Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

TenkoFX Crypto Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

View Poll Results: Sila pilih tarikh yang untuk Snooker Tournament 2009 ni?

Voters
42. You may not vote on this poll
  • 14 November 2009

    27 64.29%
  • 21 November 2009

    15 35.71%
Closed Thread
Page 1 of 62 1 2 3 11 51 ... LastLast
Results 1 to 10 of 616
  1. #1
    .::. The8385 .::.
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Damansara
    Posts
    4,860
    Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold
    My Mood
    Cool
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like

    Nogold/FXOpen Snooker Tournament 2009 Official Thread



    TARIKH : 14 November 2009 (berdasarkan undian para peserta)


    MASA : 10.00 pagi ~ sampai final

    TEMPAT : Top Two Snooker, Kuchai Lama

    YURAN PERTANDINGAN : NG$ 1000 + CASH RM20

    HADIAH :

    KATEGORI CUP
    CHAMPION + RM 700 + NG$ 50 000
    1ST RUNNER-UP + RM 400 + NG$ 35 000
    2ND RUNNER-UP + RM 300 + NG$ 20 000

    KATEGORI PLATE
    CHAMPION + RM 100 + NG$ 15 000
    RUNNER-UP + RM 50 + NG$ 10 000



    FORMAT PERTANDINGAN :

    Kesemua pemain akan diundi kepada 8 kumpulan.

    Setiap peserta akan melengkapkan jadual kumpulan sebanyak 4 perlawanan wajib.

    Setiap perlawanan diadakan dalam kiraan 2 frame, dimana jika menang akan memperoleh 3 mata, seri 1 mata untuk menentukan kedudukan dalam kumpulan.


    Juara & naib juara setiap kumpulan akan layak ke suku akhir merebut CUP.

    Tempat terakhir
    kumpulan
    akan ke suku akhir merebut PLATE.



    MAKANAN & MINUMAN : ADA.....IA ADALAH PERCUMA

    SPONSOR : FXOPEN


    TARIKH TUTUP PENYERTAAN : Di tutup apabila senarai penuh. Pastikan anda sentiasa update untuk jadual dan undian

    *Kerjasama dikalangan kengkawan semua amatlah diharapkan demi untuk menjayakan tonemen ni.

    SEBARANG PERTANYAAN, BOLEHLAH CONTACT ANGELUS.

    Bayaran boleh dibayar ke account aku Maybank 164351057219 - Kamarul Nizam Bin Ahmad

    Jangan lupe bagi screenshot or bukti as reference senang nak trace... apehal PM jek la aku or call 012-2445664 (code : akak ader?)

    TOP 6 (Dari single tournament 2008) :

    1. Suremasyuq (L) RM & NG$ - PAID
    2.
    Galacticos2u (XL) RM & NG$ - PAID
    3.
    MightyHitter (M) RM & NG$ - PAID
    4.
    papa_72 (XXXL) RM & NG$ - PAID
    5.
    orgpasir (M) RM & NG$ - PAID
    6.
    Haidah (XL) RM & NG$ - PAID

    UPDATE SENARAI PARA PESERTA TOURNAMENT SNOOKER :

    01. OBITO (M) RM - PAID
    02. Ejal_Kronik (M)
    03. Alarmist (XL) RM & NG$ - PAID
    04. fitrie (XXL) RM & NG$ - PAID
    05. Disc (XXL) RM & NG$ - PAID
    06. Kingnorth (XL) RM & NG$ - PAID
    07. don_corleone (M) RM & NG$ - PAID
    08. pang5dalam (XL) NG$ - PAID
    09. momok (L) RM & NG$ - PAID
    10. wakovic (XL) RM & NG$ - PAID
    11. Jahar79 (XL) RM & NG$ - PAID
    12. yaca (L)
    13. K1D (M) RM - PAID
    14. umare (L)
    15. pesszo (M) RM & NG$ - PAID
    16. smesul (XL) RM & NG$ - PAID
    17. silentwolf34 (XXL) RM & NG$ - PAID
    18. HaQeEm (L)
    19. deale30 (L) RM - PAID
    20. wiraz (XXL) RM & NG$ - PAID
    21. qree (XL) RM & NG$ - PAID
    22. WAD184 (XXL) RM - PAID
    23. AbuPhowwer (XL) RM & NG$ - PAID
    24. Arjuna (S) RM & NG$ - PAID
    25. Jay mile (XXXL) RM & NG$ - PAID
    26. cifex39 (XL)
    27. imperion (XXL) RM & NG$ - PAID
    28. royce5061 (M)
    29. carkey88 (M) RM & NG$ - PAID
    30. akay (L)
    31. angelus (XL) RM & NG$ - PAID
    32. shahbatista_79 (M)
    33. ell0k0 (M) RM & NG$ - PAID

    34. rolex (M) RM & NG$ - PAID
    ------------------------------------------------------------------------

    Reserved List


    1. bosoul (?)
    2.
    3.
    4.

    KEPADA SEMUA PESERTA, T-SHIRT PERTANDINGAN DISEDIAKAN UNTUK TOUNAMENT NI.
    DI MINTA SEMUA PESERTA MELAPOR DIRI UNTUK SAIZ MASING2.


    NOTIS PEMBERITAHUAN !!!

    PERATURAN PENYERTAAN

    Pemain diingatkan supaya datang awal kerana 10pagi undian akan dimulakan.

    Bg pemain yg lambat datang tanpa memberitahu penganjur, akan terbatal penyertaan selepas 1jam dari undian dimulakan.

    Kepada yg memberitahu tentang kehadiran selepas qualifying round akan dikira menyertai Plate tournament.
    Sekiranya lambat juga di Plate tournament, penyertaan akan dibatalkan.

    *bergantung atas budi bicara tuan besar dan penganjur.


    PHOTOGRAPHER
    Ejal_Kronik

    VIDEOGRAPHER
    eddie88

    MAP VENUE


    KEPUTUSAN RASMI
    Trade_on_STP_accounts-ENG_160x600
    Last edited by angelus; 14 Nov 2009 at 01:21 AM.
    Sini yer kwn2..---> nogold.com/fantasy
    "The Killing Machines"

  2. #2
    .::. The8385 .::.
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Damansara
    Posts
    4,860
    Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold
    My Mood
    Cool
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Sekilas dari penganjur

    Assalammualaikum

    Saya mewakili pihak penganjur ingin melafazkan rasa Alhamdulillah &syukur kpd Allah..event ni selamat dilaksana dengan jaya hasil sokongan dari ahli2 nogold.com & tidak lupa kepada penaja2 untuk event ni kalo bukan fxopen & fxmalay.tanpa mereka,event yg meriah ni mustahil untuk dilaksanakan dgn jayanya.

    Ucapan terima kasih juga diucapkan kepada AJK2 event yg banyak membantu dlm melaksanakan event ini.

    Tahniah kepada semua pemenang.Champion cup Papa_72 seperti yg diduga,naib juara orgpasir juga dilabelkan sebagai player pilihan & tidak lupa tempat ke 3 & 4,cifek & kid.tahniah juga Champion plate wiraz & naib juara rolex.

    Apa yg penting event kali ni ialah untuk kita berkumpul bersama2 mengeratkan talian silatulrahim antara kita yg selama ni hanya berjumpa di atas talian sahaja (online).Dengan perjumpaan yg kecil ni dpt la kita mengenali sesama kita dgn mesranya.1 nogold.com.

    Akhir sekali,saya ingin meminta maaf dari pihak penganjur jika ada berlaku kekurangan sepanjang event ni dijalankan.apa yg kurang datang nye dari kami & yg sempurna hanya dari Allah SWT.

    I/Allah kita akan berjumpa lagi dilain event yang akan dilaksanakan oleh pihak nogold.com.sama2 la kita bersatu menaikkan lagi nogold.com

    1 nogold 1 community

    sekian, wsalam
    Last edited by deale30; 15 Nov 2009 at 11:47 PM.
    Sini yer kwn2..---> nogold.com/fantasy
    "The Killing Machines"

  3. #3
    .::. The8385 .::.
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Damansara
    Posts
    4,860
    Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold
    My Mood
    Cool
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    PLAYER TO WATCH :
    Suremasyuq
    - Semifinalist kategori cup tournament 2008
    - Semifinalist double tournament 2008

    Galacticos2u
    - Champion kategori plate tournament 2008
    Disc
    - Mempunyai teknik yg bagus, pernah mengalahkan satu² peserta mat saleh pada tournament 2008:005:
    MightyHitter
    - Semifinalist double tournament 2008
    - Champion single tournament 2007
    orgpasir
    - Champion kategori cup single tournament 2008
    - Perlukan sokongan sesorang ditepi sbgai mangkin:048:
    papa_72
    - Champion double tournament 2008
    - 1st Runner-up single tournament 2008
    smesul
    - 1st Runner-up single tournament 2007
    - teknikal skill yg sgt tinggi:048:
    WAD184
    - Champion double tournament 2008

    deale30
    - Player yang konsistent, bermain 'play safe'
    - psiko player dengan modal NGMart (takmo bg menang bid)

    cifex39
    - Pemain teknikal yang tinggi, short yg tajam
    - Paling lemah bile di psiko, tersingkir di suku akhir tournament 2008 akibat tak tahan psiko

    ---------------------------------------------------------------------

    ni je la kot sejarah dan statistik terkini player-player yg dah daftar yg ade dalam database nogold:011::011:
    Last edited by Alarmist; 12 Oct 2009 at 12:40 PM.
    Sini yer kwn2..---> nogold.com/fantasy
    "The Killing Machines"

  4. #4
    DiSc
    Guest
    Quote Originally Posted by Alarmist View Post
    sila update saiz baju masing2
    tq
    ceh..kejap sana kejap sini...:10:....

    nasib baik nama aku dah update...:4:

  5. #5
    NG Hall of Fame
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    823
    momok has a spectacular aura about momok has a spectacular aura about
    My Mood
    Relaxed
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    nak join...:048:
    momok - L
    No text found

  6. #6
    ~ Aktifkan Dirimu!!! ~
    Join Date
    May 2009
    Location
    kuala lumpur
    Posts
    1,248
    Don_corleone is a jewel in the rough Don_corleone is a jewel in the rough Don_corleone is a jewel in the rough
    My Mood
    Cheerful
    Post Thanks / Like
    alarm saya lapor diri bagi tounament snooker ni...saiz baju (m)

  7. #7
    ║█║▌║█║▌│║▌║▌█║
    Join Date
    May 2009
    Location
    Di mana tapak kaki ku berpijak di situ lokasi ku...
    Posts
    1,369
    fitrie is just really nice fitrie is just really nice fitrie is just really nice fitrie is just really nice
    My Mood
    Bored
    Post Thanks / Like
    saiz XXL... :048:

  8. #8
    'Victoria Concordia Crescit'
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Depan PC
    Posts
    1,307
    zatarra will become famous soon enough
    My Mood
    Angelic
    Post Thanks / Like
    TBD tu ape.. :048:

  9. #9
    DiSc
    Guest
    Quote Originally Posted by zatarra View Post
    TBD tu ape.. :048:
    TB je aku tau....TO BE.....D tak pasti lak..

  10. #10
    NG Hall of Fame
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    hong kong, bangi
    Posts
    5,884
    jahar79 is just really nice jahar79 is just really nice jahar79 is just really nice jahar79 is just really nice jahar79 is just really nice
    My Mood
    In Love
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    jahar79 - (L)


  11. The Best Spread 468x60ms

 
Closed Thread
Page 1 of 62 1 2 3 11 51 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts