Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

TenkoFX Crypto Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

+ Reply to Thread
Page 1 of 5 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 10 of 48
  1. #1
    AbuPhowwer!
    Guest

    Nape BP aku jadik 0.0?

    Salam,

    Anna nk tanya sikit. Nape BP anna jadik kosong ek? Rasanya anna x pernah pun bidding? Ada sesiapa yg sudi membantu?:016:
    Professional_PAMM_Service-ENG_160x600

  2. #2
    AbuPhowwer!
    Guest
    Eh ramainyer orang bertandang...ekekkekekke:045:

    Baru laaa anna tau yg PB tu ada jangka hayat dia...Terima kasih kerana sudi menjelaskan..

    Harap soklan aku ni dpt juga membatu org lain yg tak tau pasal ni....Hidup NG!:003:

  3. #3
    NG Rookie
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Manchester DC
    Posts
    162
    likik83 is on a distinguished road
    My Mood
    Cheerful
    Post Thanks / Like
    mcm mana nak tambah BP?? aku rasa aku pernah bid tp xda pon

  4. #4
    AbuPhowwer!
    Guest
    Quote Originally Posted by arrashidin View Post
    tumpang tanya......kenapa NG$ makin sikit.......padahal aku tak buat ape2 transaction pun....sape leh tolong jelaskan......
    Alamak! aku punya $NG pun dah surut ni? Kenapa jadik begini..? Undi 2 jer haritu, bid pun x. Tetiba lebih $NG1000 hilang nih....

    Kalu tolak mengedart hari tu baru $NG1000 jer, ni lebih dari tu ilang.

    MInta bantuannnn....:016:

  5. #5
    بسم الله الرحمن الرحيم
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Osaka, Japan.
    Posts
    10,753
    Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold
    My Mood
    Hot
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by akay View Post
    BP tu valid 7 ari je..
    kalu arini vote so 7 aribulan nati akan jd 0 semula walaupun tak bid
    Quote Originally Posted by likik83 View Post
    mcm mana nak tambah BP?? aku rasa aku pernah bid tp xda pon
    kt atas tu adalah jawapan2 yg prnah dijawab sblum ni.. nk kna rajin selak balik page2 lama... x pun search je dlm NG ni.. xde soalan yg xde jawapan... so, rajin2kan la diri tu ye.. :113:

    Quote Originally Posted by AbuPhowwer! View Post
    Alamak! aku punya $NG pun dah surut ni? Kenapa jadik begini..? Undi 2 jer haritu, bid pun x. Tetiba lebih $NG1000 hilang nih....

    Kalu tolak mengedart hari tu baru $NG1000 jer, ni lebih dari tu ilang.

    MInta bantuannnn....:016:
    aku pun kurang NG$.. tp aku paham ke mana dia pegi sbb aku loss 1kNG$ utk dart hari tu.. hehe...

  6. #6
    AbuPhowwer!
    Guest
    Quote Originally Posted by Gitaris Berapi View Post
    kt atas tu adalah jawapan2 yg prnah dijawab sblum ni.. nk kna rajin selak balik page2 lama... x pun search je dlm NG ni.. xde soalan yg xde jawapan... so, rajin2kan la diri tu ye.. :113:



    aku pun kurang NG$.. tp aku paham ke mana dia pegi sbb aku loss 1kNG$ utk dart hari tu.. hehe...
    Aku pun ader gak main dart tu. Tapi yg $NG yg kita menang tu x dpt pun? Waaaaa aku tgh nk kompul $NG aku nih, ilang plak dia. Toyol jenis aper niiih....?

  7. #7
    بسم الله الرحمن الرحيم
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Osaka, Japan.
    Posts
    10,753
    Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold
    My Mood
    Hot
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by AbuPhowwer! View Post
    Aku pun ader gak main dart tu. Tapi yg $NG yg kita menang tu x dpt pun? Waaaaa aku tgh nk kompul $NG aku nih, ilang plak dia. Toyol jenis aper niiih....?
    payah gak ye kalo toyol zaman skrg dh celik komputer.. :21:

    aku dh cek kt transaction NG$ aku tuh, tp xde apa2 duit yg kuar masuk pun.. apa citer?? mintak pnjelasan.. kalo iye pun kna tolak masa main dart hari tu, diharap dpt tulis kt situ skali ke mana duit tu pegi agar tidak mengelirukan kami...:048:

  8. #8
    You'll Never Walk Alone
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    McLaren HQ
    Posts
    15,548
    tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all
    My Mood
    Asleep
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    NG$ yang ilang tu maybe ada post yang kena delete atau merge kot. Not so sure. Yang BP tu leh cek kat thread BP yg MH bukak. Siap ada tunjuk gambarajah pergerakan camna BP tu ilang. Tq
    "Saya menyertai Nogold Speakout"

  9. #9
    بسم الله الرحمن الرحيم
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Osaka, Japan.
    Posts
    10,753
    Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold
    My Mood
    Hot
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by tennoajak View Post
    NG$ yang ilang tu maybe ada post yang kena delete atau merge kot. Not so sure. Yang BP tu leh cek kat thread BP yg MH bukak. Siap ada tunjuk gambarajah pergerakan camna BP tu ilang. Tq
    hmmm.. btul gak tuh... mngkin ada thread atau post aku yg didelete.. tp mcm byk la plak...

    ko punya brape byk yg ilang abu???

  10. #10
    Glory Glory United
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    21,922
    Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future
    My Mood
    Yeehaw
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    aku hilang $NG dekat 10k..tp haku rasa tu tolak hasil dari men dart kot......:015:

    31 Dec 2009 genap 15000 posting di NG

    bila nak cecah 30k ni

  11. The Best Spread 468x60ms

 
+ Reply to Thread
Page 1 of 5 1 2 3 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts