Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60 TenkoFX Crypto

+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    darwizz
    Guest

    Mencari peminat basikat PROTON T-BOLT

    Asm wbt

    Saya bercadang nak beli basikal PROTON T-Bolt, rujuk web ni http://www.proton2020.com/tbolt.asp

    So, harga dia kat situ macam mahal....and saya dah dapat satu distributor, dia boleh offer sebuah basikal RM1350.00 tetapi dengan syarat beli 5 unit sekali gus dan dia akan buat penghantaran sekali katanya.

    Jadinya, memandangkan penjimatan dia banyak, so saya nak tanya kalau kalau ada kawan-kawan dan user nogold kat sini yang bercadang nak beli basikal ni....kita kumpul 5 orang dan beli sekali gus dgn harga dia offer tu...

    Jika ada yang berminat, call saya 018-3834207 and kita leh set macam mana nak beli bersama sama.

    Perhatian anda amat amat dihargai.

    Wassalam

    - syamsul
    The Best Spread 160x600ms

  2. #2
    NG Newbies
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    K Ell-Pekan-Rawang-Kodiang-Abu Dhabi
    Posts
    0
    smie6975 is on a distinguished road
    My Mood
    Hot
    Post Thanks / Like
    Bro cari la kat sini.....http://bicyclebuysell.com/view_sell.php?id=60080
    Kekadang ada yg nak jual 2nd hand....

    Aku rasa body dia tak lasak tapi sparepart dia baguz...
    Orang selalu beli utk sparepart je..kemudian transfer kpd body frame lain..hehe

    kalu nak beli kau pegi kat kedai Samy (Bangunan Umno -seberang sungai Batu Caves)...bole dpt murah lagi kat sana kot
    Samy pernah offer kat aku dlm harga RM950...

  3. #3
    M1-6
    Guest

    Proton T-Bolt MTB

    Bro, dgr citer body beskal T-Bolt ni berat yg amat... betul ker? XDe dgr citer ke Proton nk kuar beskal lgi? Klu buat model XC/Downhill pon ok gak... Kt Mlaysia ni dh rmai yg layan Downhill....huhuhu


  4. The Best Spread 468x60ms

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts