Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

The Best Spread 468x60ms TenkoFX Crypto

+ Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 20
  1. #1
    NG Newbies
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    39
    pion is on a distinguished road
    Post Thanks / Like

    Jersey Super Grade 2009/2010 untuk di jual.

    Assalamualaikum w.b.t

    Musim baru dah tiba..apa lagi, serbu la.heheh

    Manchester United Home 2009/2010

    i)


    ii)


    Spesifikasi baju:

    - Harga RM 35.00
    - Size M (Ready stok), S dan XL (Kena Order)
    - Baru dengan tags

    Pembayaran:


    - Pembayaran boleh di buat melalui Online Transfer / Cash Deposit ( CIMB dan Maybank)
    - Selepas membuat pembayaran, sila email maklumat transaksi kepada saya.
    - Untuk bayaran pos, kadar-kadar adalah seperti di bawah:

    i. Peninsular Malaysia :RM 5.00
    ii. Sarawak dan Sabah: RM 6.00

    Harga kos pos di atas adalah di tanggung oleh pembeli. Untuk luar negara, sila contact saya untuk maklumat lanjut.

    Lain-lain:

    - Baju akan di hantar 1-2 hari bekerja selepas pembayaran selesai dilakukan.
    - Delivery time tidak di jamin dan bergantung sepenuhnya kepada perkhidmatan pos yang digunakan.
    - Barang-barang yang rosak boleh di ganti dan dipulangkan semula dengan syarat barang itu harus di sertakan gambar pada waktu diterima.
    - saya juga menerima belian secara pukal untuk peniaga-peniaga kecil dengan harga yang menarik!!

    Sebarang pertanyaan, boleh diajukan terus kepada saya di talian 019-2620435 atau ym: kitun_kucing. email:nazrulmoin at yahoo dot com(Nazrul).

    Untuk pastikan order anda di layan dengan cepat oleh saya, sila isi borang pesanan dengan klik link ini: BORANG PESANAN.

    Cepat, sekarang ada 16 helai je tinggal. :113:
    Estonian Forex 160x600en

  2. #2
    You'll Never Walk Alone
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    McLaren HQ
    Posts
    15,548
    tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all
    My Mood
    Asleep
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Man U je ke yang ada bro. Masih boleh by hand ke kat area serdang tu?
    "Saya menyertai Nogold Speakout"

  3. #3
    JaMeQ
    Guest
    Quote Originally Posted by tennoajak View Post
    Man U je ke yang ada bro. Masih boleh by hand ke kat area serdang tu?
    Klu nak COD camna?

    nak size plg besar yg ada...aku kecik je..cuma baju je nak besar..:113:

    # baju liberpool ko pakai je yg lama ajak...yg lama pon x mng2 cup :21:

  4. #4
    NG Newbies
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    39
    pion is on a distinguished road
    Post Thanks / Like
    heheh..boleh2.

    jak, man u je aku ambik sempena kedatangan Man U ke Malaysia.

    lg pun liverpool, 3rd jersey baru kuar.


    saiz M jer aku ambik buat masa ni...XL kena order.heheh :113:

  5. #5
    You'll Never Walk Alone
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    McLaren HQ
    Posts
    15,548
    tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all
    My Mood
    Asleep
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by pion View Post
    heheh..boleh2.

    jak, man u je aku ambik sempena kedatangan Man U ke Malaysia.

    lg pun liverpool, 3rd jersey baru kuar.


    saiz M jer aku ambik buat masa ni...XL kena order.heheh :113:
    Apsal ko ambik team yang tak best tu je. Susah mau jual bro hehehe

    Ok kalau ada ko roger aku. Tapi yang kosong terus ar :113:
    "Saya menyertai Nogold Speakout"

  6. #6
    NG Newbies
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    39
    pion is on a distinguished road
    Post Thanks / Like
    kedai di bukan untuk penyokong Man U..heheh.

    cepat, kalau abis jgn salahkan aku.huhu :41:

  7. #7
    DiSc
    Guest
    size XL je ke yang paling besar....size XXL ader tak??

  8. #8
    You'll Never Walk Alone
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    McLaren HQ
    Posts
    15,548
    tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all
    My Mood
    Asleep
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by disc View Post
    size XL je ke yang paling besar....size XXL ader tak??
    tak ada lah incik :10:
    "Saya menyertai Nogold Speakout"

  9. #9
    DiSc
    Guest
    Quote Originally Posted by tennoajak View Post
    tak ada lah incik :10:
    aik...camner ko leh tahu nie...ko dah jadi ejen ke aper nie...:102::102:

  10. #10
    NG Ace
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    kelana jaya
    Posts
    7,884
    zCk is a splendid one to behold zCk is a splendid one to behold zCk is a splendid one to behold zCk is a splendid one to behold zCk is a splendid one to behold zCk is a splendid one to behold zCk is a splendid one to behold zCk is a splendid one to behold
    My Mood
    Sleepy
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    3rd jersey arsenal xder ker?


  11. Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts