Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60 TenkoFX Crypto

+ Reply to Thread
Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    bboymuiz
    Guest

    ada x otai2 yang sudi jadi mentor

    salam sume otai2 sekalian....
    aku da lama mengenali forex nie iaitu sejak tahun 2007 lagi dimana masa tu aku baru form 4..... tapi malang nya aku sekadar tahu yang forex itu ialah pertukaran mata wang da xlebih dari itu..... pada yahun 2008 pulak aku da tahu macam mana sebenar nya forex itu menjana income..... aku mula membaca beberapa ebook dan boleh faham la basic forex..... selepas itu aku terpaksa berhenti seketika dalam forex nie coz aku sedang menduduki spm.....
    sekarang aku telah melanjutkan pelajaran di politeknik dan memiliki laptop sendiri..... sekarang aku ingin mencari trader2 untuk dijadikan mentor aku.....
    tapi aku cakap awal2 aku memang xdew dwit nak bwat upah ajar....
    tapi kalau aku berjaya kelak insyaallah aku boleh balas jasa baik mentor aku tu.... aku prefer belajar secara online iaitu melalui ym..... kalau nak ajar f2f pon boleh, tapi ujung minggu la coz isnin sampai jumaat aku klas......
    kalau nak f2f kat area kl okey lagi......

    aku harap sangat ada otai2 yang sudi jadi mentor aku......





    p/s: sorry la kalau korang boring baca mukadimah diatas:003:
    Estonian Forex 160x600en

  2. #2
    NG Rookie
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Melaka
    Posts
    132
    flizzoe will become famous soon enough
    My Mood
    Cheerful
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by bboymuiz View Post
    salam sume otai2 sekalian....
    aku da lama mengenali forex nie iaitu sejak tahun 2007 lagi dimana masa tu aku baru form 4..... tapi malang nya aku sekadar tahu yang forex itu ialah pertukaran mata wang da xlebih dari itu..... pada yahun 2008 pulak aku da tahu macam mana sebenar nya forex itu menjana income..... aku mula membaca beberapa ebook dan boleh faham la basic forex..... selepas itu aku terpaksa berhenti seketika dalam forex nie coz aku sedang menduduki spm.....
    sekarang aku telah melanjutkan pelajaran di politeknik dan memiliki laptop sendiri..... sekarang aku ingin mencari trader2 untuk dijadikan mentor aku.....
    tapi aku cakap awal2 aku memang xdew dwit nak bwat upah ajar....
    tapi kalau aku berjaya kelak insyaallah aku boleh balas jasa baik mentor aku tu.... aku prefer belajar secara online iaitu melalui ym..... kalau nak ajar f2f pon boleh, tapi ujung minggu la coz isnin sampai jumaat aku klas......
    kalau nak f2f kat area kl okey lagi......

    aku harap sangat ada otai2 yang sudi jadi mentor aku......





    p/s: sorry la kalau korang boring baca mukadimah diatas:003:
    salam,

    kau ni dah jumpa mentor ke belum?
    come and see me if u wanna learn.
    stock clearance minyak enjin kereta/motor

  3. #3
    ~ Aktifkan Dirimu!!! ~
    Join Date
    May 2009
    Location
    kuala lumpur
    Posts
    1,248
    Don_corleone is a jewel in the rough Don_corleone is a jewel in the rough Don_corleone is a jewel in the rough
    My Mood
    Cheerful
    Post Thanks / Like
    Babusalam ngan putat pon otai gak...g menuntut ngan diorang...

  4. #4
    DiSc
    Guest
    Quote Originally Posted by flizzoe View Post
    salam,

    kau ni dah jumpa mentor ke belum?
    come and see me if u wanna learn.
    huhu...lama tak nampak otai nie....mana ko menghilang???

  5. #5
    NG Rookie
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Melaka
    Posts
    132
    flizzoe will become famous soon enough
    My Mood
    Cheerful
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by DiSc View Post
    huhu...lama tak nampak otai nie....mana ko menghilang???
    having fun here and there
    stock clearance minyak enjin kereta/motor

  6. #6
    DiSc
    Guest
    ooo....patutla....ni salah sorang otai tuk newbie yang nak belajar....:113:

  7. #7
    NG Rookie
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Melaka
    Posts
    132
    flizzoe will become famous soon enough
    My Mood
    Cheerful
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by DiSc View Post
    ooo....patutla....ni salah sorang otai tuk newbie yang nak belajar....:113:
    and please come fast before i change my mind :011:
    stock clearance minyak enjin kereta/motor

  8. #8
    NG Rookie
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    1,138
    tokputih will become famous soon enough tokputih will become famous soon enough
    My Mood
    Sneaky
    Post Thanks / Like
    kalau hulur... ada orang boleh ajaukan kui kui kui... :015:


  9. The Best Spread 468x60ms

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts