Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60 The Best Spread 468x60ms

+ Reply to Thread
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 22
  1. #1
    ~ Aktifkan Dirimu!!! ~
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    cheraxz
    Posts
    13,808
    alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold
    My Mood
    Happy
    Post Thanks / Like

    Gadis sekolah asrama jd lauk kenduri 10 jantan

    KUALA LUMPUR: Tindakan seorang pelajar menyusup keluar dari asrama semata-mata untuk berjumpa teman lelakinya mengundang padah apabila dirogol lebih 10 lelaki di sebuah rumah di Wangsa Maju, petang kelmarin.

    Pelajar malang terbabit pada mulanya dikatakan keluar dari asramanya berseorangan tanpa diketahui warden sejurus tamat waktu persekolahan bersama-sama pelajar lain yang tidak tinggal di asrama.

    Difahamkan, mangsa yang berusia 15 tahun memang berjanji dengan teman lelakinya untuk bertemu di luar sekolah dan sejurus dapat menyusup keluar, dia terus menghubungi teman lelakinya itu.

    Menurut sumber polis, mangsa kemudian menunggu teman lelakinya itu di satu lokasi yang dijanjikan sebelum dibawa menaiki sebuah kereta.


    “Mangsa kemudian dibawa bersiar-siar sebelum singgah di sebuah rumah di Wangsa Maju. Di rumah itu, mangsa dirogol lebih daripada 10 lelaki tidak dikenali dipercayai rakan teman lelakinya itu.


    “Selepas dirogol, mangsa dihantar pulang ke asramanya. Mangsa yang terdesak dan trauma dengan kejadian itu menceritakan kejadian yang berlaku kepada warden asramanya,” katanya.

    Mangsa dibawa warden asrama itu membuat laporan di Balai Polis Hulu Klang.

    Sumber terbabit berkata, beberapa jam selepas laporan dibuat, polis menahan beberapa suspek di sekitar Hulu Klang untuk siasatan lanjut.
    Estonian Forex 160x600en

  2. #2
    cordelia
    Guest
    Sula semua 10 jantan tu. Memang salah perempuan tu lari keluar tapi tindakan merogol tu SALAH.

  3. #3
    NG Rookie
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Credit Suisse HQ
    Posts
    1,609
    kni will become famous soon enough kni will become famous soon enough
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by cordelia View Post
    Sula semua 10 jantan tu. Memang salah perempuan tu lari keluar tapi tindakan merogol tu SALAH.
    mula2 dgr simpati...
    pastu dah tak rasa apa2 sgt...

    byk sgt citer camni...
    rasanya kalau kumpul berita 2 minggu sebelum ni, boleh kata setiap hari ada kes camni...
    tapi tetap jadi gak...
    student ni tak baca paper ker??? ataupun diorang asyik baca majalah playboy malaysia tu???

  4. #4
    PEACE YO!
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    root
    Posts
    3,437
    angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold
    My Mood
    Dead
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    kdgn2 bukan apo budak2 sekolah nih... diorg teringin camne kene rogol... tu yg buat perangai camtu

  5. #5
    ~ Aktifkan Dirimu!!! ~
    Join Date
    May 2009
    Location
    kuala lumpur
    Posts
    1,248
    Don_corleone is a jewel in the rough Don_corleone is a jewel in the rough Don_corleone is a jewel in the rough
    My Mood
    Cheerful
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by angelus View Post
    kdgn2 bukan apo budak2 sekolah nih... diorg teringin camne kene rogol... tu yg buat perangai camtu
    ERk....Buleh ker macam tu...:39::4::10:

  6. #6
    NG Rookie
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    770
    IcedTea will become famous soon enough
    My Mood
    Cheeky
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by angelus View Post
    kdgn2 bukan apo budak2 sekolah nih... diorg teringin camne kene rogol... tu yg buat perangai camtu
    huh.. akak ni taula mlm jumaat.. mlm kang.. :21::10:

  7. #7
    NG Rookie
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Credit Suisse HQ
    Posts
    1,609
    kni will become famous soon enough kni will become famous soon enough
    Post Thanks / Like
    kena rogol pun teringin gak ker???
    dasyat ler budak sekolah camtu...

  8. #8
    Jom Terjah
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    278
    eddie88 will become famous soon enough
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by kni View Post
    kena rogol pun teringin gak ker???
    dasyat ler budak sekolah camtu...
    die teringin yang nak rogol die sorang jer
    last2 amik ko 10 kepale:21::21::21:

  9. #9
    spylulu89
    Guest
    Quote Originally Posted by eddie88 View Post
    die teringin yang nak rogol die sorang jer
    last2 amik ko 10 kepale:21::21::21:
    isk x baik gelak kn bdk pompn tu..

    tp salah dak tu gak kn??

  10. #10
    mostwanted
    Guest
    semakin banyak kes2 mcm ni..dunio2..


  11. TenkoFX Crypto

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts