Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

The Best Spread 468x60ms Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

+ Reply to Thread
Page 1 of 10 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 10 of 95
  1. #1
    بسم الله الرحمن الرحيم
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Osaka, Japan.
    Posts
    10,753
    Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold
    My Mood
    Hot
    Post Thanks / Like

    Masalah goalkeeper Arsenal..



    Dgn almunia & fabianski injured, goalkeeper muda dr Italy, Vito Mannone, 21 tahun telah diberikan kepercayaan utk tersenarai dlm skuad utama arsenal.. dgn persembahan mantap ketika bertemu fulham baru2 ini, adakah mamat ni layak utk jadi GK kedua arsenal atau terus mnggantikan Almunia sbagai GK utama?

    aku tau, dia baru je main 2 game.. tp sejak akhir2 ni aku mcm dh kurang berminat dgn almunia.. almunia ni aku tengok kerap lari position & kbanyakan gol bolos disebabkan kelemahan dia ni.. pihak lawan senang2 je nk shoot atau header dari jauh..

    fabianski ni plak mcm masih kekurangan konfiden.. bola nmpak mcm mudah, tp dia je yg kelam kabut...

    so apa pndapat korang?
    Trade_on_STP_accounts-ENG_160x600
    Last edited by Gitaris Berapi; 29 Jan 2011 at 07:27 AM.

  2. #2
    Banned
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    masjidtanah,melaka-gemas,n9-rajachulan,KL-Kajang
    Posts
    2,920
    akay is a jewel in the rough akay is a jewel in the rough akay is a jewel in the rough akay is a jewel in the rough
    My Mood
    Sleepy
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    byk btul poblem arsnal season ni ek GB :21:

  3. #3
    بسم الله الرحمن الرحيم
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Osaka, Japan.
    Posts
    10,753
    Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold
    My Mood
    Hot
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by akay View Post
    byk btul poblem arsnal season ni ek GB :21:
    bukan season ni jek.. sejak season2 lepas lagi.. :20:

    tp x leh nk salahkan 100% pd GK jek... defender pun kna bertanggungjawab gak...

    tp mcm kes fulham hari tu mannone mcm sronok je save bola... lgpun dia dh buat kenyataan yg dia lebih rela save bola tanpa henti daripada dok diam je... :113:

  4. #4
    NG Rookie
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    770
    IcedTea will become famous soon enough
    My Mood
    Cheeky
    Post Thanks / Like
    bukan terjadi kt alumunia je .. reina pon sama... keeper gelabah.. nk wat camno.. buat masa ni aku nmpk mannone tu ok.. cuma... dia blom kena bab gelabah tu.. 2 gem dgn penuh semangat.. kita tgk sejauh mana dia perhangatkan semangatnya.. :023:

  5. #5
    Kasi Sembat..!
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    6,322
    mattop has much to be proud of mattop has much to be proud of mattop has much to be proud of mattop has much to be proud of mattop has much to be proud of mattop has much to be proud of mattop has much to be proud of mattop has much to be proud of mattop has much to be proud of
    Post Thanks / Like
    Bagus budak nie....

  6. #6
    بسم الله الرحمن الرحيم
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Osaka, Japan.
    Posts
    10,753
    Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold
    My Mood
    Hot
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by IcedTea View Post
    bukan terjadi kt alumunia je .. reina pon sama... keeper gelabah.. nk wat camno.. buat masa ni aku nmpk mannone tu ok.. cuma... dia blom kena bab gelabah tu.. 2 gem dgn penuh semangat.. kita tgk sejauh mana dia perhangatkan semangatnya.. :023:
    hmm.. btul tuh..tp utk improve & kurangkan rasa gelabah tu, dia perlukan game penting & besar supaya lmbat laun dia dpt serasikan diri dgn skuad utama..

    so, mana nk dtgnya pluang utk main first team? mngkin utk carling cup dulu... then kalo ok baru terus ke 1st team..

    reina tu pun aku masih x bbrapa nmpak strength dia.. sbb tu cassilas ttp jadi pilihan.. kalo mcm van der sar tu, x yah citer la.. full of experiences...

    skrg nk dptkan mcm cech masa mula2 dulu mmg susah...

  7. #7
    Glory Glory United
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    21,922
    Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future
    My Mood
    Yeehaw
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by mattop View Post
    Bagus budak nie....
    emm sebb budak ni fulham tak leh gol..klu tak..masakkk r...:005::005:

  8. #8
    Kasi Sembat..!
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    6,322
    mattop has much to be proud of mattop has much to be proud of mattop has much to be proud of mattop has much to be proud of mattop has much to be proud of mattop has much to be proud of mattop has much to be proud of mattop has much to be proud of mattop has much to be proud of
    Post Thanks / Like
    huhuhu...

    ada yg nakkena cuci pinggan kat mattop nie...

    bila ada game besh? layan kat mattop... kalah cuci pinggan..... amik gambar.. post kat sini.... hahhaha:005::005:

    Quote Originally Posted by Ejal_Kronik View Post
    emm sebb budak ni fulham tak leh gol..klu tak..masakkk r...:005::005:

  9. #9
    NG Rookie
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    770
    IcedTea will become famous soon enough
    My Mood
    Cheeky
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by Gitaris Berapi View Post
    hmm.. btul tuh..tp utk improve & kurangkan rasa gelabah tu, dia perlukan game penting & besar supaya lmbat laun dia dpt serasikan diri dgn skuad utama..

    so, mana nk dtgnya pluang utk main first team? mngkin utk carling cup dulu... then kalo ok baru terus ke 1st team..

    reina tu pun aku masih x bbrapa nmpak strength dia.. sbb tu cassilas ttp jadi pilihan.. kalo mcm van der sar tu, x yah citer la.. full of experiences...

    skrg nk dptkan mcm cech masa mula2 dulu mmg susah...
    btoi.. cassilass x segelabah reina.. mmg dia top choice keeper spain sejak dulu.. even valdes sama on form dia pon x leh beat casillas..

    mannonne ni kalau bnyk maen gem penting, silap2 duk blkg buffon.. :011:

  10. #10
    بسم الله الرحمن الرحيم
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Osaka, Japan.
    Posts
    10,753
    Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold
    My Mood
    Hot
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by IcedTea View Post
    btoi.. cassilass x segelabah reina.. mmg dia top choice keeper spain sejak dulu.. even valdes sama on form dia pon x leh beat casillas..

    mannonne ni kalau bnyk maen gem penting, silap2 duk blkg buffon.. :011:
    buffon pun dh masuk 31thn.. x lama kang pencen la tu.. tp GK ni bleh tahan lama.. bukan kna lari keliling padang pun..

    xpe, lps ni tgk plak performance dia utk UCL.. adakah dia dpt maintain prestasi tu?

    sbb sblum ni mannone pernah diloankan ke barnsley & dia dijangkakan akan bersaing dgn GK utama kt sana.. tp agak malang nasib x menyebelahi dia sbb masa debut game, dia dah buat satu kesilapan yg besar & menyebabkan barnsley tewas..

    game kedua dia juga x bbrapa sedap didengar sbb kesilapan dia mnjadi punca pihak lawan mnjaringkan gol kemenangan. sejak 2 game teruk tu, dia terus x main utk barnsley & tempoh loan dia dipendekkan kpd 3 bulan.. lgpun dia injured masa tu..

    so, mintak2 kali ni dia sedar & lebih bersedia...


  11. TenkoFX Crypto

 
+ Reply to Thread
Page 1 of 10 1 2 3 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts