Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

TenkoFX Crypto The Best Spread 468x60ms

+ Reply to Thread
Page 1 of 7 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 10 of 65
  1. #1
    NG Rookie
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    513
    koei_home is on a distinguished road
    Post Thanks / Like

    pinjaman utk gov lebih 60% dan pgm/bpa yang blacklisted,muflis,bankrup atau overlape

    pinjaman utk gov staff dan pgm/bpa yang blacklisted,muflis,bankrup atau overlape

    --------------------------------------------------------------------------------

    salam,pinjaman untuk kakitangan kerjaan,badan berkanun @ swasta yang ada potongan gaji majikan @ biro potongan angkasa,boleh menghubungi saya untuk mendapatkan loan yang anda inginkan..saya akan tolong submit di koperasi @ bank yang anda mahukan.cuma beritahu masalah anda kepada saya.

    syarat-syarat
    1)kakitangan kerajaan gaji rm600 sudah layak!!!
    2)swasta panel b.rakyat gaji rm850 dah layak!!!
    3)kontrak 3 bulan pun dah boleh,janji ada biro angkasa/panel b.rakyat pun xapa..senyum je!!!

    KOPERASI
    1)kowamas-5.99% untuk 15 thn
    2)AID-6.8%
    3)Kowaja-7.99%
    dan lain2 lagi

    MBSB-rate 4.9% utk 15thn utk semua kakitangan kerajaan yang ada biro angkasa sahaja..mesti berjawatan tetap..gaji+elaun cuma RM700 layak!!!payout yang tinggi!!!mari2!!!


    Dokumen yang diperlukan untuk Kowamas dan KO-AID

    1. i/c ( depan belakang ) 3 salinan disahkan
    2. Slip Gaji 3 bulan terakhir 3bulan x 3salinan 9 keping
    3. Slip gaji original 1 sahaja
    4. Surat Pengesahan jawatan 1 sahaja
    5. Isi borang pinjaman dan BIRO *borang disediakan
    6. Buku bank ( depan ) / slip ATM 1 sahaja untuk masuk duit
    7. Surat penyata pinjaman lama 1 sahaja jika buat overlapping


    BANK
    1)bank rakyat-5.8 15 thn
    2)alliance bank-5% utk 15 thn
    3)mbsb-5.5% utk 15thn
    Untuk pinjaman dengan Alliance bank dan Koperasi pembangunan Sabah (blacklist tak layak)

    1. i/c ( depan belakang ) 3 salinan disahkan
    2. Slip Gaji 3 bulan terakhir 3bulan x 3salinan 9 keping
    3. Slip gaji original 1 sahaja
    4. Isi borang pinjaman dan BIRO *borang disediakan
    6. Buku bank ( depan ) / slip ATM 1 sahaja untuk masuk duit
    7. Surat penyata pinjaman lama 1 sahaja jika buat overlapping
    *wajib penyata setelment mesti lebih sebulan..dan proses utk overlap 2 minggu dan tak overlap hanya seminggu jer siap.

    Terbuka untuk Kakitangan KONTRAK/KAKITANGAN BANK di MALAYSIA dan GURU KAFA melalui bank rakyat..
    Blacklisted dan bankrupt xperlu tutup pun tidak mengapa!!!JANJI ADA PAYSLIP 3 BULAN!!!!
    kalau ada masalah yang lain boleh beritahu,kami juga akan bantu anda tanpa [email protected] wang pendahuluan!!


    sms nama,ic,pekerjaan,gaji basic+ elaun,potongan.dan loan di institusi kewangan yang lain/ masalah kewangan anda

    sms/call 0134062879-koei
    :welcome::welcome::welcome:

    LOAN YANG DAH APROVED!!

    1)Nur Hafiza-Perak(KOWAMAS)-4/08/09
    2)Ainol Adnan(KOWAMAS)-6/08/09
    3)posmen (b.rakyat)-6/11/09
    Trade_on_STP_accounts-ENG_160x600
    Last edited by koei_home; 31 Dec 2009 at 11:04 AM.

  2. #2
    NoGold Football Club
    Join Date
    May 2007
    Location
    Selayang-Kota Damansara-Kajang-Muar
    Posts
    4,170
    putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice
    My Mood
    Confused
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by koei_home View Post
    kalau ada masalah yang lain boleh beritahu,kami juga akan bantu anda tanpa [email protected] wang pendahuluan!!



    sms/call 0134062879-koei
    :welcome::welcome::welcome::rockon:
    kalau dah lulus bape % lak kena charge :4:
    Dengan izin ALLAH aku makan tengahari dengan POUND makan malam dengan USD Amin :1:
    I'm good friend like a computer
    I 'enter' ur life,
    'save' u in my heart,
    'format' ur problems,
    'shift' u 2 opportunities
    and never 'delete' u from my memory

  3. #3
    NG Rookie
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    513
    koei_home is on a distinguished road
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by putat76 View Post
    kalau dah lulus bape % lak kena charge :4:
    kalau koop xda caj..automatik dah dapat...

    untuk bank rakyat 15% dan affin bank 4%

  4. #4
    NG Rookie
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    513
    koei_home is on a distinguished road
    Post Thanks / Like
    up sket untuk hari ni..bump2

  5. #5
    NoGold Football Club
    Join Date
    May 2007
    Location
    Selayang-Kota Damansara-Kajang-Muar
    Posts
    4,170
    putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice
    My Mood
    Confused
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by koei_home View Post
    kalau koop xda caj..automatik dah dapat...

    untuk bank rakyat 15% dan affin bank 4%
    oooooo
    koop bape % payout dapat

    15% tuk bank rakyat ish banyaknya :102:
    apsal affin 4% je
    Dengan izin ALLAH aku makan tengahari dengan POUND makan malam dengan USD Amin :1:
    I'm good friend like a computer
    I 'enter' ur life,
    'save' u in my heart,
    'format' ur problems,
    'shift' u 2 opportunities
    and never 'delete' u from my memory

  6. #6
    NG Rookie
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    513
    koei_home is on a distinguished road
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by putat76 View Post
    oooooo
    koop bape % payout dapat

    15% tuk bank rakyat ish banyaknya :102:
    apsal affin 4% je
    koop aid-81%
    kowaja & kowamas-85%

    affin payout-92%(belum tolak caj)
    bnk rakyat sebab itu sayaratnya..so payout 85%

  7. #7
    NoGold Football Club
    Join Date
    May 2007
    Location
    Selayang-Kota Damansara-Kajang-Muar
    Posts
    4,170
    putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice
    My Mood
    Confused
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by koei_home View Post
    koop aid-81%
    kowaja & kowamas-85%

    affin payout-92%(belum tolak caj)
    bnk rakyat sebab itu sayaratnya..so payout 85%
    ooooo ada caj lain ke
    bape lak cajnya

    bank rakyat ada syarat gitu ke :39::39::39:
    Dengan izin ALLAH aku makan tengahari dengan POUND makan malam dengan USD Amin :1:
    I'm good friend like a computer
    I 'enter' ur life,
    'save' u in my heart,
    'format' ur problems,
    'shift' u 2 opportunities
    and never 'delete' u from my memory

  8. #8
    NG Rookie
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    513
    koei_home is on a distinguished road
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by putat76 View Post
    ooooo ada caj lain ke
    bape lak cajnya

    bank rakyat ada syarat gitu ke :39::39::39:
    caj 4 % after loan dibayar sendiri oleh pemohon,
    -syarat itu kami yang tetapkan,selalunya yang blacklisted..

    sms/call teman pun xpe..

  9. #9
    NoGold Football Club
    Join Date
    May 2007
    Location
    Selayang-Kota Damansara-Kajang-Muar
    Posts
    4,170
    putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice
    My Mood
    Confused
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by koei_home View Post
    caj 4 % after loan dibayar sendiri oleh pemohon,
    -syarat itu kami yang tetapkan,selalunya yang blacklisted..

    sms/call teman pun xpe..
    ooooo patut ar
    sebab ada tanya bank rakyat
    takde lak dia kata gitu

    tapi tinggi gak % nya tu bro

    anyway good luck
    semoga dapat menyelesaikan masalah :113:
    Dengan izin ALLAH aku makan tengahari dengan POUND makan malam dengan USD Amin :1:
    I'm good friend like a computer
    I 'enter' ur life,
    'save' u in my heart,
    'format' ur problems,
    'shift' u 2 opportunities
    and never 'delete' u from my memory

  10. #10
    NG Rookie
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    513
    koei_home is on a distinguished road
    Post Thanks / Like
    insyaALLAH..mari2 warga NG aply dengan teman..nak jadi ejen pun boleh..xda masalah..komisyen untuk koop AID dan kowaja dah naek!!cepat2 sms/call teman

    Last edited by koei_home; 11 Jun 2009 at 11:22 AM.

  11. Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

 
+ Reply to Thread
Page 1 of 7 1 2 3 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts