Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60 The Best Spread 468x60ms

+ Reply to Thread
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 24
  1. #1
    elmyda
    Guest

    Perkhidmatan perkahwinan yang sah di selatan thailand (muslim only)

    As'kum,

    Disini saya ingin menawarkan perkhidmatan Nikah yang dilakukan di Betong.

    Kawasan ini aman & tenteram, tiada pergaduhan, peperangan atau pengeboman dan sebagainya.

    Pergaduhan hanya berlaku di kawasan yang lebih jauh.

    Surat Nikah dikeluarkan oleh Pejabat Agama Daerah dan boleh digunakan di Malaysia. Tidak ada masalah di kemudian hari kerana ini bukan Nikah Sindiket. Perkahwinan ini adalah Sah disisi Agama dan diterima untuk diperakui di Malaysia.

    Hanya perlu membayar denda jika Sijil Nikah tersebut hendak Sahkan di Malaysia. Data akan dimasukkan ke dalam sistem pejabat agama dan pendaftaran di Malaysia.

    Kenderaan akan disediakan dari Ipoh untuk membawa pasangan untuk diijabkabul. Proses hanya lah dalam masa satu hari sahaja. Tuan akan mendapat terus sijil nikah selepas akad.

    Keseluruhan kos termasuk kenderaan, minyak, insuran kereta & roadtax thailand boleh dibincang dgn lebih lanjut.

    Yang penting kepada yg berminat perlu menyediakan passport antarabangsa & mas kahwin.

    Diharap tawaran ini dapat menyelesaikan masalah tuan.

    Untuk Urusan & Pertanyaan Sila email saya di [email protected].

    Terima Kasih.

    :8::8::8:
    bitcoin 160x600

  2. #2
    elmyda
    Guest
    kpd yg memerlukan khidmat, sy tidak berada di malaysia dr 13-15hb. sebarang urusan boleh terus sms/call 0175955633.

  3. #3
    NoGold Football Club
    Join Date
    May 2007
    Location
    Selayang-Kota Damansara-Kajang-Muar
    Posts
    4,170
    putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice
    My Mood
    Confused
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    hehehehe dah ada service tuk nikah diluar dah kat sini

    so pada yang nak buat tu dipersilakan la :005:
    Dengan izin ALLAH aku makan tengahari dengan POUND makan malam dengan USD Amin :1:
    I'm good friend like a computer
    I 'enter' ur life,
    'save' u in my heart,
    'format' ur problems,
    'shift' u 2 opportunities
    and never 'delete' u from my memory

  4. #4
    Kasi Sembat..!
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Kg Tangga Cina
    Posts
    13,269
    Andika is a splendid one to behold Andika is a splendid one to behold Andika is a splendid one to behold Andika is a splendid one to behold Andika is a splendid one to behold Andika is a splendid one to behold Andika is a splendid one to behold Andika is a splendid one to behold
    My Mood
    Sneaky
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by putat76 View Post
    hehehehe dah ada service tuk nikah diluar dah kat sini

    so pada yang nak buat tu dipersilakan la :005:
    Amboi.. cepat je putat..

    Pesal aku x lambat nengok nih...:001:

  5. #5
    elmyda
    Guest
    bkn apa, drpd biarkan maksiat berleluasa, baik bg jln penyelesaian kpd mereka yg memerlukan..:003:

  6. #6
    elmyda
    Guest
    kepada yg call sy tetapi tk berjawab, boleh sms dahulu sblm buat panggilan. takut sy bz pada waktu2 tertentu dgn urusan kerja. sy akan hubungi semula anda semula.

  7. #7
    Kasi Sembat..!
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Kg Tangga Cina
    Posts
    13,269
    Andika is a splendid one to behold Andika is a splendid one to behold Andika is a splendid one to behold Andika is a splendid one to behold Andika is a splendid one to behold Andika is a splendid one to behold Andika is a splendid one to behold Andika is a splendid one to behold
    My Mood
    Sneaky
    Post Thanks / Like
    Brapa kos sume tu?

  8. #8
    elmyda
    Guest
    utk kosnya, boleh la email sy.

    bkn apa.. nnti ada yg mempertikaikan kos tinggi sgt kemurah sgt ke ok ke..

    baik sy email bgtau amount then bgtau psl apa jumlah begitu.

    bole sy bg butir2 terperinci dr mula perancanganhingga selesai urusan.

  9. #9
    din_saYWELL
    Guest
    pasangan disediakan tak?:005::005:

  10. #10
    ~ Aktifkan Dirimu!!! ~
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    cheraxz
    Posts
    13,808
    alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold
    My Mood
    Happy
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by Andika View Post
    Brapa kos sume tu?
    da pasang angan2 ke???:005:


  11. TenkoFX Crypto

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts