Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60 TenkoFX Crypto

+ Reply to Thread
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 23
  1. #1
    NG Newbies
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    53
    gulakucup is on a distinguished road
    Post Thanks / Like

    PAYUDARA & COKLAT ! Apa Tu ? Mesti Tengok !

    CHOCMIRIFICA - COKLAT PAYUDARA

    Apa itu ChocMirifica?

    Merupakan coklat yang diadunkan dengan Pueraria mirifica untuk memberi fungsi mencantikkan tubuh dan kesihatan dalaman wanita. ChocMirifica adalah "coklat berfungsi" yang sedia untuk dimakan.

    Apa Itu Pueraria Mirifica?

    Pueraria mirifica adalah sejenis tumbuhan herba berubi yang banyak ditanam di utara Thailand. Penyelidikan menunjukkan "phyto-estrogen" dalam Pueraria mirifica adalah lebih banyak dan lebih berkesan.

    Adalah dipercayai ia boleh membawa faedah-faedah berikut:-

    * Membantu menjaga ciri-ciri kewanitaan
    * Memulihkan dan mengekalkan kesegaran tubuh
    * Anti-sindrom menopos
    * Menegangkan payudara
    * Melegakan ketidak-tentuan menopos
    * Membuat kulit kelihatan muda
    * Mengandungi khasiat anti-penuaan
    * Melancarkan peredaran darah
    * Menguatkan ingatan
    * Memperbaiki kulit wajah
    * Mengurangkan kedutan dan bintik
    * Mengurangkan masalah katarak
    * Menyuburkan kulit, terutama di bahagian payudara
    * Melambatkan rambut beruban
    * Menggalakkan pertumbuhan, menguatkan dan menghitamkan rambut
    * Menambah tenaga dan kecergasan pergerakan anggota badan

    Kajian Klinikal Untuk Pueraria Mirifica.

    Ujian klinikal terhadap Pueraria mirifica sebagai makanan tambahan atau produk makanan berfungsi menunjukkan dengan jelas kesan-kesan estrogen kepada penguji, termasuk memperbaiki kulit, menyihatkan rambut, menegangkan buah dada dan berkesan untuk mendorong pembesaran buah dada.

    Cara Makan :

    ChocMirifica dimakan 1 biji sahaja sehari, 2 kotak untuk sebulan. Ianya Coklat berfungsi yang sedia untuk dimakan.
    Mulakan 1 biji pertama pada hari pertama datang haid dan seterusnya.

    Peringatan:

    * Tidak sesuai untuk wanita di bawah 20 tahun,
    * Jauhkan dari jangkauan kanak-kanak,
    * Jangan makan ChocMirifica dalam tempoh mengandung atau menyusukan anak,
    * Jangan ambil makanan mengandungi Pueraria mirifica atau lain-lain makanan mengandungi estrogen tambahan, jika mengidap kanser payudara, ovari atau rahim, kerana kanser/tumor adalah sensitif kepada estrogen,
    * Jangan makan ChocMirifica jika mengambil pil perancang, dan
    * Berhenti mengambil ChocMirifica jika didapati tidak sesuai untuk tubuh anda.

    Harga :
    RM 49.00 ( 12 Biji )

    Tawaran :
    Pengedar Dikehendaki ! Dengan Modal RM 234.00 Sahaja !
    Hubungi CikMai-012.660.7400 / Gulakucup-013.333.9628 Segera!
    Professional_PAMM_Service-ENG_160x600

  2. #2
    NG Newbies
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    53
    gulakucup is on a distinguished road
    Post Thanks / Like
    pihak kami sedang cuba mengumpul testimoni terhadap mengambilan coklat payudara ini. harap bersabar kerana ramai masih rasa segan untuk memberikan testimoni.

    testimoni 1.


    melalui panggilan telefon kepada pihak pengeluar menyatakan rasa panas badan semakin hilang. rasa panas badan ini adalah diantara kesan sampingan setelah wanita putus haid mereka. nenek ini sungguh gembira dengan perubahan yang dialaminya. namun sedikit masalah timbul bila perut beliau tidak tahan dengan coklat. ini bermakna coklat mirifica ini telah bertindak untuk mengatasi masalah wanita yang sudah putus haid.

  3. #3
    NG Newbies
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    53
    gulakucup is on a distinguished road
    Post Thanks / Like
    testimoni 2.

    akak mula makan coklat payudara tu pada hari pertama period seperti yang dicadangkan. setelah 3 hari makan coklat tu akak rasa macam semakin berisi payudara, itu perasaan akaklah. tapi bila ditegur oleh suami akak baru akak yakin memang payudara akan sudah semakin berisi dan montok. suami akak memuji kesan coklat payudara tu. katanya dia perasan bila tengok puting payudara akak lebih menonjol bila tidak memakai bra. mengancam katanya. hehehe seronok plak bila suami puji cam tu. walaupun dah habis period akak masih makan coklat tu sampai habis agar payudara akak bertambah cantik sebagaimana yang akak idamkan. suami akak dah belikan lagi satu kotak untuk bulan depan katanya...hehehe. dia rupanya yang tak sabar nak lihat hasilnya. akhirnya akak dapat juga produk yang akak kira mujarab untuk kecantikan payudara. akak terus beritahu kawan yang lain untuk mencuba. harap merekapun akan beri testimoni mereka pula nanti. terima kasih coklat payudara... -amira-

  4. #4
    NG Hall of Fame
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    banting
    Posts
    2,069
    lagi2cikfen will become famous soon enough lagi2cikfen will become famous soon enough
    My Mood
    Aggressive
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Jom, jom bagi testimoni lagi. Ada kesan sampingan tak?

  5. #5
    NG Newbies
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    53
    gulakucup is on a distinguished road
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by lagi2cikfen View Post
    Jom, jom bagi testimoni lagi. Ada kesan sampingan tak?

    ya...mari berkongsi testimoni...:045:
    tiada kesan sampingan...makan mengikut arahan...:027:

  6. #6
    AbuPhowwer!
    Guest
    Wow best nih!:004:

  7. #7
    You'll Never Walk Alone
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    McLaren HQ
    Posts
    15,548
    tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all
    My Mood
    Asleep
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by angelus View Post
    makan ler bro... satu ari satu... satu pek ade 12 biji... so utk sebulan kene la beli 2 pek...
    kalu x silap ler

    damage xler byk sgt Rm100 jek

    try la ajak... pastu leh bg testimoni
    ooo aku ingat sapu dulu pastu baru makan :011:

    Nanti cek bajet dulu. Kalau cukup leh ar tempah :011:
    "Saya menyertai Nogold Speakout"

  8. #8
    PEACE YO!
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    root
    Posts
    3,437
    angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold
    My Mood
    Dead
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by tennoajak View Post
    ooo aku ingat sapu dulu pastu baru makan :011:

    Nanti cek bajet dulu. Kalau cukup leh ar tempah :011:
    sapu dulu baru makan tu pkai coklat lain jak... hehehe :045:

    x sangke ajak nih fantasi die tinggi... nk choba ler nnt :009:

  9. #9
    NG Newbies
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    53
    gulakucup is on a distinguished road
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by angelus View Post
    saye innocent bang ajak... x pandai tu sumer huhuhu
    errr xmo la... saye selesa begini xyah pkai bra... hihihi :009:
    alamak!..hujung tahun ni banyak bra offer laaa...macam2 cup ada...try la 1...
    siapa sudi hadiahkan angelus coklat secawan...? :009:

  10. #10
    ☆NG Splatterz☆
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Putrajya - Cyberjaya - Selayang
    Posts
    2,415
    faizal_bulat has a spectacular aura about faizal_bulat has a spectacular aura about faizal_bulat has a spectacular aura about
    My Mood
    Amused
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by gulakucup View Post
    alamak!..hujung tahun ni banyak bra offer laaa...macam2 cup ada...try la 1...
    siapa sudi hadiahkan angelus coklat secawan...? :009:
    secawan xcukup.. bg segayung ler.. hehehe

    ....
    Mudah.my makin susah? bole cuba sini ---> www.diskaun.my percuma saje..

  11. The Best Spread 468x60ms

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts