Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60 TenkoFX Crypto

+ Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 11
  1. #1
    vipezy
    Guest

    Amaran : Remaja Perempuan, Awas Pex!

    [size=small]
    KEPADA MEREKA YANG MEMPUNYAI ANAK GADIS REMAJA DAN KAWAN2 PEREMPUAN, SILA AMBIL PERHATIAN.

    Pesanan Penting
    Menurut laporan Polis seorang wanita telah dix oleh 5 lelaki disebuah kelab malam di Singapura pada malam Sabtu sebelum ditinggalkan. Wanita tersebut tidak berupaya untuk mengingati kejadian malam tersebut, namun ujian mengesahkan bahawa beliau telah dix berulang kali dengan kesan rohypnol di dalam darahnya dan progestrex, sejenis pil "mencuci" yang kecil. Dadah tersebut kini digunakan oleh pex-pex dan kemudian "mencuci" mereka. Progesterex dibekalkan kepada para Doktor haiwan untuk"mencuci"haiwan besar. Khabarnya
    Progesterex digunakan bersama Rohypnol, sebagai dadah "Dating" dan x.

    Apa yang mereka perlu lakukan ialah menitiskan Rohypnol ke dalam minuman si gadis, mangsa tersebut tidak akan ingat apa-apa pun esok paginya, apa yang berlaku kepadanya sepanjang malam tersebut. Progesterex amat senang larut dalam minuman, akan "mencuci" agar simangsa tidak akan mengandung akibat dari perkosaan tersebut dan sipex tidak bimbang untuk perlu menjalani ujian air mani dan DNA kemudian. Kesan dadah ini adalah K*E*K*A*L terhadap si mangsa.

    Prodesterex asalnya adalah untuk memandulkan kuda. Mana-mana wanita yang mengambilnya TIDAK AKAN MENGANDUNG SAMPAI BILA-BILA. Si
    durjana boleh memperolehi dadah ini boleh mendapatkan dadah ini dari pusat haiwan atau mana-mana universiti, dan ia diramalkan akan digunakan dengan berleluasa di kampus-kampus.

    Tolong edarkan maklumat ini kepada semua yang anda kenali, terutama
    teman wanita dan gadis remaja. Berwaspada apabila anda keluar,
    jangan biarkan minuman anda terbiar tanpa dijaga oleh orang yang anda percayai.
    [/size]
    Trade_on_STP_accounts-ENG_160x600

  2. #2
    NG Moderator
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Subang Jaya DisneyLand HK
    Posts
    731
    sNarFy is on a distinguished road
    My Mood
    Aggressive
    Post Thanks / Like

    Re: Amaran : Remaja Perempuan, Awas Pex!

    int: [size=xx-large]Awas!! Jangan Minum Air Yang Diberikan Oleh Orang yang tak dikenali..[/size]

    Tapi kalau pegi kedai mamak.. camne plak? hishh.. buntu kepala otak aku fikir... kua kua kua :lol:

  3. #3
    ~ Aktifkan Dirimu!!! ~
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    cheraxz
    Posts
    13,808
    alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold
    My Mood
    Happy
    Post Thanks / Like
    bahaya nih..:011:

  4. #4
    ☆.:*:.The Bluesmania.:*:.☆
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Stamford Bridge
    Posts
    2,705
    the Oranje is a jewel in the rough the Oranje is a jewel in the rough the Oranje is a jewel in the rough
    My Mood
    Angelic
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by alonso14 View Post
    bahaya nih..:011:
    mak ai, rajin ko korek. tahun 2005 tuh.
    boleh buka thread hari ini dalam sejarah.
    the Oranje Forever!!!!
    "Life Is Awesome"

  5. #5
    Glory Glory United
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    21,922
    Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future Ejal_Kronik has a brilliant future
    My Mood
    Yeehaw
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    chaitt....geng2 gali thread uperny ko lonso..
    31 Dec 2009 genap 15000 posting di NG

    bila nak cecah 30k ni

  6. #6
    NG Rookie
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    1,138
    tokputih will become famous soon enough tokputih will become famous soon enough
    My Mood
    Sneaky
    Post Thanks / Like
    alah remaja sekarang bukan dia pedulik pun.. yang penting dapat seks....

  7. #7
    ~ Aktifkan Dirimu!!! ~
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    cheraxz
    Posts
    13,808
    alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold
    My Mood
    Happy
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by the Oranje View Post
    mak ai, rajin ko korek. tahun 2005 tuh.
    boleh buka thread hari ini dalam sejarah.
    tp cite tetap tak bosan:011:

  8. #8
    ~ Aktifkan Dirimu!!! ~
    Join Date
    May 2009
    Location
    kuala lumpur
    Posts
    1,248
    Don_corleone is a jewel in the rough Don_corleone is a jewel in the rough Don_corleone is a jewel in the rough
    My Mood
    Cheerful
    Post Thanks / Like
    lsgi bshsye kalau pil ni jatuh kat tngan alonso....habis saper yg janda baik nanti...uhuhuhu

  9. #9
    mfaxxly_4282
    Guest
    Quote Originally Posted by vipezy View Post
    [size=small][/size]
    [size=small]KEPADA MEREKA YANG MEMPUNYAI ANAK GADIS REMAJA DAN KAWAN2 PEREMPUAN, SILA AMBIL PERHATIAN.[/size]
    [size=small][/size]
    [size=small]Pesanan Penting[/size]
    [size=small]Menurut laporan Polis seorang wanita telah dix oleh 5 lelaki disebuah kelab malam di Singapura pada malam Sabtu sebelum ditinggalkan. Wanita tersebut tidak berupaya untuk mengingati kejadian malam tersebut, namun ujian mengesahkan bahawa beliau telah dix berulang kali dengan kesan rohypnol di dalam darahnya dan progestrex, sejenis pil "mencuci" yang kecil. Dadah tersebut kini digunakan oleh pex-pex dan kemudian "mencuci" mereka. Progesterex dibekalkan kepada para Doktor haiwan untuk"mencuci"haiwan besar. Khabarnya [/size]
    [size=small]Progesterex digunakan bersama Rohypnol, sebagai dadah "Dating" dan x. [/size]
    [size=small][/size]
    [size=small]Apa yang mereka perlu lakukan ialah menitiskan Rohypnol ke dalam minuman si gadis, mangsa tersebut tidak akan ingat apa-apa pun esok paginya, apa yang berlaku kepadanya sepanjang malam tersebut. Progesterex amat senang larut dalam minuman, akan "mencuci" agar simangsa tidak akan mengandung akibat dari perkosaan tersebut dan sipex tidak bimbang untuk perlu menjalani ujian air mani dan DNA kemudian. Kesan dadah ini adalah K*E*K*A*L terhadap si mangsa. [/size]
    [size=small][/size]
    [size=small]Prodesterex asalnya adalah untuk memandulkan kuda. Mana-mana wanita yang mengambilnya TIDAK AKAN MENGANDUNG SAMPAI BILA-BILA. Si [/size]
    [size=small]durjana boleh memperolehi dadah ini boleh mendapatkan dadah ini dari pusat haiwan atau mana-mana universiti, dan ia diramalkan akan digunakan dengan berleluasa di kampus-kampus.[/size]
    [size=small][/size]
    [size=small]Tolong edarkan maklumat ini kepada semua yang anda kenali, terutama[/size]
    [size=small]teman wanita dan gadis remaja. Berwaspada apabila anda keluar, [/size]
    [size=small]jangan biarkan minuman anda terbiar tanpa dijaga oleh orang yang anda percayai.[/size]
    bahaya niee.... macam2 care setan nak merosakkan manusia.... :dft006:

  10. #10
    ☆.:*:.The Bluesmania.:*:.☆
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Stamford Bridge
    Posts
    2,705
    the Oranje is a jewel in the rough the Oranje is a jewel in the rough the Oranje is a jewel in the rough
    My Mood
    Angelic
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by alonso14 View Post
    tp cite tetap tak bosan:011:
    mmg tak membosankan,
    lagi pun citer ni boleh jadi pedoman buat semua.

    the Oranje Forever!!!!
    "Life Is Awesome"

  11. The Best Spread 468x60ms

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts