Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60 The Best Spread 468x60ms

+ Reply to Thread
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 23

Thread: Rollerblade...

  1. #1
    NG Newbies
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    30
    gilos is on a distinguished road
    My Mood
    Yeehaw
    Post Thanks / Like

    Rollerblade...

    salam, ada tak sesapa sini yang main rollerblade? kalau ada, dan duduk area selangor/kl, rasa2 nya nak jugak buat satu group rollerblade nih... :113:
    bitcoin 160x600

  2. #2
    NG Moderator
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Subang Jaya DisneyLand HK
    Posts
    731
    sNarFy is on a distinguished road
    My Mood
    Aggressive
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by gilos View Post
    salam, ada tak sesapa sini yang main rollerblade? kalau ada, dan duduk area selangor/kl, rasa2 nya nak jugak buat satu group rollerblade nih... :113:
    jeng jeng jeng... aku minat main benda nih... tapi tu la.. kat mana nak beli barang K2 yg murah?
    -DEAD-

  3. #3
    ajax932
    Guest
    hehe... xpandai nk main.... huhu

  4. #4
    nurmalam
    Guest
    hehehe...pandai jer men...tp xde la tahap bleh stunt mcm yg dlm Xgames tuh...stakat minat dan ada la rollerblade nyer...nak murah beli ajer yg xde brand kat carrefour...bwh rm50 ade,yg lbh pun ader...hehehe...kalau yg mahal,xtau...stakat skg dua kali beli...zaman skolah satu (dah rosak)...yg terbaru beli tahun lps,men kat putrajaya jer...huhu...

    rollerblade nih dulu belajar guna yg abg punyer...old fashion...huhu...men bila training basketball....ala2 cite rollerball...lakonan (ntah ape namanya)...hehehe...boleh membantu senaman bahagian kaki & memang membantu untuk mengeluarkan peluh...:045::045::045:

  5. #5
    NG Newbies
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    30
    gilos is on a distinguished road
    My Mood
    Yeehaw
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by sNarFy View Post
    jeng jeng jeng... aku minat main benda nih... tapi tu la.. kat mana nak beli barang K2 yg murah?

    perghh...peminat K2 gak no...yang aku tahu K2 kedai dia ada kat area ttdi jalan burhanuuddin helmi berapa ntah...tgh mencari jugak nih sebab nak aktif balik...spare tyre dah makin membesar la kat perut...

    yg pasti kalau nak kaki kuat cam gajah, bleh ar main rollerblade nih...

    anyway, kalau kengkawan sini tahu nak cari mana kasut dia, story mori la kat sini k...

    p/s: saya area klang...so kalau ada geng2 nak gi pusing2 carik sekali, jom lar...tapi lepas raya...huahuahua...

  6. #6
    NG Moderator
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Subang Jaya DisneyLand HK
    Posts
    731
    sNarFy is on a distinguished road
    My Mood
    Aggressive
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by gilos View Post
    perghh...peminat K2 gak no...yang aku tahu K2 kedai dia ada kat area ttdi jalan burhanuuddin helmi berapa ntah...tgh mencari jugak nih sebab nak aktif balik...spare tyre dah makin membesar la kat perut...

    yg pasti kalau nak kaki kuat cam gajah, bleh ar main rollerblade nih...

    anyway, kalau kengkawan sini tahu nak cari mana kasut dia, story mori la kat sini k...

    p/s: saya area klang...so kalau ada geng2 nak gi pusing2 carik sekali, jom lar...tapi lepas raya...huahuahua...
    aku dah pegi dah kedai K2 kat ttdi. Mcm mcm jenis pattern ada. yg murah mahal semua ada.... jadi aku sudah beli satu. skang nih takkan aku nak main sengsorang... meh la main.. tapi kat ne pon nak main?
    -DEAD-

  7. #7
    'Victoria Concordia Crescit'
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    2,246
    maraippo will become famous soon enough maraippo will become famous soon enough
    My Mood
    Cool
    Post Thanks / Like
    kt sungei wang atas tu ada cam tmpt men rollerblade ni. ramai gak aku tgk dalam tu...

  8. #8
    NG Girl Power
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Kedah -> Shah Alam...
    Posts
    850
    zureyna is just really nice zureyna is just really nice zureyna is just really nice zureyna is just really nice zureyna is just really nice
    My Mood
    Sick
    Post Thanks / Like
    Zu ada satu... dah bertahun2 dah simpan... main je asyik gedebuk... sakit sana sini..last2..terus simpan..kekeke... sampai skrang tak reti:dft001:

  9. #9
    kingnorth
    Guest
    tak suker arr main mende nia.. asik jatuh terkangkang jer... malas arr..

  10. #10
    'Victoria Concordia Crescit'
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    2,246
    maraippo will become famous soon enough maraippo will become famous soon enough
    My Mood
    Cool
    Post Thanks / Like
    ^tu yg bes tu...bes tgk.kui3 :005: aku tak pandai maen...pandai tgk je..huhu


  11. TenkoFX Crypto

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts