Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60 The Best Spread 468x60ms

+ Reply to Thread
Page 1 of 6 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 10 of 51
  1. #1
    makala
    Guest

    Global Virtual Opportunities (GVO) baru dilancarkan

    Assalamualaikum dan salam sejahtera,

    Berikut ada sedikit penjelasan tentang kehebatan GVO:
    “Jangan Lepaskan Peluang Untuk berada di dalam MOMENTUM Pra-Pelancaran GVOcom di seluruh dunia ”

    GVOcom dulunya di kenali sebagai wwkiosk adalah penyedia tapak laman web yang terkenal di seluruh dunia.
    Ramai daripada Top Internet marketer di seluruh dunia menggunakan perkhidmatan laman web daripada wwkiosk.
    Mereka juga adalah penyedia kepada sistem Conference secara online yang terkenal iaitu HotConference ...
    Kini mereka mengabungkan kesemuanya dan menamakannya GVOcom ....



    Kelebihan GVOcom :
    1.Produk yang berkualiti.

    2.Produk seperti web hosting, autoresponder, Video hosting, Video Producer, Conference Room dan lain-lain

    3.Di sokong oleh nama-nama Internet Marketing yang terkenal seperti Mike Filsaime, Stephen Pierce, Todd Gros, Frank Bauer dan ramai lagi

    4.Pelan Pemasaran yang memberikan pulangan lumayan

    5.Quick Start Bonus

    6.Binary Hybrid Matrix Plan

    7.Matching Bonus dan Banyak lagi.

    8.Pelan Bonus yang memang hebat- SISTEM BINARY HYBRID MATRIK 2X10.

    9.Anda berpeluang mendapat RESIDUAL INCOME setiap bulan walaupun tak
    menaja kerana sistem matrik spillover akan memberikan anda downline percuma...

    10.Jika anda rajin menaja, anda berpeluang mendapat matching bonus 20% seorang
    sehingga 10 level. Bermaksud jika ada downline dibawah hiraki direct sponsor anda
    yang mempunyai pendapatan pasif setiap bulan, anda akan mendapat 20% daripada
    jumlah pendapatan mereka setiap bulan. Cth: Jika ada 10 orang didalam matrik anda
    yang mempunyai pendapatan RM2000 setiap bulan, maka anda akan menikmati
    bonus tambahan RM4000 (RM400 x 10) setiap bulan.

    11.Anda juga diberikan re-entry unit jika jumlah downline anda mencecah 14 orang.
    Anda boleh gunakannya untuk membina blok matrik yang baru untuk menambahkan
    lagi pendapatan bulanan anda. Disini upline akan menjadi downline anda semula. So
    pendapatan bulanan anda akan bertambah dan menjadi infiniti setiap bulan!!

    12.Anda disediakan sistem promosi yang canggih dan menarik untuk menarik prospek
    seperti Capture page, e-responder system, e-mail kempen dan prospecting system
    dan lain-lain lagi yang pastinya tiada diberikan oleh web hosting lain.

    REBUT PELUANG JADI ANTARA ORANG YANG TERAWAL
    DI DUNIA.

    Maklumat lanjut:
    Link 1


    Jadi jangan biarkan peluang kita berlalu begitu sahaja. Jika anda ingin
    kebebasan kewangan ini masa merebut peluang yang ada.

    GVO BAKAL MELETUP SPT GDI
    The Best Spread 160x600ms
    Last edited by Alarmist; 08 Feb 2010 at 10:53 AM.

  2. #2
    makala
    Guest
    Jangan ketinggalan untuk bersama GVO hanya tinggal 2 hari lagi tarikh pelancarannya 20 Oktober 2009.

    Link sini

    Ini bukti bayaran dari GVO kepada ahlinya:


  3. #3
    makala
    Guest
    Percuma :
    1. Automatic mailer xp - boleh menghantar emel iklan dengan hanya satu klik.
    Terdapat 2090 safelist yang boleh dijoin dengan hanya satu klik.

    2. Skrip php dan ebook panduan mengiklan dengan secara automatik ke yahoo group.

    3. Ebook panduan mengirim iklan ke 300 yahoo group dengan satuk klik.

    Hanya register serendah $1.00 dengan gvo anda akan dapat semua ini.

    Register sekarang

    Kemudian pm user gvo anda untuk dapatkan kit promosi ini.

  4. #4
    NG Newbies
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    35
    Gew is on a distinguished road
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by Gew View Post
    Ada apa2 yg nak tahu lebih lanjut tentang GVO
    sila hubungi makala ATAU lawatdi SINI
    Mukan dengan hanya $1 di GVO....



    BAGAIMANA???.. info DI SINI

  5. #5
    makala
    Guest
    Wah sifu GVO dah masuk kat sini. Tahniah jom kita meriahkan biz GVO bersama-sama.

  6. #6
    makala
    Guest
    Ranking gogvo.com berbanding mlm lain. Apa tunggu lagi jom cepat join, jadilah perintis pertama Gogvo.com.



    Atau pergi ke link ALEXA

  7. #7
    NG Newbies
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    35
    Gew is on a distinguished road
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by makala View Post
    Ranking gogvo.com berbanding mlm lain. Apa tunggu lagi jom cepat join, jadilah perintis pertama Gogvo.com.



    Atau pergi ke link ALEXA
    Berta baik kepada pemegang akaun paypal

    PENGELUARAN WANG DARI PAYPAL TERUS KE 21 BUAH BANK DI MALAYSIA:
    BERIKUT ADALAH CARA BUKA AKAUN PAYPAL DAN PENGELUARAN WANG

  8. #8
    makala
    Guest
    Kepada rakan-rakan yang belum menyertai GVO marilah sertai kami. Hanya bermula $1.00 usd.

    Jom join GVO

  9. #9
    NG Newbies
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    35
    Gew is on a distinguished road
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by makala View Post
    Kepada rakan-rakan yang belum menyertai GVO marilah sertai kami. Hanya bermula $1.00 usd.

    Jom join GVO
    Ramai yg tanya... dah berapa kali terima bonus GVO???..
    Untuk pengtahuan.. GVO baru sahaja dilancarkan keseluruh dunia
    Semua ahli GVO telah terima bonus PERTAMA (Sept 2009)
    termasuklah aku... Ini bonus pertama (Sept) = USD453.61. Bonus
    Okt akan dibayar 15-25Nov ini..


    Maklumat lengkap: http://www.my09biz.com/GVO.html

  10. #10
    makala
    Guest
    Pendapatan Komisyen Terhebat Dari GVO...

    Quick Start Bonus
    Untuk memastikan anda mendapat pulangan dengan cepat, kami membayar anda 50% komisyen pada bulan pertama dari setiap yang mendaftar dengan anda (Direct Referral)


    Jadi, andaikan anda berjaya mendaftarkan 10 orang dalam tempoh bulan pertama, anda akan mendapat 50% komisyen dari setiap mereka.

    Jadi katakan anda ada 10 (Direct Referral)
    (10 person X 50% X $44.95 = $ 224.75)


    Binary Hybrid Matrix Plan
    Kini bulan kedua bermulalah pendapatan dari komisyen sehingga ke infiniti..!!

    Setiap ahli GVO akan disusun berdasarkan matrik 2x10 iaitu
    2,4,8,16 dan seterusnya hingga ke level ke-10 secara 'force'
    matrix (kiri ke kanan) tidak kira siapa pun penaja mereka.
    Contoh:
    ANDA
    L1 = 2
    L2 = 4
    L3 = 8
    L4 = 16 dan seterusnya
    ..
    .
    .
    L10 = 1024
    Jumlah L1 > L10 = 2046 orang.

    Anda bukan sahaja menerima komisyen biasa dari setiap level sehingga 10 level, anda juga menerima 20% komisyen “matching check” dari direct referral sehingga 10 level!

    Bagaimana ini berlaku? Kami akan membayar anda “matching check bonus” sebanyak 20% utk setiap direct referral anda tidak kira dimana level mereka. Selain dari 20% komisyen biasa untuk level 1 dan 5% komisyen biasa dari level 2 sehingga level 10


    PENERANGAN...

    Pada bulan kedua komisyen adalah seperti berikut

    20% komisyen “Matching Check” dari setiap level (direct referral)
    20% komisyen biasa pada level 1 dari jumlah pembayaran bulanan $44.95
    5% komisyen biasa dari level 2 hingga 10 dari jumlah pembayaran bulanan $44.95
    (direct referral & indirect referral)

    Jadi katakan anda ada 10 (Direct Referral) dan setiap seorang menghasilkan pendapatan sehingga $5000 sebulan dan juga 40 downline percuma diantara level 1 hingga level 4 dari forced matrix (Indirect Referrals) dalam downline anda..

    Peringatan... 2 orang pada level 1 tetap dikira 20% tidak kira dia dari direct referral atau indirect referral)
    Contoh:

    Level 1
    (2 person X 20% X $44.95 = $ 19.98)

    Level 2 > 10
    + (48 person X 5% X $44.95 = $112.38)

    Jumlah: = $132.36

    + “matching check”

    (10 directs X 20% X $5000 = $10,000)

    Jumlah pendapatan bulan kedua: = $10,132.36

    Anda akan mendapat komisyen pada bulan kedua sebanyak....

    $10,132.36……!!!!!!!!

    Lebih banyak direct lebih banyak income setiap bulan..
    Pada bulan ketiga dan seterusnya adalah sama atau meningkat bergantung pada kerajinan anda...

    Jika direct referral anda mencecah 14 orang.. anda akan mendapat “re-entry” iaitu anda boleh meletakkan satu akaun baru dibawah mana-mana direct anda yg anda suka…

    Anda akan mula membina pendapatan komisyen yang baru…ia adalah pendapatan yang pasti tidak akan anda lepaskan..
    Anda boleh recycle “re-entry” anda sebanyak mana yang anda mahu…


    Apa tunggu lagi jom join team saya


  11. TenkoFX Crypto

 
+ Reply to Thread
Page 1 of 6 1 2 3 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts