Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60 The Best Spread 468x60ms

+ Reply to Thread
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 21
  1. #1
    prison3r
    Guest

    E-Cigarette/Electronic Cigarette/ E-Rokok... Murah dan berkualiti!

    *BERHATI-HATI DENGAN E-ROKOK HARGA YANG LEBIH MURAH. UNTUK SESIAPA PERNAH MENCUBA JENAMA YG LEBIH MURAH, UNIT SAYA JAUH LEBIH BAIK KUALITINYA. BERHATI-HATI DENGAN CLAIM KARTRIJ E-ROKOK MURAH BOLEH TAHAN 20BTG ROKOK.

    Dapatkan rokok elektronik berkualiti di Malaysia sekarang dengan harga yang berpatutan!

    "merokok" tanpa TAR dan lebih 4000 bahan kimia lain yang membahayakan.

    E Rokok hanya mengandungi Nikotin yang tidak membahayakan/ bukan karsinogen (tidak menyebabkan kanser) serta selamat.
    Ada "asap" (wap), Ada 'feel', TIDAK menyebabkan penyakit, TIADA bau BUSUK seperti rokok biasa. BERKUALITI!!!

    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    E-Rokok adalah alat elektronik yang canggih dimana ia mengewap cecair nikotin tulen dan menghasilkan wap yang dimana apabila disedut akan memuaskan keinginan perokok untuk Nikotin. Wapnya tidak terkandung satu pun dari 4000 bahan kimia yang terdapat dalam rokok biasa dan tidak satu pun dari 20 bahan kimia yang terdapat dalam Asap rokok.

    Ujian E-Rokok dijalankan untuk mengesahkan bahawa:

    * Ia tidak mendatangkan bahaya kepada orang sekeliling
    * Ia tidak menghasilkan tar dan/atau karbon monoksida

    Tambahan pula, oleh kerana ia tidak mengandungi tembakau dan tidak perlu dinyalakan menggunakan api serta tidak menghasilkan asap yang merbahaya, ia boleh digunakan ditempat yang perokok biasa tidak boleh merokok dan tidak dapat merokok.


    -----------------------------------------------------------------------------------------

    1. Penstyle aka Classic E-Cig




    Pakej Asas:

    1 E-cigarette Atomizer
    2 E-cigarette Batteries
    1 Special Charger
    1 Power cord
    5 pcs E-cigarette cartridges


    Dimensi:

    Diameter:9-11.3mm
    Panjang: 120mm (w/o cartridge)
    145mm (w/ cartridge)
    Berat: 12g (w/o battery)
    24g (w/ battery)


    Sedutan untuk setiap kartrij: 250 sedutan
    Kandungan cecair untuk setiap kartrij bersamaan rokok biasa: 20btg
    Bateri Penuh boleh tahan: 300 sedutan
    Tempoh Caj: 2-2.5 jam


    RM 240


    Refill catridge= 5/pek RM29
    = 4 unit pek (20 kartrij) RM100
    Casing = RM25

    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    2. Mini Ecig



    [casing]


    Pakej Asas:

    1 mini e cigarette Atomizer
    2 mini e cigarette Batteries
    1 Special Charger
    1 Power cord
    5 pcs mini e cigarette cartridges


    Dimensi:

    Diameter: 9.1mm
    Panjang: 118mm (w/ cartridge)
    Berat: 15g (w/ battery)


    Sedutan untuk setiap kartrij: 180 sedutan
    Kandungan cecair untuk setiap kartrij bersamaan rokok biasa: 15btg
    Bateri Penuh boleh tahan: 250 sedutan
    Tempoh Caj: 2-2.5 jam


    RM 250


    Refill catridge= 5/pek RM24
    = 4 unit pek (20 kartrij) RM80
    Kotak pembawa (Casing)= RM20


    --------------------------------------------------------------
    *Perisa kartrij Virginia (paling popular), Marlboro, PineApple, Cherry,Menthol, Vanila Caramel,Peach, Redbull

    Warranty
    -3 Bulan untuk bateri dan charger
    -1 bulan untuk atomizer


    *PM/Call/email [email protected] jika berminat nak order.

    *Cepat... stok terhad.. !

    **Maklumat lanjut >> Signature

    Telefon untuk pertanyaan.. SMS tidak akan dilayan
    012-3544423 - prison3r

    Sparepart juga ADA DIJUAL!!

    PAMM 120x600
    Attached Images
    Last edited by prison3r; 09 Sep 2009 at 06:22 PM.

  2. #2
    eapui
    Guest
    macam menarik tp mahal sangat.:4:

  3. #3
    prison3r
    Guest
    Quote Originally Posted by eapui View Post
    macam menarik tp mahal sangat.:4:
    Mahal, x mahal sgt la bro.. kalau yg hisap rokok tu, buat calculation balik, way cheaper dari rokok biasa. lagipun ini rokok sihat punya.. sape nk kurangkan or berhenti rokok, btol2 rekemen la bende ni.. lepas 13thn merokok.. alhamdulillah.. x isap dah rokok busuk tu..

    and untuk information, local farmasi ada jual bende ni gak.. harga rm700 camtu. yang rm30 pun ada.. tp, qualiti... sendri mau ingat la.. yg 100 lebeh pun ada.. tp rasa cam haram.. kalau sape2 nak yang murah punye, aku nk jual set lama aku.. terus terang cakap, kualiti kureng.. rasa x syiok.. refill nye taste pun cam blueekkk:31:.. sape nak.. amek la rm50.. :21::21: berminat, bitau aku.. yang aku jual ni, so far.. xde satu pun customer complain.. siap rekemen kat sedara mara lagi..

    anyway, thanx for viewing.. :1:

  4. #4
    eapui
    Guest
    1 set leh tahan berapa lama?

  5. #5
    prison3r
    Guest
    1 set penstyle cartridge = 5 pcs/pack bole tahan kira2 5 kotak rokok/100 batang rokok/ maybe seminggu (tgk cara hisap) RM30

    1 set mini punya cartridge = 5 pcs/pack bole tahan kir2 3-4 kotak rokok/ 75 batang rokok= RM24

  6. #6
    prison3r
    Guest
    Stok baru sampai.. stok terhad.. x banyak dah tinggal..

    Perisa terbaru.. Menthol dan Vanila Caramel.. yummy!!

  7. #7
    prison3r
    Guest
    bring it up

  8. #8
    NG Newbies
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    ..pHg..jB..lumut..SANDAKAN..
    Posts
    6
    g r a n p a is on a distinguished road
    Post Thanks / Like
    ada stok lg ke?
    | granpa_ma |:taz:| 0193505149 |
    :6:~BERSAMA MENJANA PENDAPATAN SANTAI DAN BERTERUSAN BERSAMA CBC~:113:

  9. #9
    ☆.:*:.The Bluesmania.:*:.☆
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    K.L- PeNaNG-KLanTaN-KeDah-SelaMa- LuMut PeRAK- Kota DaManSara #
    Posts
    2,274
    Nard Wawa has a spectacular aura about Nard Wawa has a spectacular aura about Nard Wawa has a spectacular aura about
    My Mood
    Angelic
    Post Thanks / Like
    Tumpang lalu yer..
    Rokok ada yang sihat ke..
    Nama pon ada asap..
    Masok peparu bahaya gak walaupon tade bahan kimia.. :4::4:
    "Today is the great mental mental cleansing day. Throw away all that binds you to the past; all that hurts you. Discard everything in garbage;clean your heart; prepare it for a new life"

  10. #10
    DiSc
    Guest
    nie macam yang MH jual je nie...


  11. TenkoFX Crypto

 

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts