Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60 The Best Spread 468x60ms

+ Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 11
  1. #1
    dreambiz
    Guest

    Code Link Sdn. Bhd. (839035-T) www.codelink2u.com

    Salam untuk semua warga NG

    Satu syarikat baru ingin saya perkenalkan disini yang mempunyai kekuatan produk yang diselidik dan dikilangkan sendiri oleh syarikat kumpulan.

    Code Link Sdn Bhd adalah merupakan syarikat pemasaran yang mengedarkan produk berasaskan herba dan pemakanan kesihatan untuk pasaran dalam dan luar negara. Merupakan anak syarikat kepada Bioalpha International Sdn. Bhd. yang beroperasi sebagai pengeluar serta mempunyai makmal kajian untuk penyelidikan produk tersendiri. Mempunyai pengiktirafan GMP, Halal serta Bionexus. Mempunyai kekuatan dalam penyelidikan serta pengeluaran produk berasaskan Cordycep dan Buah Naga.
    Kini syarikat membuka pasaran secara MLM untuk memperkenalkan produk ke pasaran.

    Info syarikat,
    Code Link Sdn. Bhd.
    25-4 Jalan 10/116B,
    Kuchai Entrepreneurs Park,
    Off Jalan Kuchai Lama,
    Kuala Lumpur

    Web syarikat, www.codelink2u.com

    Secara Umumnya,

    Produk awal sebagai pengenalan syarikat ke pasaran, Bkopi serta BCleanze.

    Plan Biz bermodal RM160 untuk membuka pasaran.

    Plan A : Imbuhan Tajaan RM15, Imbuhan Pairing RM30, maksima/hari 10 pasang. Imbuhan Perkembangan Kumpulan RM3000 x 2 setiap bulan. Imbuhan Matching hingga Level 4.

    Plan B : Imbuhan Unilevel 29% sedalam 6 level serta Imbuhan Universal Force Matrix 3 x 9, dari POOL syarikat.

    Info lanjut boleh hubungi 0192199430

    meh kite gegarkan bersama......

    Antara produk awal.....




    Web Replikasi group untuk memudahkan ahli mempromosi biz ini....dah ada, FREE

    info lanjut, layari

    www.dbc2u.net/?x=dreambiz
    bitcoin 160x600

  2. #2
    dreambiz
    Guest
    Plannya.......




  3. #3
    dreambiz
    Guest
    Assalamualaikum & Selamat pagi,

    Up skit thread nie, Nak sentuh mengenai Plan A untuk pagie nie.

    Dengan bermodal RM160, kita diberi pilihan 2 produk sama ada BKopi atau BCleanz. Produk akan dikurier terus ke rumah anda. Dengan pembelian produk berkenaan kita dah jadi ahli dan layak;

    Dapat Bonus Tajaan RM15

    Dapat Bonus Pairing RM30 setiap pasangan, maksima sehari 10 pasang

    Jika masuk dengan 1 akaun dapat matching bonus direct sponser sajer, jika 3 akaun dapat sampai level 2, jika 7 akaun dapat hingga 4 level. Setiap level 5%. Jadi total Matching bonus ada 20%. Yang cantiknya jika kekurangan modal, boleh mula dengan satu akaun sahaja TETAPI dapat upgrade untuk makan 4 level matching bonus HANYA dengan memastikan kumpulan kita berkembang 30 unit setiap KIRI dan KANAN kita. Tak perlu top-up xtra money.

    Dengan konsep Matching bonus, sebenarnya SATU kaki pun boleh dapat bonus Lumayan jika kita dapat sponser big player.

    Bonus berikutnya adalah Bonus Perkembangan kumpulan. Syarikat akan BAYAR SEKALI LAGI untuk unit yang telah dipair JIKA dalam 7 hari berturut-turut, Kiri Kanan kita menghasilkan 100 pair terkumpul. Setiap 100 pair berkenaan dapat lagi RM3000. Setiap bulan syarikat beri 2 cycle utk setiap akaun. Jadi kalau ada 1 akaun, potensinya sebulan RM6000. Kalau 3 akaun, darab sajer dengan RM6000.

    Dengan Modal RM160, kita boleh merasa semua bonus yang diperuntukan dalam plan A ini.

    InsyaAllah next time saya ulas Plan B plak.

    Ayoh gegarkan Codelink, cukup sesuai di zaman gawat nie. Modal Rendah, Sekali sahaja, Income berterusan

    web replikasi group dah siap, yang selalu mengadap komputer ada kelebihannya, surf & daftar FREE jeeee,

    www.dbc2u.net/?x=dreambiz

  4. #4
    dreambiz
    Guest
    Quote Originally Posted by dreambiz View Post
    Assalamualaikum & Selamat pagi,

    Up skit thread nie, Nak sentuh mengenai Plan A untuk pagie nie.

    Dengan bermodal RM160, kita diberi pilihan 2 produk sama ada BKopi atau BCleanz. Produk akan dikurier terus ke rumah anda. Dengan pembelian produk berkenaan kita dah jadi ahli dan layak;

    Dapat Bonus Tajaan RM15

    Dapat Bonus Pairing RM30 setiap pasangan, maksima sehari 10 pasang

    Jika masuk dengan 1 akaun dapat matching bonus direct sponser sajer, jika 3 akaun dapat sampai level 2, jika 7 akaun dapat hingga 4 level. Setiap level 5%. Jadi total Matching bonus ada 20%. Yang cantiknya jika kekurangan modal, boleh mula dengan satu akaun sahaja TETAPI dapat upgrade untuk makan 4 level matching bonus HANYA dengan memastikan kumpulan kita berkembang 30 unit setiap KIRI dan KANAN kita. Tak perlu top-up xtra money.

    Dengan konsep Matching bonus, sebenarnya SATU kaki pun boleh dapat bonus Lumayan jika kita dapat sponser big player.

    Bonus berikutnya adalah Bonus Perkembangan kumpulan. Syarikat akan BAYAR SEKALI LAGI untuk unit yang telah dipair JIKA dalam 7 hari berturut-turut, Kiri Kanan kita menghasilkan 100 pair terkumpul. Setiap 100 pair berkenaan dapat lagi RM3000. Setiap bulan syarikat beri 2 cycle utk setiap akaun. Jadi kalau ada 1 akaun, potensinya sebulan RM6000. Kalau 3 akaun, darab sajer dengan RM6000.

    Dengan Modal RM160, kita boleh merasa semua bonus yang diperuntukan dalam plan A ini.

    InsyaAllah next time saya ulas Plan B plak.

    Ayoh gegarkan Codelink, cukup sesuai di zaman gawat nie. Modal Rendah, Sekali sahaja, Income berterusan

    web replikasi group dah siap, yang selalu mengadap komputer ada kelebihannya, surf & daftar FREE jeeee,

    www.dbc2u.net/?x=dreambiz
    Yang Penting Plan nie TAK MEMBEBANKAN....... berbaloi dengan produk yang diperolehi, dengan SEKALI BELIAN, kita layak dapat bonus seterusnya bila ada pairing ataupun group kita berkembang walau dengan satu kaki....bonus Matching masih ada......

  5. #5
    smartinvest4u
    Guest
    Yang tinggal kat Kedah, Perlis dan P. Pinang, boleh hubungi saya 012-4930491 untuk keterangan lanjut.

  6. #6
    dreambiz
    Guest
    Gelombang Codelink telah mula melanda pasaran MLM terutama sebelah utara & tengah...... kebanyakan bergerak secara OFF LINE.

    Peluang untuk warga NG memecahkan market online ke seluruh pelusuk tanahair dengan web replikasi yang disediakan. Rebut peluang untuk menjadi PERINTIS mengempur Plan terbaru ini, TANPA downline masih ada peluang meraih income dengan PLan Universal syarikat seumpama plan worldpool yang dikira setiap bulan dan direfresh susunan hairaki incomenya setiap bulan.

    Flyer & Ringkasan Plan boleh didownload dari web dbc2u dalam Projek Star 1.

    Pra Daftar PERCUMA sekarang, anda sudah boleh buat promosi, url anda akan diaktifkan.

    info lanjut layari

    www.dbc2u.net

  7. #7
    dreambiz
    Guest
    Wakil-wakil Negeri sedang dicari untuk mempelopori biz ini,

    Buat masa ini, boleh dapatkan info lanjut dari rakan yang telah join

    Kawasan Utara berpusat di Sg. Petani & Pulau Pinang - Sdr Sarif 0194709769

    Kawasan Timur berpusat di Kota Bahru - Sdr Aziz 0139232161

    Kawasan Tengah berpusat di
    Seremban - Pn. Aini 0133437636
    Setapak, KL - Sdr Sayuti 0192292472
    Subang, Sg. Buluh - Sdr Nizam 0133831138
    Shah Alam, Puchong - Sdr Adnan 0193170287

    Kawasan Selatan berpusat di Batu Pahat - Sdr Khai 0177511937.

    Peluang masih baru, Pelancaran resmi belum diadakan lagi.

    Pradaftar secara PERCUMA, anda dah boleh promote...link anda akan terus diaktifkan, layari

    www.dbc2u.net/?x=dreambiz

    atau sms / call
    0192199430

  8. #8
    dreambiz
    Guest
    Quote Originally Posted by dreambiz View Post
    Wakil-wakil Negeri sedang dicari untuk mempelopori biz ini,

    Buat masa ini, boleh dapatkan info lanjut dari rakan yang telah join

    Kawasan Utara berpusat di Sg. Petani & Pulau Pinang - Sdr Sarif 0194709769

    Kawasan Timur berpusat di Kota Bahru - Sdr Aziz 0139232161

    Kawasan Tengah berpusat di
    Seremban - Pn. Aini 0133437636
    Setapak, KL - Sdr Sayuti 0192292472
    Subang, Sg. Buluh - Sdr Nizam 0133831138
    Shah Alam, Puchong - Sdr Adnan 0193170287

    Kawasan Selatan berpusat di Batu Pahat - Sdr Khai 0177511937.

    Peluang masih baru, Pelancaran resmi belum diadakan lagi.

    Pradaftar secara PERCUMA, anda dah boleh promote...link anda akan terus diaktifkan, layari

    www.dbc2u.net/?x=dreambiz

    atau sms / call
    0192199430
    Sistem syarikat sudah lengkap dengan view utk Force Matrik, bermakna bulan Julai ini akan menjadi titik permulaan untuk sama-sama kita gegarkan Codelink. Produk ke 3 keluaran Codelink juga telah siap packagingnya.

    Dah boleh letak di ruang pameran, sebelum nie ahli tak sabar, tanpa packaging luar pun kita rembat dulu untuk beri group rasa kelainan EKSTRAK BUAH NAGA + MADU.

    SPECIAL OFFER UNTUK WARGA NG.

    Sesaper yang buat pendaftaran FREE di web www.dbc2u.net dengan alamat lengkap boleh claim kat saya sampel produk Dragon Young. Syaratnya mudah......

    Lepas daftar, sms kat saya 0192199430 username anda serta alamat lengkap untuk saya poskan.

  9. #9
    NG Newbies
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Nilai
    Posts
    3
    heedir is on a distinguished road
    My Mood
    Cheerful
    Post Thanks / Like
    Ayuh bersama teamONLINE kami yg TERPANTAS....

    Laman web percuma akan di berikan.

    Jangan tension2 dgn biz anda yg lain!!! NO CONFLICK...

    Tenangkan diri & menghilangkan 'tension'.

    Jom Minum-minum sambil JANA WANG (untuk raya ni)

    DAFTAR PERCUMA Dahulu di http://www.bestawaran.com/yeop09

  10. #10
    NG Newbies
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Nilai
    Posts
    3
    heedir is on a distinguished road
    My Mood
    Cheerful
    Post Thanks / Like
    Gelombang Biz Terbaru E-Dagang telah bermula [ Syarikat MLM Terbaru milik Kerajaan (MTDC) Kilang bertaraf GMP & BiONEXUS ]
    – peluang anda untuk menjadi ‘pioneer / perintis’ atau orang terawal menyertai.

    Kerana anda yang terawal tahu

    ANDA BERPELUANG MEMPEROLEHI antara RM300.00 HINGGA RM2,100.00 SEHARI DAN MEMPEROLEHI PENDAPATAN BULANAN antara RM3,000.00 HINGGA RM150,000.00 SEBULAN MELALUI PELUANG PERNIAGAAN BERKONSEPKAN e-DAGANG + NETWORK MARKETING (HYBRID).

    TERBUKTI!!! Tgk web ni www.bestawaran.com


  11. TenkoFX Crypto

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts