Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

TenkoFX Crypto The Best Spread 468x60ms

+ Reply to Thread
Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 10 of 40
  1. #1
    NG Newbies
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    15
    fihir is on a distinguished road
    Post Thanks / Like

    KELAS FOREX - Belajar Sampai Pandai

    Kelas FOREX berkonsepkan Islam selama 4 hari ( 1 hari 4 - 6 jam Ahad, Isnin, Selasa dan Selasa yang berikutnya ) di Desa Melawati, Kuala Lumpur

    Kelas FOREX Belajar Sampai Pandai ini sah jika sekiranya anda mengikuti kelas-kelas FOREX seperti mana yang dianjurkan disamping mengikuti disiplin yang diarahkan dan mengikuti cara-cara pembelajaran dagangan FOREX. Pihak kami tidak akan membenarkan anda berdagang FOREX jika sekiranya pihak kami berpendapat anda masih lagi belum layak berbuat demikian.

    Jadilah FOREX TRADER dan belajar dari Master Forex Trader yang berpengalaman luas dari dalam dan luar negara.

    Untuk mengetahui mengenai tenaga pengajar FOREX & pandangan ISLAM mengenai permainan FOREX sila layari blog ini dan ini .

    Kursus ini terbahagi pada 4 hari iaitu pada hari-hari berikut :-

    Ahad -- 3pm - 7pm
    Isnin -- 7.30pm - 11.30pm
    Selasa -- 7.30pm - 11.30pm

    Anda diberi masa selama 7 hari untuk memulakan dagangan FOREX anda secara percubaan dan pada hari Selasa yang berikutnya dagangan FOREX anda akan dinilai oleh Sifu FOREX kami sebelum anda dibenarkan berdagang FOREX secara live atau dagangan terus.

    Komitmen Sifu FOREX


    Jika anda masih lagi gagal berdagang FOREX maka Sifu FOREX akan duduk semeja dengan anda samada di Penang atau di KL sehingga anda boleh berdagang FOREX di pasaran terbuka.

    Jika tiada aral melintang, pertemuan setiap satu kali sebulan dengan peserta-peserta FOREX oleh Sifu FOREX untuk berbincang mengenai teknik FOREX yang terkini atau menilai semula permainan FOREX anda.

    Tarikh kelas FOREX adalah seperti berikut :-

    Tarikh
    Ahad, Isnin, Selasa dan Selasa berikutnya

    Lokasi ( klik disini untuk peta ke Bayatech)
    Bayatech Sdn Bhd
    No. 15, Wisma Norbaya,
    Jalan 2/4C, Desa Melawati
    53100 Kuala Lumpur

    Yuran

    RM 2250 seorang

    Masa
    Ahad 3 pm - 7pm -- Minda FOREX Programming
    Isnin 7.30pm - 11.30pm
    Selasa 7.30 pm - 11.30 pm
    Selasa (berikut) 7.30pm - 11.30 pm

    Walaubagaimanapun Sifu FOREX kami sanggup mengajar anda melebihi masa yang ditetapkan jika itu yang anda mahu untuk menambah ilmu di bidang FOREX...

    Untuk pendaftaran sila hubungi Pn Hazaimah di talian 03 4105 4121 atau Fihir ditalian 017 500 3384. Untuk borang pendaftaran sila layari www.bayatech.com.my
    Estonian Forex 160x600en

  2. #2
    kuan880
    Guest

    list course detail and screen shot chart

    list all course detail and screen shot chart., performance result

    thank you

  3. #3
    PEACE YO!
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    root
    Posts
    3,437
    angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold
    My Mood
    Dead
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by fihir View Post

    Untuk mengetahui mengenai tenaga pengajar FOREX & pandangan ISLAM mengenai permainan FOREX sila layari blog

    Yuran

    RM 2250 seorang
    permainan ye? huhuhu... xmo la main2... saye nak yg serius la

    yuran... hmmm lazat... xpe2... semoga berjaya

  4. #4
    NG Newbies
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    K Ell-Pekan-Rawang-Kodiang-Abu Dhabi
    Posts
    0
    smie6975 is on a distinguished road
    My Mood
    Hot
    Post Thanks / Like
    Isk....3x.....Mahai jugak ye nak dapat ilmu ni......
    Lebih baik fee tu digunakan utk labur kat forex...hehehe:4::4::4:

  5. #5
    eday84
    Guest
    huhu.. pegi preview dia dulu tgkkk.. kalau ok bleh la ek..
    xpe aku tgh cari sifu kat restoran sufia ni heheh..

  6. #6
    NG Newbies
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    15
    fihir is on a distinguished road
    Post Thanks / Like
    Promosi Belajar FOREX Sampai pandai untuk bulan Jun 2009.

    RM1850.00 sahaja.


    Jika berminat sila call Pn. Hazaimah di talian 0341054121 atau layari www.bayatech.com.my untuk borang pendaftaran dan maklumat pembayaran.

  7. #7
    hanif
    Guest
    Quote Originally Posted by fihir View Post
    Promosi Belajar FOREX Sampai pandai untuk bulan Jun 2009.

    RM1850.00 sahaja.


    Jika berminat sila call Pn. Hazaimah di talian 0341054121 atau layari www.bayatech.com.my untuk borang pendaftaran dan maklumat pembayaran.
    mahal betul tak sanggup den:21:

  8. #8
    NG Newbies
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    15
    fihir is on a distinguished road
    Post Thanks / Like
    FOREX FREE PREVIEW

    TARIKH : 27HB JUNE 2009
    MASA : 10AM - 12 PM / 3PM - 5PM
    LOKASI :

    BAYATECH SDN BHD
    NO. 15, WISMA NORBAYA
    JALAN 2/4C, DESA MELAWATI
    53100 KUALA LUMPUR

    utk peta sila klik di sini

    Sila SMS nama & waktu ke 017 500 3384 untuk pendaftaran.

    Jika ada keraguan & kesangsian mengenai forex atau pun tenaga pengajar boleh dikemukakan pada hari FREE preview.

  9. #9
    NG Newbies
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    15
    fihir is on a distinguished road
    Post Thanks / Like
    Kelas Forex Sampai Belajar (Express) akan diadakan pada hari berikut :-

    Hari - Selasa 18hb Ogos 2009
    Masa - 10am - 10pm
    Fees : RM2000 sahaja.

    Anda akan diajar oleh SIFU Forex Hj Anuar dari Anova Trust & berpengelaman dalam FOREX lebih kurang 20 tahun.

    Jika tidak berkenyakinan, anda boleh hadir pada 1 jam yang pertama. Jika tidak berkenan anda boleh tinggalkan kelas bila-bila masa .

    Jika anda berkenyakinan, anda boleh proceed dengan pembayaran.

    Anda akan diberi software @Novatrust untuk memudahkan anda membaca pergerakkan forex dan anda membuat pilihan sendiri bila anda patut masuk untuk membuka post.

    Jika anda ingin berbicara dengan Hj Anuar, sila hubungi saya di talian 017 500 3384...

  10. #10
    NG Newbies
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    15
    fihir is on a distinguished road
    Post Thanks / Like
    Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai modul KELAS Forex Belajar Sampai Pandai dan performance result sila layari BAYAFOREX ...


  11. Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

 
+ Reply to Thread
Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts