Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

TenkoFX Crypto The Best Spread 468x60ms

Closed Thread
Page 1 of 7 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 10 of 61
  1. #1
    lina77
    Guest

    Cadangan Untuk Nogold - Kena Bayar Untuk Gunakan Servis?

    Nogold.com kini mendapat sambutan yang hebat. Untuk lebih kemas dan baik Saya cadangkan agar pihak nogold.com fikir satu cara agar ahli2 yang daftar dalam nogold ini betul2 asli dan tidak menggunakan nogold ini untuk semata2 menjadikan tempat untuk menjatuhkan atau mengfitnah mana2 pihak.

    Apa yang saya maksudkan ialah seperti pendaftaran keahlian yang tidak lengkap.

    Ini cadangan saya. :-D :-D
    Trade_on_STP_accounts-ENG_160x600

  2. #2
    NG Newbies
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    0
    kaleck is on a distinguished road
    My Mood
    Angelic
    Post Thanks / Like

    Re: Cadangan Untuk Nogold

    memang pada masa yang akan datang ahli nogold maybe dikenakan bayaran kot..
    tp tak tahu lagi start bila..
    tp itu langkah yang amat baik if dikenakan bayaran..
    aku sokong..
    members lain?
    apa pendapat korang??

  3. #3
    lina77
    Guest

    Re: Cadangan Untuk Nogold

    Aku setuju benor cadangan kaleck.

    Kalau disuruh bayar 10usd setahun pun aku setuju.

    Berikut fakta2 dan isu yang boleh aku nak kongsi;

    1. Melalui nogold boleh kongsi peluang dan tahu maklumat terkini.

    2. Boleh jual beli e-gold. Kalau kita beli 4.0 boleh jual 4.1 dah tentu kalau kita jual 1000usd boleh untung rm100. setakat nak bayar 10usd tu tak jadi masalah.

    3. Elak daripada ahli2 yang berdaftar dalam bentuk menyamar. Ibarat kata orang"Lempar batu sembunyi tangan".

    4. Pendaftaran free pun boleh juga...tapi yang berbayar itu dikenali sebagai ahli V.I.P. sekurang2nya kita dapat bezakan apabila keluar sesuatu isu2 apabila ahli V.I.P yang beri komem maka beliau adalah seseorang yang serius dan fikir dulu sebelum memberi komem.."bukan hanya ikut sedap hati ajer"" Ini penting kerana setiap individu ada maruah dan harga diri..

    Sekian, terima kasih.



  4. #4
    NG Moderator
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Subang Jaya DisneyLand HK
    Posts
    731
    sNarFy is on a distinguished road
    My Mood
    Aggressive
    Post Thanks / Like

    Re: Cadangan Untuk Nogold

    Jangan charge mahal mahal dah lah.. :-D tapi aku nak account free jugak.. :-D

  5. #5
    lina77
    Guest

    Re: Cadangan Untuk Nogold

    :-D :-D :-D

    hai ikhwan....

    alah stakat sikit tu apa salahnyer.... dengan surf di ST dan 12 dailypro pun kau melimpah ruah usd :-D


  6. #6
    Effy14
    Guest

    Re: Cadangan Untuk Nogold

    aku cadangkan..keahlian..register nick..kena bayar..usd5 egold..sebab..takde la ahli2 ni nak buat byk2 nick nak nyamar..rugi tu usd5..buat la lagi byk2 nick .. 8-)

  7. #7
    NG Newbies
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    1
    apiltzs is on a distinguished road
    My Mood
    Amazed
    Post Thanks / Like

    Re: Cadangan Untuk Nogold

    betul tu aku sokong gak sapa sokong lagi
    any idea???

  8. #8
    lina77
    Guest

    Re: Cadangan Untuk Nogold

    :-D :-D

    bagus juga yer...ada yang sokong ni...

    Yelah... kesian juga aku kat azra,meli dan rakan2 yang lain tu . server nak kena bayar...yang bestnya banyak ilmu2 dia orang tu boleh kita manafaat bersama.

    kata orang barulah ader class... :-D :-D :-D

    aku mula di perkenalkan dengan nogold ni ...ingatkan dunia punya (mat salleh) tengok2 rupanya budak malaysia punyer...HEBAT2..

  9. #9
    NG Moderator
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Subang Jaya DisneyLand HK
    Posts
    731
    sNarFy is on a distinguished road
    My Mood
    Aggressive
    Post Thanks / Like

    Re: Cadangan Untuk Nogold

    lina77 wrote:
    :-D :-D :-D

    hai ikhwan....

    alah stakat sikit tu apa salahnyer.... dengan surf di ST dan 12 dailypro pun kau melimpah ruah usd :-D
    Melimpah ruah lah sangat... lampin anak pon tak terbeli kot.. hahaha nasib baik lah tak beranak pinak lagi... duit jer beranak.. bwahhahaha... :-P

  10. #10
    kokorez
    Guest

    Re: Cadangan Untuk Nogold

    account free ada kan????


    hahaa... kalo ader biar expired 365 harii hehehe :-D :-D :lol: :lol:


  11. Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

 
Closed Thread
Page 1 of 7 1 2 3 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts