Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60 TenkoFX Crypto

+ Reply to Thread
Page 1 of 8 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 10 of 75
  1. #1
    mietechie
    Guest

    Firefox 1.5 Browser - The Best Browser for Internet Surfing

    Kepada kengkawan yang guna firefox tu... nak bagitau firefox version baru dah keluar.. version 1.5

    dapatkannya sekarang
    Firefox 1.5 yang terhangat di pasaran
    PAMM 120x600

  2. #2
    sunboch
    Guest

    Re: Firefox 1.5 Sudah Keluar

    thanx mietechie.. :-D

  3. #3
    Administrator
    Join Date
    May 2005
    Location
    berolehHome
    Posts
    93
    hazmibm is on a distinguished road
    Post Thanks / Like

    Re: Firefox 1.5 Sudah Keluar


    Yep.. utk kesihatan PC anda gunakan la Firefox, baru jerr memain dengan 1.5 Release Candidate dia dah kuar yg 1.5 stable nyerr, just make sure tune FF tu bebaik especially utk yg suka ngan Autosurf... :-D

    Get Firefox!


  4. #4
    azlan_ir
    Guest

    Re: Firefox 1.5 Sudah Keluar

    FF tuh amenda nya???
    hazmibm wrote:

    Yep.. utk kesihatan PC anda gunakan la Firefox, baru jerr memain dengan 1.5 Release Candidate dia dah kuar yg 1.5 stable nyerr, just make sure tune FF tu bebaik especially utk yg suka ngan Autosurf... :-D

    Get Firefox!

  5. #5
    azanhusni001
    Guest

    Re: Firefox 1.5 Sudah Keluar

    FF tu fire fox ...

    wah..tak sabar sabar...nak gi download la kejap!

    jom ramai ramai!!!

  6. #6
    acdc2200
    Guest

    Re: Firefox 1.5 Sudah Keluar

    FF tu FireFox kalau tak silap aku aaa.. :-D :-D

  7. #7
    NG Rookie
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    188
    melfare is on a distinguished road
    Post Thanks / Like

    Re: Firefox 1.5 Sudah Keluar

    FF tu FireFox laa... berita gembira ni

  8. #8
    NG Newbies
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Cheras
    Posts
    0
    rufinus is on a distinguished road
    Post Thanks / Like

    Re: Firefox 1.5 Sudah Keluar

    dah d'load dah tgh guna skrng!

  9. #9
    cleancodex
    Guest

    Re: Firefox 1.5 Sudah Keluar

    korang ada alami apa2 problem tak dengan FF baru ni? aku pakai yang sebelum ni ok jer, tapi masuk yang baru ni kadang2 page dia ada lagg dalam 4-5 saat baru aku boleh scroll down lagi, then jap lagi kejung lagi 4-5 saat, pening paler aku, nak kata pc problem tak gak pasal aku pakai IE all smooth plak, ada siapa2 kena macam aku dak?

    ni spec pc aku :-

    pro : intel p4 3.0e
    ram : 1gb apacer
    hdd : 80gb samsung sata
    video : ati radeon 9800
    monitor : flat panel dell E173FP

    dari spec aku sepatutnya tak ada problem kan?

  10. #10
    NG Rookie
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    muar-sepang-terengganu-kelantan
    Posts
    593
    anbu-san is on a distinguished road
    Post Thanks / Like

    Re: Firefox 1.5 Sudah Keluar

    akunye ok je x dek pape pun, ko extention jgn install bebanyak mmg kekadang prob gak


  11. The Best Spread 468x60ms

 
+ Reply to Thread
Page 1 of 8 1 2 3 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts