Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

The Best Spread 468x60ms TenkoFX Crypto

+ Reply to Thread
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 21
  1. #1
    UncleZack
    Guest

    Kaki Matrix mai sini ....

    Salams semua... dah lama tak involve dalam apa2 program guna duit kat internet ni sejak jadi mangsa scammer dulu2.. tapi skrg rasa boring pulak hari2 online asyik baca forum jer.. nak layan forex... demopun kantoi memanjang.. ermmm .. baru2 ni terjumpa LotMaya ... simple dan xde pening nak main... modal pulak rendah dan berpatutan... program untuk Malaysian saja nampaknya sbb hanya guna Maybank,Public Bank dan CIMB. Risiko xderla tinggi sgt ... :4:

    So..jika ada mana2 yg berminat nak join/layan program "force matrix" lotmaya ni silalah join melalui referal link saya ni.. lotmaya
    Professional_PAMM_Service-ENG_160x600

  2. #2
    xtraez
    Guest

    Sila...sila

    Sila klik....... di lotmaya .... tak payah pening... :4:tq TT... bagi peluang buat duit :21:

  3. #3
    eapui
    Guest
    aku dah serik dgn HYIP ne..:14:

  4. #4
    LotMaya
    Guest
    Quote Originally Posted by eapui View Post
    aku dah serik dgn HYIP ne..:14:
    Bukan sedara je. Tapi termasuk saya sendiri...

    Program ni, bukan hyip tapi advertising + forced matrix. Setiap pro member dapat promot program favourite mereka kat halaman utama kami disamping jana duit berbuat demikian. :1:

  5. #5
    NgokNgok
    Guest
    Quote Originally Posted by eapui View Post
    aku dah serik dgn HYIP ne..:14:
    akupun mende2 cenggini kne pk byk kali la.
    da byk kantoi sblom ni. :102::102::102:

  6. #6
    UncleZack
    Guest
    Quote Originally Posted by xtraez View Post
    Sila klik....... di lotmaya .... tak payah pening... :4:tq TT... bagi peluang buat duit :21:
    sama2 xtraez... buka 3 acc lagi bawah u pastu upgrade ke pro baru syok layan force matrix lotmaya ni.... kalau nak la.. xpaksa... hehehehe

  7. #7
    UncleZack
    Guest
    Quote Originally Posted by NgokNgok View Post
    akupun mende2 cenggini kne pk byk kali la.
    da byk kantoi sblom ni. :102::102::102:
    Bro nak fikir byk manapun xde hal bro silakan..fikirpun dah ok... thanks krn mereply kat thread ni... ok sapa2 yg suka tu meh join.. klik siggy uncle ya...

  8. #8
    xtraez
    Guest

    mari... mari... sendiri mau ingat..

    Quote Originally Posted by UncleZack View Post
    sama2 xtraez... buka 3 acc lagi bawah u pastu upgrade ke pro baru syok layan force matrix lotmaya ni.... kalau nak la.. xpaksa... hehehehe
    Yess... mai cuba .... modal kecik jer.. RM 10.00... layan...:4:

    Bole buka 3 acc lagi ker untuk akaun bank yang sama?? System bagi ker??..

    Sesapa berani mai klik kat sini xtraez nya... LOTMaya

  9. #9
    LotMaya
    Guest
    Quote Originally Posted by xtraez View Post
    Yess... mai cuba .... modal kecik jer.. RM 10.00... layan...:4:

    Bole buka 3 acc lagi ker untuk akaun bank yang sama?? System bagi ker??..

    Sesapa berani mai klik kat sini xtraez nya... LOTMaya
    Xder mas'alah... System kami cuma perlukan UserName yg unik. Member boleh guna email & akaun bank yg sama. :1:

  10. #10
    UncleZack
    Guest
    Quote Originally Posted by LotMaya View Post
    Xder mas'alah... System kami cuma perlukan UserName yg unik. Member boleh guna email & akaun bank yg sama. :1:
    TQ kerana menjawab pertanyaan aku promo NG jer kat page aku hehehehe...


  11. Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

 

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts