Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60 The Best Spread 468x60ms

+ Reply to Thread
Page 1 of 7 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 10 of 65
  1. #1
    rashaa88
    Guest

    Kawan2 isi minyak,berbelanja kt Giant, kita MASSSYYYUKKK

    Mari2 kita buat co baru ni: SVR2u.com

    Bila join kita dpt 2 kad, gold card utk shopping kt Kamdar dan Giant : Petronas kad utk kita pakai isi minyak.

    bila d/line kita isi minyak atau shopping kat giant, kita massssyyyyuuukkk.

    Trade_on_STP_accounts-ENG_160x600
    Last edited by rashaa88; 22 Jul 2009 at 10:53 PM.

  2. #2
    rashaa88
    Guest
    Cepat2!! Jadilah yg terawal, masih dlm pra pelancaran.

    pelancaran sabtu ni kt Pdg MPK Kuantan.

    nak join RM168 dpt balik RM50 dlm kad Petronas.

    ada 3 pangkat je:

    masuk2 dah jadi AM. lepas tu UM dan Paling tinggi GM.

    Bonus hebat dan lebat!!:113::113:





  3. #3
    rashaa88
    Guest
    sykt ni jv ngan koperasi pelindung malaysia berhad


  4. #4
    kingnorth
    Guest
    tak paham nie..
    cerite ler lanjut sket:4:

  5. #5
    rashaa88
    Guest
    What is Rewards Program

    SVR offers a new and innovative mode to increase consumer spending! The solution that SVR provide is via the cohesive amalgamation - the company, the consumers and the merchants! SVR offers a new shopping experience and trend via the SVR membership card one card for the shop ping and spending cycle that is of mutual benefit for all parties who partake in this programme. Being far-sighted SVR shall incessantly seek for pioneering ideas to gratify the SVR members


    How Does It Benefits Members

    As a SVR Card and Petronas Gift Card holder, you can earn unexpected reward while spending. The folowwings are part of your priviledge:

    - Earn 1% up to 20% rebate when you shop at our participating merchants

    - Enjoy instant lucky draw while making payment with SVR card at our selected affiliate merchants

    - You may entitle to receive a special discount voucher or seasonal free gift from time to tim eonly at slected SVR affiliate merchants

    - Earn a cash reward from SVR top up pool when you top up or reload RM200 into Petronas Gift Card per month at any Petronas petrol station

    - Themost wonderful rewards is SVR International will consolidate through Biz Dream grouping points and convert the rebate points into cash payment. The maximum cash reward is RM50,000 per month

    - You are not only being a smart consumer for the above benefits, you too are given an opportunity to earn a lucrative residue income through our member referral program.


  6. #6
    rashaa88
    Guest
    Quote Originally Posted by kingnorth View Post
    tak paham nie..
    cerite ler lanjut sket:4:
    Salam Bro,

    ni kad loyalti. lepas kita join, kita rekemen kt kengkawan,

    bila depa join, kita dpt bonus sponsor RM30, dan bila depa

    belanja kt petronas dan giant - itu semua dikira sale rangkaian

    kita dan kita akan dpt komisen gak.:4:

  7. #7
    rashaa88
    Guest
    Modal RM168 , dapat balik dalam kad petronas RM50, dapat kad bio energy fir ion negatif dan gold kad shopping privileges. Dan banyak rewards di berikan untuk pengguna kad petronas dan shopping privileges kad.

    Taja seorang dapat rm32, unilevel rm3 untuk matrix 3 sampail level 10.
    Downline isi petrol di petronas atau shopping di Giant,Kamdar kita
    masssyyyyuuukkk


    plan camni leh kayaaa:113:

  8. #8
    rashaa88
    Guest
    ni link utk tgk presentation dia:




    http://www.box.net/shared/50r8pj89ui


    silakan, jgn terlepaih pelWANG hebat ni:4::4:

  9. #9
    Banned
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    masjidtanah,melaka-gemas,n9-rajachulan,KL-Kajang
    Posts
    2,920
    akay is a jewel in the rough akay is a jewel in the rough akay is a jewel in the rough akay is a jewel in the rough
    My Mood
    Sleepy
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    kad petronas tu da konpom bole guna ke..
    kot tak bole guna leh dapat semula ke duit yang bayar tu?

  10. #10
    NG Newbies
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    37
    wangbesar is on a distinguished road
    Post Thanks / Like
    Kad akan di poskan ke alamat yg kita gunakan..hanya selepas pelancaran secara resminya svr2u ni pada 25 haribulan ni di Kuantan.
    Dalam kad tu ada nilai rm50..boleh isi minyak..

    Boleh daftar FREE MEMBER dulu di http://my98356951.svr2u.com

    Buh id sponsor my98356951

    Peluang menjana RM15 Ribu Sehari bersama YSLM
    http://www.aspirasijutawan.com/powercash

  11. TenkoFX Crypto

 
+ Reply to Thread
Page 1 of 7 1 2 3 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts