Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

The Best Spread 468x60ms Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

+ Reply to Thread
Page 1 of 9 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 10 of 82
  1. #1
    ☆.:*:.The Bluesmania.:*:.☆
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    SP > Ampang > Nilai > Ipoh
    Posts
    1,059
    komengpyoc has a spectacular aura about komengpyoc has a spectacular aura about
    My Mood
    Fine
    Post Thanks / Like

    Chelsea & Carletto

    Thanx bebanyak kat Carlo Ancelotti yg nak gak dtg Chelsea even dia dah bawak AC Milan layak main UCL tahun depan. Aku harap dia leh maintain form yg Hiddink wat even cara permainan dorg 2 ni berbeza sgt.

    Bg aku, aku expect Chelsea nyer midfield akan jd lg kuat. Aku tak kisah klu dia nak bwak Pirlo masuk even dia dah tua sbb Pirlo mmg superb in passing dan dia x guna byk tenaga dlm padang. Tp Chelsea pun ada byk midfielder gempak yg leh digunakan cam Lampard, Ballack, Essien, Obi Mikel dan Deco. Anelka pun dah leh main attacking mid skrg.

    Aku harap sgt Deco akan dpt balik dia nyer form pasni. Tp xtau la dia akan stay ke tak pas Atletico Madrid nak beli dia lak.

    Yg mmg pasti Chelsea perlukan sorg lg striker hebat utk bg pressure kat Drogba, yg form dia tenggelam timbul. Mgkin Kalou dan Joe Cole leh bg pluang next season utk kuatkan attacking Chelsea.

    Defend cam xde masalah. Smua dah mantap bg aku. Mmg perfect la defend kita ni.

    Tapi klu Chelsea dpt smua atau salah sorg dr wishlist aku ni dah cukup la....
    Ribery, Pato, Santon & Lahm.

    Apa kata korg?Apa yg korg harapkan dr Carletto? Memandangkan season depan cam akan lebih mencabar dgn kebangkitan Spurs, Everton dan Aston Villa, immediate success diperlukan dr Carletto.

    Wish him all the best....
    The Best Spread 160x600ms

  2. #2
    .::. The8385 .::.
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Damansara
    Posts
    4,860
    Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold
    My Mood
    Cool
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Wah.. topik yg agak menarik la sementara bosan tunggu transfer windows ni bkk.. wishtlist ko tuh mungkin leh tmbh arguero kot lg sorg..
    haha

    ps:bro lame tak jmpe, nnt aku g nilai kite lepak
    Sini yer kwn2..---> nogold.com/fantasy
    "The Killing Machines"

  3. #3
    ☆.:*:.The Bluesmania.:*:.☆
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    SP > Ampang > Nilai > Ipoh
    Posts
    1,059
    komengpyoc has a spectacular aura about komengpyoc has a spectacular aura about
    My Mood
    Fine
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by Alarmist View Post
    Wah.. topik yg agak menarik la sementara bosan tunggu transfer windows ni bkk.. wishtlist ko tuh mungkin leh tmbh arguero kot lg sorg..
    haha

    ps:bro lame tak jmpe, nnt aku g nilai kite lepak
    Kalau Chelsea leh exchange Deco plus cash utk Aguero maybe cam menarik gak. Kalau dpt dia ni leh la lupakan Pato & Kaka...

    ps: ok je...weekdays malam weekend anytime...hehe....

  4. #4
    ☆.:*:.The Bluesmania.:*:.☆
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    SP > Ampang > Nilai > Ipoh
    Posts
    1,059
    komengpyoc has a spectacular aura about komengpyoc has a spectacular aura about
    My Mood
    Fine
    Post Thanks / Like
    carletto still senyap time awal2 kat Chelsea ni....
    ada silent plan ke apa ni?
    asyik dgr psl transfer rumours je tp dia nyer komen still xde...

  5. #5
    mawi007
    Guest
    Quote Originally Posted by komengpyoc View Post
    carletto still senyap time awal2 kat Chelsea ni....
    ada silent plan ke apa ni?
    asyik dgr psl transfer rumours je tp dia nyer komen still xde...
    hee die ni style hiddink la.. ckp x bnyk .. buat keje je la.. aku pon harap deco tu leh la sub dgn sesape + cash.... carvalho pon set to go ni .. aduhh.. arap2 x jadik la.. striker mmg kne ade.. wat bekap utk UCL nnt.. and aku harap joe cole on form balek walaupon da lame injured kan... welcome to lotti anyway .. :4:

  6. #6
    Bowling for Soup..
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    BuKiT JaLiL KeYHeLL
    Posts
    176
    deale30 has a spectacular aura about deale30 has a spectacular aura about deale30 has a spectacular aura about
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    bg aku tak yah beli sape..chelsea memang mantap dah..heheheh

  7. #7
    mawi007
    Guest
    Quote Originally Posted by deale30 View Post
    bg aku tak yah beli sape..chelsea memang mantap dah..heheheh
    hee.. current squad mmg da mantap.. tapi bak kate hiddink.. when you have an aging squad.. and you have to play 2-3 games per week.. you need to have a rotation.. lau x .. lingkop aa.. haha.. tp mmg betul pon kate die.. tambah2 plak kalau injured.. tgk je la carvalho.. drogba.. kalau injured skali brp lame.. essien x kire lg.. sume stok kalau injured 5-6 bulan nye .. gilos aa.. adehh rindu plak aku nk tgk hilario jadik keeper chelsea lagi.. hahaha..

  8. #8
    Bowling for Soup..
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    BuKiT JaLiL KeYHeLL
    Posts
    176
    deale30 has a spectacular aura about deale30 has a spectacular aura about deale30 has a spectacular aura about
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    aku rasa..chelsea kena beli left winger/mid

    dpt silva ke ribery ke ok jugak...

  9. #9
    .::. The8385 .::.
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Damansara
    Posts
    4,860
    Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold
    My Mood
    Cool
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    celsi perlukan lg player baru
    dah mungkin kene kurangkn senior yg dh tua tu

    aku pon setuju deco+cash --> kun arguero.. cantek banget tu:113::113:
    Sini yer kwn2..---> nogold.com/fantasy
    "The Killing Machines"

  10. #10
    بسم الله الرحمن الرحيم
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Osaka, Japan.
    Posts
    10,753
    Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold
    My Mood
    Hot
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by Alarmist View Post
    celsi perlukan lg player baru
    dah mungkin kene kurangkn senior yg dh tua tu

    aku pon setuju deco+cash --> kun arguero.. cantek banget tu:113::113:
    arguero tuhh... ramai tul striker chelsea pasnih..


  11. TenkoFX Crypto

 
+ Reply to Thread
Page 1 of 9 1 2 3 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts