Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

The Best Spread 468x60ms Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

+ Reply to Thread
Results 1 to 7 of 7

Thread: Blog-blog Qree

  1. #1
    NG Superstar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Near Puchong
    Posts
    3,540
    qree is a jewel in the rough qree is a jewel in the rough qree is a jewel in the rough
    My Mood
    Asleep
    Post Thanks / Like

    Blog-blog Qree

    Salam.

    terpegun aku jap tgk ada section ni.
    dan lg terpegun bile tgk tokmat sorg je yg dah bukak thread kt sini.
    so aku bukak la juga thread utk promo blog2 aku nih.
    seperti anda lihat di siggy aku, ada 2 blog.

    satu blog berasaskan politik (byk isu US, Palestin/Israel dari yg local nye) dan ditulis dalam english.
    sape yg xphm english leh pakai google translator yg aku sumbatkan skali tu ke dalam bhs indonesia
    (bhs melayu aku akan try carik sama ada ke idak codecs die)
    tp buat masa ni kalo nk baca dlm BM yg plg dkt aku leh offer cume indonesia je.
    (yg len2 lg jauh lari la korg nk baca & phm mcm swahili, korea dll)
    ni linknye:
    Qree's Blog

    satu lg blog aku adalah lebih kepada ala2 diari.
    saja je buat kot2 ada peristiwa bes dlm idup aku yg aku nk kongsi dgn org len.
    ditulis dalam bahasa melayu.
    :1:
    Hari-hari Qree
    bitcoin 160x600
    |huh|

  2. #2
    NoGold Football Club
    Join Date
    May 2007
    Location
    Selayang-Kota Damansara-Kajang-Muar
    Posts
    4,170
    putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice
    My Mood
    Confused
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by qree View Post
    Salam.

    terpegun aku jap tgk ada section ni.
    dan lg terpegun bile tgk tokmat sorg je yg dah bukak thread kt sini.
    so aku bukak la juga thread utk promo blog2 aku nih.
    seperti anda lihat di siggy aku, ada 2 blog.

    satu blog berasaskan politik (byk isu US, Palestin/Israel dari yg local nye) dan ditulis dalam english.
    sape yg xphm english leh pakai google translator yg aku sumbatkan skali tu ke dalam bhs indonesia
    (bhs melayu aku akan try carik sama ada ke idak codecs die)
    tp buat masa ni kalo nk baca dlm BM yg plg dkt aku leh offer cume indonesia je.
    (yg len2 lg jauh lari la korg nk baca & phm mcm swahili, korea dll)
    ni linknye:
    Qree's Blog

    satu lg blog aku adalah lebih kepada ala2 diari.
    saja je buat kot2 ada peristiwa bes dlm idup aku yg aku nk kongsi dgn org len.
    ditulis dalam bahasa melayu.
    :1:
    Hari-hari Qree

    wah qree pun ada blog rupanya hehehehe
    Dengan izin ALLAH aku makan tengahari dengan POUND makan malam dengan USD Amin :1:
    I'm good friend like a computer
    I 'enter' ur life,
    'save' u in my heart,
    'format' ur problems,
    'shift' u 2 opportunities
    and never 'delete' u from my memory

  3. #3
    NG Newbies
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    58
    powells is on a distinguished road
    My Mood
    Fine
    Post Thanks / Like
    aku pn ader blog. saper2 bleh la singgah kjap tgk blog aku. hehe

    http://symnch.blogspot.com/

  4. #4
    NG Rookie
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    1,541
    Akule will become famous soon enough Akule will become famous soon enough
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by powells View Post
    aku pn ader blog. saper2 bleh la singgah kjap tgk blog aku. hehe

    http://symnch.blogspot.com/
    kalau ye pun, bukak le thread sendiri...
    ni dah hijack thread qree plak...
    hehehe...

  5. #5
    Sakura Alia
    Guest
    mcm mn nak start wat blog....:023:

  6. #6
    NG Superstar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Near Puchong
    Posts
    3,540
    qree is a jewel in the rough qree is a jewel in the rough qree is a jewel in the rough
    My Mood
    Asleep
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by Sakura Alia View Post
    mcm mn nak start wat blog....:023:
    simple je.
    gi ke wordpress atau blogspot, register.
    pastu ikut je step by step smpi menjadi sebuah blog.
    :1:
    |huh|

  7. #7
    NG Superstar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Near Puchong
    Posts
    3,540
    qree is a jewel in the rough qree is a jewel in the rough qree is a jewel in the rough
    My Mood
    Asleep
    Post Thanks / Like
    Qree's Blog has been updated.
    Now with video!
    :4:

    |huh|

  8. TenkoFX Crypto

 

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts