Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

The Best Spread 468x60ms Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

+ Reply to Thread
Page 1 of 5 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 10 of 42
  1. #1
    PEACE YO!
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    root
    Posts
    3,437
    angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold
    My Mood
    Dead
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like

    Jawatan kosong di NoGold - Download Station section

    Sukacita ingin diumumkan, Team Uploader NoGold ingin memberi peluang kepada NoGoldians semua bekerja sebagai crew dibawah seliaan saya

    Buat masa ini jawatan kosong sebagai Asst Moderator di Section - Download Station diperlukan.

    Sila pilih sub section yang berkaitan dengan minat anda dan peluang dinaikkan ke taraf Moderator akan diberikan kepada mereka yang difikirkan layak untuk menduduki jawatan tersebut.

    Buat permulaan tiada ganjaran yang akan diberikan melainkan NG$ yang anda dapat pada setiap posting yang dibuat, saya juga akan mendonate sebanyak NG$1000 pada setiap AsMod yang dilantik. InsyaAllah jika ada peruntukkan lain kita akan mewar-warkan kepada mereka yang layak.

    Kriteria yang diperlukan ialah
    1) seorang yang berjiwa tidak jemu untuk memposting bahan baru untuk didownload oleh user
    2) minimum posting (open thread baru) bagi setiap section yang dipilih untuk seorang Asst Mods ialah 70 seminggu atau purata 10 post sehari (kalau lebih lagi bagus)
    3) seorang yang rajin menge'check' and update semula jika link yang diberi telah expired
    4) rajin juga mengaktifkan diri di section lain selain dari Download Station

    Sub Section
    - MP3 & MTV Collection (tiada kekosongan)
    - Movie & TV Series Collection (tiada kekosongan

    - Games Collection
    - Application Collection
    - Templates and Scripts Collection
    - eBook Collection
    - Comic, Manga, Anime Collection
    - Other Stuff Collection
    - Requests


    Jika anda menepati atau hampir-hampir pada kriteria yang diberikan, sila hubungi saya dengan secepat yang mungkin kerana tempat sebagai Asst Mod adalah terhad sahaja.
    Trade_on_STP_accounts-ENG_160x600
    Last edited by angelus; 04 Jun 2009 at 04:34 PM.

  2. #2
    NoGold Football Club
    Join Date
    May 2007
    Location
    Selayang-Kota Damansara-Kajang-Muar
    Posts
    4,170
    putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice
    My Mood
    Confused
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    uit ada iklan jawatan kosong ar kat sini
    leh apply ke :4:
    Dengan izin ALLAH aku makan tengahari dengan POUND makan malam dengan USD Amin :1:
    I'm good friend like a computer
    I 'enter' ur life,
    'save' u in my heart,
    'format' ur problems,
    'shift' u 2 opportunities
    and never 'delete' u from my memory

  3. #3
    PEACE YO!
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    root
    Posts
    3,437
    angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold
    My Mood
    Dead
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    bulih jek...
    tp kene turun pangkat la... hehehe

  4. #4
    NoGold Football Club
    Join Date
    May 2007
    Location
    Selayang-Kota Damansara-Kajang-Muar
    Posts
    4,170
    putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice
    My Mood
    Confused
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by angelus View Post
    bulih jek...
    tp kene turun pangkat la... hehehe
    ek tak nak ar aku :4::4::4:
    nanti tuan ajak marah
    Dengan izin ALLAH aku makan tengahari dengan POUND makan malam dengan USD Amin :1:
    I'm good friend like a computer
    I 'enter' ur life,
    'save' u in my heart,
    'format' ur problems,
    'shift' u 2 opportunities
    and never 'delete' u from my memory

  5. #5
    You'll Never Walk Alone
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    McLaren HQ
    Posts
    15,548
    tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all
    My Mood
    Asleep
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by putat76 View Post
    ek tak nak ar aku :4::4::4:
    nanti tuan ajak marah
    Eh mana ada marah. Sila2 abg putat :10:
    "Saya menyertai Nogold Speakout"

  6. #6
    NG Newbies
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    28
    MaD is on a distinguished road
    Post Thanks / Like
    dah bertahun aku tak post kat sini...

    hmm..utk download je ke???

    kalau bab ni..aku tak berminat..tapi kalau bab mencari maklumat...nak gak aku tolong2 carikan..tak kira la nak carik dokumen ke file ke...assignment ke...

  7. #7
    PEACE YO!
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    root
    Posts
    3,437
    angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold
    My Mood
    Dead
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by MaD View Post
    dah bertahun aku tak post kat sini...

    hmm..utk download je ke???

    kalau bab ni..aku tak berminat..tapi kalau bab mencari maklumat...nak gak aku tolong2 carikan..tak kira la nak carik dokumen ke file ke...assignment ke...
    buat mase nih kat section tu jek ayg aku perlukn sokongan, lain section so far ok...

    camni bro... ape kate... postkan jek aper yg bro jumpe... buat satu thread... tutorial or assignment by MaD

    kan cantek camtu

  8. #8
    NoGold Football Club
    Join Date
    May 2007
    Location
    Selayang-Kota Damansara-Kajang-Muar
    Posts
    4,170
    putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice
    My Mood
    Confused
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by tennoajak View Post
    Eh mana ada marah. Sila2 abg putat :10:
    hehehehe ajak aku masih setia ngan ko :10:
    Dengan izin ALLAH aku makan tengahari dengan POUND makan malam dengan USD Amin :1:
    I'm good friend like a computer
    I 'enter' ur life,
    'save' u in my heart,
    'format' ur problems,
    'shift' u 2 opportunities
    and never 'delete' u from my memory

  9. #9
    NG Newbies
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    28
    MaD is on a distinguished road
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by angelus View Post
    buat mase nih kat section tu jek ayg aku perlukn sokongan, lain section so far ok...

    camni bro... ape kate... postkan jek aper yg bro jumpe... buat satu thread... tutorial or assignment by MaD

    kan cantek camtu
    hahaha...kalau nak post..berlambak2...

    aku cume tolong carikan kalau ade benda nak carik je...gune google je...

    contoh

    http://www.google.com.my/search?hl=e...G=Search&meta=


    atau

    http://www.google.com.my/search?q=fi...ient=firefox-a

    sbb aku suke main2 google nih and result adalah tepat dan mengikut kehendak....~!

  10. #10
    You'll Never Walk Alone
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    McLaren HQ
    Posts
    15,548
    tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all
    My Mood
    Asleep
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by putat76 View Post
    hehehehe ajak aku masih setia ngan ko :10:
    Aku ingat ko nak usul undi tak percaya tadi :4:
    Buat part time kat sini pun ok :113::21:

    "Saya menyertai Nogold Speakout"

  11. TenkoFX Crypto

 
+ Reply to Thread
Page 1 of 5 1 2 3 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts