║▌║█║▌│║▌║▌█║
    Join Date
    May 2009
    Location
    Di mana tapak kaki ku berpijak di situ lokasi ku...
    Posts
    1,369
    fitrie is just really nice fitrie is just really nice fitrie is just really nice fitrie is just really nice
    My Mood
    Bored
    Post Thanks / Like
    :004::004::004:
    lawa jugak...
    sesiapa boleh ajak Lady Gaga ni join Nogold pastu lepak kt kelab single aku bg semua NG$ yg aku ade... :048::048::048:

  3. #3
    aaatkucomel
    Guest
    nmpk chubby kn

  4. #4
    Banned
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    masjidtanah,melaka-gemas,n9-rajachulan,KL-Kajang
    Posts
    2,920
    akay is a jewel in the rough akay is a jewel in the rough akay is a jewel in the rough akay is a jewel in the rough
    My Mood
    Sleepy
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    xde la pelik sgt muka dia takde mekap

  5. #5
    Banned
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    masjidtanah,melaka-gemas,n9-rajachulan,KL-Kajang
    Posts
    2,920
    akay is a jewel in the rough akay is a jewel in the rough akay is a jewel in the rough akay is a jewel in the rough
    My Mood
    Sleepy
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by fitrie View Post
    :004::004::004:
    lawa jugak...
    sesiapa boleh ajak Lady Gaga ni join Nogold pastu lepak kt kelab single aku bg semua NG$ yg aku ade... :048::048::048:
    sat lg aku create 1 id nama lady gaga :011:

  6. #6
    NG Rookie
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    2,547
    cutepumpkin will become famous soon enough cutepumpkin will become famous soon enough
    My Mood
    Daring
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by fitrie View Post
    :004::004::004:
    lawa jugak...
    sesiapa boleh ajak Lady Gaga ni join Nogold pastu lepak kt kelab single aku bg semua NG$ yg aku ade... :048::048::048:
    ko dah pk abis dah neh...wakakaka:005:
    DaLaM hAti aDa Labu
    "I'm In NOGOLD SPEAKOUT!"

  7. #7
    ║█║▌║█║▌│║▌║▌█║
    Join Date
    May 2009
    Location
    Di mana tapak kaki ku berpijak di situ lokasi ku...
    Posts
    1,369
    fitrie is just really nice fitrie is just really nice fitrie is just really nice fitrie is just really nice
    My Mood
    Bored
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by akay View Post
    sat lg aku create 1 id nama lady gaga :011:
    :dft011:
    nanti aku nak tanya mcm2 kalo id nama lady gaga ni muncul...
    kalo x dpt jawab aku suruh admin ban nama tu... :005::005:

  8. #8
    NG Rookie
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    298
    Lavendar is on a distinguished road
    My Mood
    Sneaky
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by alonso14 View Post

    WAJAH sebenar Lady Gaga (kiri) jauh berbeza semasa dia berada di pentas (kanan).

    New York - Penyanyi pop Amerika Syarikat (AS) yang kerap mencetuskan kontroversi, Lady Gaga suka menampilkan imej seksi dan berahi di atas pentas namun tidak ramai yang tahu wajahnya yang sebenar, lapor sebuah akhbar semalam.

    Akhbar itu menyiarkan wajah sebenar Lady Gaga yang namanya Stefani Germanotta tanpa mekap dan pakaian seksi.

    Gambar itu menunjukkan wajah Lady Gaga jauh berbeza jika dibandingkan semasa dia memakai mekap dan berpakaian seksi.

    Lady Gaga lahir daripada sebuah keluarga yang mempunyai nilai-nilai baik

    Penyanyi lagu Just Dance itu mula belajar bermain piano semasa berusia empat tahun dan belajar di sekolah persendirian Covent of the Sacred Heart.

    Selebriti terkenal, Paris Hilton pernah belajar di sekolah itu.

    Semasa berusia 17 tahun, Lady Gaga diterima memasuki program muzik di New York dan mula menulis lagu pertamanya ketika berumur 13 tahun.

    Lady Gaga meminati lagu klasik ciptaan Beethoven dan falsafah.

    Adakah dia terlalu bijak untuk menjadi seorang bintang pop? - Agensi


    lawanya:005:
    lain betul oww
    haih!
    dunia, dunia.. begitu masyuk dgn kemajuan sampai berubah abes hehe
    ..This Is Where It All Begin..
    - LaVendar -


  9. #9
    shiera
    Guest
    Quote Originally Posted by aaatkucomel View Post
    nmpk chubby kn
    ah'ah la..ble dance kurus kedenkeng..cam xcye pon ade..huhuhu:048:

  10. #10
    radzi74
    Guest
    memang cun dan memang lawa tapi masih tak leh lawan adik ipar wakovic:005::005::005:


  11. The Best Spread 468x60ms

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts