Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

TenkoFX Crypto The Best Spread 468x60ms

+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    asgabanZ
    Guest

    training muay thai(tomoi) kajang

    salam ngrian,



    memandangkan x lama lagi akan start contender asia buat kat malaysia. Jadi bagi peminat sukan muay thai agak demam la jugakkan betul ker? dengan kelibat2 jaguh2 yang akan berentap...

    jadi nak bertanya ada x sesiapa yang berminat nak join muay thai untuk batch 3 kat tempat kami kajang. kelab biasa2 jer...

    jadi kami menjemput pada yang benar2 berminat nak join dan komitment. mungkin agak lasak sikit masa train, tapi lagi lasak kalau kita kena dengan perompak, peragut, pencuri kalau x ada teman berjalan , sekurang2nya muay thai nie boleh buat teman nak jalan mana la tahu nasib masing2. sekurang2nyer jerlah .Call member dah x sempat kena dah kena dah apa nak buat redha jer lah jadi siap sedia sebelum telambat

    cerita bab training nie x lama sebenarnya.. kita akan buat 1 bulan atau 30 hari sahaja setiap hari, mungkin ada susulan boleh di pertimbangkan jika ada perbincangan. Dan kalau benar2 berminat nak masuk ring mungkin training agak lebih lasak dan lama sikit lah..

    jangka masa 1 bulan/30hari agak singkat kalau di perhatikan tapi boleh buat survay mana2 club seluruh selangor dari yang pro ke yang x pro boleh tanya. berapa yuran? jangka masa boleh masuk ring dan train sekadar untuk bekalan berjalan? dalam sebulan berapa kali training? .

    ok latihan dan pelatih sememangnya master dari kelantan berpengalaman sejak 1995 lagi. dan ramai anak2 didik dia telah menempah nama untuk kejohanan dalam dan luar malaysia
    dan banyak di ikat oleh kelab2 di malaysia termasuk polis dan tentera.

    dari segi latihan
    saya difahamkan

    asas tumbuk,menendang, pelam,banyak lagi
    kena tengok sendiri jugak nie sebenarnya jika berminat

    jadi untuk meringkaskan cerita saya saya menjemput

    rakan2 yang berminat boleh meletak nama anda disini terutama untuk rakan2 yang berhampiran

    -sekitar bangi
    -sekitar kajang
    -sekitar semenyih
    -sekitar balakong
    -sekitar tun hussen onn
    -dan berhampiran asalkan dekat

    yang jauh boleh asalkan sanggup bagi komitment ok. nanti dah sakit tengkok takut x larat jer alih2 mc

    dari segi had umur x kesah terbuka... ilmu harus di cari musuh jangan di cari

    ok waktu latihan

    -9.00mlm sampai pukul 12malam
    -bertempat dewan balairaya sungai jelok.
    -kapasiti untuk batch nie 16-20 orang sahaja jadi ada rakan sparring


    jadi untuk yang berminat boleh pm saya Nama, ID NG dan no tel ok....

    1)
    2)
    3)
    4)
    5)
    6)
    7)
    8)
    9)
    10)
    11)
    12)
    13)
    14)
    15)
    16)
    17)
    18)
    19)
    20)

    dari segi yuran pulak rm250 , anda akan di bekalkan satu seluar muay thai dan satu hand wraping setiap seorang. untuk training

    sekurang2 nyer kater putus untuk yang berminat pada 15hb jun 2009 lebih dari tu akan di tutup

    ok itu sahaja ..

    terima kasih...



    p/s: admin kalau thread nie x sesuai delete jer dengan pantas
    The Best Spread 160x600ms

  2. #2
    asgabanZ
    Guest
    salam

    kalau ada yang bermiat boleh pm ok:113::113:

  3. #3
    NG Superstar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Near Puchong
    Posts
    3,540
    qree is a jewel in the rough qree is a jewel in the rough qree is a jewel in the rough
    My Mood
    Asleep
    Post Thanks / Like
    da start ke training nih?
    yg yuran tu byr sebln ke skali byr jer?

    |huh|

  4. Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

 

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts