Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

The Best Spread 468x60ms Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

+ Reply to Thread
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    aku5299
    Guest

    Anda Pilih Kami Cetak

    Dear all,

    Setelah menanti lebih dari 2 tahun, akhirnya saya berjaya memiliki mesin yang membolehkan pengguna seperti anda mengabadikan gambar/grafik yang anda suka pada baju. Kualiti printing ini ialah "digital printing". Kelebihannya ialah :

    1. Print apa shj tanpa ada limit color dan design. boleh print seperti printer. Even 3D also can bro..
    2. Minimum sehelai (personalise shirt design)
    3. Hasil printing yang smooth dan tahan lasak.
    4. Siap dalam 6 minit sehelai.
    5. Harga berpatutan (tidak guna blok)

    Syarikat saya ini mempunyai designer utk memberi khidmat nasihat dan final touch up bagi grafik anda.. So, i can promise u the best service.. :-)


    Thats all from me,
    terima kasih
    bitcoin 160x600

  2. #2
    alhaadi
    Guest
    :113: trganu maii...office kt Maidin bahagian mana? Depan (kat parking)? Tepi kanan? Tepi kiri? Dop jelajoh sepenuh lagi maidin ni..

    kalu saya nok sehelai je bleh owx? Baju t shirt hitam size L n ada lambang ni...



    atau



    berapa RM kena bayor boh..?? thanks...

  3. #3
    aku5299
    Guest
    Quote Originally Posted by alhaadi View Post
    :113: trganu maii...office kt Maidin bahagian mana? Depan (kat parking)? Tepi kanan? Tepi kiri? Dop jelajoh sepenuh lagi maidin ni..

    kalu saya nok sehelai je bleh owx? Baju t shirt hitam size L n ada lambang ni...



    atau



    berapa RM kena bayor boh..?? thanks...
    Lamanya tak post kat sini.. duk down jer.. ahak

    Apapun, alhamdulillah.. lani buss ni makin diterima ramai.. dan kami dah diberi Award segabai Agent utk jual mesin Digital Printing utk Garment (shirt) ni..

    Mula2 aku beli mesin, aku post kat sini.. kat forum Nogold.. now dah hampir setahun.. macam tak percaya..

    Apapun, jom cetak apa saje pada baju.. ataupun pada kain.. cetak dan letak dalam frame.. cantiikk..

    Utk cetakan macam ni.. kalau saiz gamabr A4 - mayb dalam RM30 shj..

  4. #4
    PEACE YO!
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    root
    Posts
    3,437
    angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold
    My Mood
    Dead
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    rm30 + postage fee brape bro?
    size sumer ader ke?
    warna tshirt plak aper yg ader?
    aku berminat nih

  5. #5
    aku5299
    Guest
    Quote Originally Posted by angelus View Post
    rm30 + postage fee brape bro?
    size sumer ader ke?
    warna tshirt plak aper yg ader?
    aku berminat nih
    Postage fee : RM6.00/kg
    size sumer ader ke? ya
    warna tshirt plak aper yg ader? ya

    Harga bergantung kepada saiz graphic.. baju standard 100% cotton RM10.00.. can be cheaper.. Order hari ni esok terus dapat..

  6. #6
    print_media
    Guest
    lokasi trengganu ya?


  7. TenkoFX Crypto

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts