Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60 The Best Spread 468x60ms

+ Reply to Thread
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 22
  1. #1
    Banned
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    masjidtanah,melaka-gemas,n9-rajachulan,KL-Kajang
    Posts
    2,920
    akay is a jewel in the rough akay is a jewel in the rough akay is a jewel in the rough akay is a jewel in the rough
    My Mood
    Sleepy
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like

    Bangga miliki punggung besar

    PENYANYI yang popular dengan lagu My Life Would Suck Without You, Kelly Clarkson, gembira apabila dia dijadikan idola oleh gadis berbadan besar. Akui Kelly dia sememangnya berbangga dengan bentuk tubuh badannya.

    "Saya tidak mempunyai dada tetapi seluruh tubuh saya disaluti lemak. Sejak kecil saya mempunyai punggung yang besar dan bulat seperti buih sabun.

    "Saya dapatkan bentuknya daripada ibu saya dan lelaki biasanya menyukai bentuk punggung seperti ini. Mereka akan kata, 'Oh, lihatlah punggungnya'.

    "Saya peminat kepada punggung saya sendiri. Saya yakin untuk memakai apa juga jenis seluar jean tetapi saya sedih apabila melihat ada gadis yang tidak muat untuk memakai seluar idaman dan terus mengutuk diri sendiri. Walaupun berbadan besar terdapat banyak fesyen yang sesuai di luar sana," katanya.

    Kelly yang berusia 27 tahun telah dikritik hebat apabila berat badannya naik mendadak. Tetapi seperti biasa Kelly tidak pernah mengambil pusing tentang apa yang diperkatakan berkenaan dirinya.

    Dia secara terang-terangan mengaku mempunyai selulit dan berhempas-pulas untuk kurus. Dia juga mendakwa wanita yang memberitahu adalah mudah untuk mengekalkan bentuk badan merupakan seorang penipu.

    Kelly memberitahu majalah Britain Heat: "Hello, semua wanita ada masalah selulit, tidak kira siapakah anda, kecuali kamu adalah seorang gadis anoreksia yang mempunyai masalah mental."

    Meskipun Kelly menolak untuk melakukan sebarang pembedahan plastik untuk kembali kurus tetapi dia tidak pula menentang mana-mana wanita untuk menjalani pembedahan plastik.

    "Jika seorang wanita mahukan buah dada yang lebih besar mereka boleh dapatkannya tetapi tidak boleh untuk punggung yang besar," tuturnya.
    bitcoin 160x600

  2. #2
    ~ Aktifkan Dirimu!!! ~
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    cheraxz
    Posts
    13,808
    alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold
    My Mood
    Happy
    Post Thanks / Like
    gamba buntut kelly please.............

  3. #3
    ║█║▌║█║▌│║▌║▌█║
    Join Date
    May 2009
    Location
    Di mana tapak kaki ku berpijak di situ lokasi ku...
    Posts
    1,369
    fitrie is just really nice fitrie is just really nice fitrie is just really nice fitrie is just really nice
    My Mood
    Bored
    Post Thanks / Like
    adezzz...
    cuba kalo org xpuji punggung die... :102::102::102:
    mesti dah buat pembedahan plastik...
    tu pon ada org puji punggung die terus jer suke... :011::011::011:

  4. #4
    Banned
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    masjidtanah,melaka-gemas,n9-rajachulan,KL-Kajang
    Posts
    2,920
    akay is a jewel in the rough akay is a jewel in the rough akay is a jewel in the rough akay is a jewel in the rough
    My Mood
    Sleepy
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by alonso14 View Post
    gamba buntut kelly please.............
    khas untuk alonso :21:


  5. #5
    ║█║▌║█║▌│║▌║▌█║
    Join Date
    May 2009
    Location
    Di mana tapak kaki ku berpijak di situ lokasi ku...
    Posts
    1,369
    fitrie is just really nice fitrie is just really nice fitrie is just really nice fitrie is just really nice
    My Mood
    Bored
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by akay View Post
    khas untuk alonso :21:

    wow...
    aku pon :043::043::043:
    :021::021::021:

  6. #6
    NG Rookie
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    770
    IcedTea will become famous soon enough
    My Mood
    Cheeky
    Post Thanks / Like
    dulu figure dia hot.. skrg.. besaq punggung je..:011:

  7. #7
    ║█║▌║█║▌│║▌║▌█║
    Join Date
    May 2009
    Location
    Di mana tapak kaki ku berpijak di situ lokasi ku...
    Posts
    1,369
    fitrie is just really nice fitrie is just really nice fitrie is just really nice fitrie is just really nice
    My Mood
    Bored
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by IcedTea View Post
    dulu figure dia hot.. skrg.. besaq punggung je..:011:
    masih hot lagi walaupon pungkoq dia besaq... :043::043::043:

  8. #8
    ~ Aktifkan Dirimu!!! ~
    Join Date
    May 2009
    Location
    kuala lumpur
    Posts
    1,248
    Don_corleone is a jewel in the rough Don_corleone is a jewel in the rough Don_corleone is a jewel in the rough
    My Mood
    Cheerful
    Post Thanks / Like
    Cantik,Menarik...kau Mmg Tembam....

  9. #9
    PEACE YO!
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    root
    Posts
    3,437
    angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold
    My Mood
    Dead
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    ni jamban size XXL dowh!

    huhuhu... lawa lagi montot kim kardashan hehehe

  10. #10
    ║█║▌║█║▌│║▌║▌█║
    Join Date
    May 2009
    Location
    Di mana tapak kaki ku berpijak di situ lokasi ku...
    Posts
    1,369
    fitrie is just really nice fitrie is just really nice fitrie is just really nice fitrie is just really nice
    My Mood
    Bored
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by angelus View Post
    ni jamban size XXL dowh!

    huhuhu... lawa lagi montot kim kardashan hehehe
    yang dak kim ni jgn ckp la...
    terbaik...
    :043::043::043:


  11. TenkoFX Crypto

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts