Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

The Best Spread 468x60ms TenkoFX Crypto

+ Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 20
  1. #1
    Banned
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    masjidtanah,melaka-gemas,n9-rajachulan,KL-Kajang
    Posts
    2,920
    akay is a jewel in the rough akay is a jewel in the rough akay is a jewel in the rough akay is a jewel in the rough
    My Mood
    Sleepy
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like

    Suara Hati Kebebasan di Dunia Tanpa Sempadan...mengapa ada yang miskin pemikiran

    Berforum di internet telah menjadi sebahagian dari kehidupan bukan sahaja rakyat di malaysia tetapi juga seantero dunia. Ada antara kita hanya menjadi pembaca setia sesuatu forum atau blog tetapi juga ada yang menjadikan media berforum untuk meluahkan rasa yang terpendam dijiwa dan sekadar berbual kosong. Dimana tempat anda? Anda sendiri yang tentukan. Adakah forum yang anda aktif itu menghargai anda? Bebaskah anda menyuarakan pendapat anda? Bebaskah forum yang anda sertai itu dari segala unsur berat sebelah? ampu mengampu? Bebas dari tahap pemikiran melayu kolot? Terpaksa membayar untuk mendapatkan keistimewaan?
    Trade_on_STP_accounts-ENG_160x600

  2. #2
    BizClub
    Guest
    to be continue............................:102:

  3. #3
    Banned
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    masjidtanah,melaka-gemas,n9-rajachulan,KL-Kajang
    Posts
    2,920
    akay is a jewel in the rough akay is a jewel in the rough akay is a jewel in the rough akay is a jewel in the rough
    My Mood
    Sleepy
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by BizClub View Post
    to be continue............................:102:
    off kos to be continue..nak siapkan blog review lak

  4. #4
    NG Rookie
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    1,541
    Akule will become famous soon enough Akule will become famous soon enough
    Post Thanks / Like
    itu dia... langkah sudah bermula... teruskan api perjuangan....

  5. #5
    Banned
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    masjidtanah,melaka-gemas,n9-rajachulan,KL-Kajang
    Posts
    2,920
    akay is a jewel in the rough akay is a jewel in the rough akay is a jewel in the rough akay is a jewel in the rough
    My Mood
    Sleepy
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by Akule View Post
    itu dia... langkah sudah bermula... teruskan api perjuangan....
    tengah rangka plot jalan cerita ni..xnak nati klimak cepat sgt

  6. #6
    DiSc
    Guest
    lambat nyer nak rangka plot tue...tak sabar dah nie.....:4::4:

  7. #7
    PEACE YO!
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    root
    Posts
    3,437
    angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold
    My Mood
    Dead
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    penulis ni mata duitan... die lebih pentingkan nak kaut NG$ dari thread dier nih... kalu xde update arini... kite closed jek la ye

  8. #8
    BizClub
    Guest
    mmg mata duitan ni...lom update2 lagi....
    sis lepas close thread ni jgn lupa potong NG$ dia 15 kali ganda

  9. #9
    ☆.:*:.The Bluesmania.:*:.☆
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    K.L- PeNaNG-KLanTaN-KeDah-SelaMa- LuMut PeRAK- Kota DaManSara #
    Posts
    2,274
    Nard Wawa has a spectacular aura about Nard Wawa has a spectacular aura about Nard Wawa has a spectacular aura about
    My Mood
    Angelic
    Post Thanks / Like
    tu je ke... :102::102:
    tk paham ape pon.. :4:
    "Today is the great mental mental cleansing day. Throw away all that binds you to the past; all that hurts you. Discard everything in garbage;clean your heart; prepare it for a new life"

  10. #10
    Banned
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    masjidtanah,melaka-gemas,n9-rajachulan,KL-Kajang
    Posts
    2,920
    akay is a jewel in the rough akay is a jewel in the rough akay is a jewel in the rough akay is a jewel in the rough
    My Mood
    Sleepy
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like

    Pengenalan : Cinta Berputik Dengan Alam Berforum

    Tanggal Disember 2007, aku dibekalkan dengan laptop oleh syarikat atas kapasiti sebagai senior audit assistant. Dengan pemberian laptop ini bermula semula pelayaran alam cyber ku yang telah lama ditinggalkan. Berbekalkan dengan line wifi percuma yang di perolehi dari sumber yang tidak di ketahui aku mula menyelusuri alam maya. Dengan tujuan mendapatkan duit tambahan, itulah wording pertama aku titipkan di laman carian yahoo (itulah laman maya yg aku kenali dahulu). Pencarian aku menemukan aku dengan kata kunci forex. Terbuka mata apabila pertama kali melihat perkataan itu. ku fikirkan forex itu adalah berkaitan pertukaran wang seperti yang biasa dilihat dikaunter-kaunter pertukaran matawang. sekali lagi aku ternganga apa benda nya yang diaorang perkatakan tentang forex ni??

    aku mencari lagi bahan berkaitan dengan forex untuk pembacaan yang lebih mendalam. akhirnya penemuan aku berhasil apabila aku berjaya menemukan info-info berkaitan forex dalam bahasa melayu yang mana aku lebih mudah memahami nya.

    di forum mana aku pertama kali medapat ilmu berkaitan forex????
    tunggu untuk episod seterusnya :21::21:


  11. Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts