Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

The Best Spread 468x60ms Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

+ Reply to Thread
Page 1 of 6 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 10 of 53
  1. #1
    MIMI_SUPAR
    Guest

    ::(MAAJUN ANGGUN BISTARI) :: Merancang kehamilan & Merawat dalaman wanita ::



    Harga : Rm15 / 21biji

    Pos laju :
    Semenanjung Rm5 :: Sabah/Sarawak Rm8


    MAAJUN ANGGUN BISTARI

    Maajun Anggun Bistari adalah 100% dibuat dari herba, rempah ratus dan madu.Merupakan produk anak melayu yang bersih,suci lagi halal. Bukan setakat untuk merancang keluarga, malah maajun ini juga berfungsi untuk menjaga kesihatan, kecantikan dan awet muda.

    Jika puan-puan mempunyai masalah merancang keluarga dengan kaedah moden, bolehlah mengambil alternatif maajun ini. Maajun ini akan bertindak mengubat dan membetulkan semula sistem badan seperti aliran darah dan hormon wanita . Maajun ini membetulkan semula perjalanan period supaya normal/teratur setiap bulan. Puan-puan akan berasa sihat dan bertenaga disamping dapat menikmati khasiat-khasiat kesihatan lain.

    Dengan Maajun Anggun Bistari puan-puan akan merasa selesa dalam merancang keluarga. Berbagai masalah penyakit yang dihadapi sebelum ini dapat diselesaikan setelah mengamalkan Maajun ini.

    Kandungan MAB ini terdiri daripada bahan-bahan herba yang terpilih sahaja.Pastinya ia mengandungi khasiat dan mampumilik dengan harganya yang murah,jimat dan sangat efektif untuk mengawal dan merancang kehamilan dengan baik.Tanpa kesan sampingan,efek dan mudarat seperti pening,loya,jerawat,haid sedikit,haid tidak teratur dan pertambahan berat badan yang menyebabkan kegemukan .


    Kandungan MAB :

    1.kacip Fatimah
    2.serapat
    3.senduduk
    4. inai
    5.manjakani
    6.madu
    7.jintan hitam/habatuss sauda

    Khasiat Maajun Anggun Bistari ini adalah seperti di bawah mengikut keutamaan:

    1. Family planning/menjarak kehamilan/merancang keluarga.
    2. Merawat keputihan yang teruk.
    3. Menjaga peranakan - menyempitkan faraj wanita.
    4. Membuang darah kotor/toksin melalui period.
    5. Menstabilkan hormon wanita dalam badan.
    6. Menstabilkan & mengatur period setiap bulan.
    7. Mencantik & menegangkan payu dara.
    8. Melancarkan perjalanan darah.
    9. Melawaskan pembuangan air besar - menjaga usus.
    10. Menambah tenaga sepanjang hari.
    11. Mengawal kolestrol dalam darah.
    12. Menurun & mengawal berat badan.
    13. Awet muda.



    TINDAKBALAS PEMULIHAN

    1.Sakit pinggang untuk melancarkan saluran darah;

    2.Tempoh/kuantiti haid yang tidak menentu; atau

    3.Darah haid berwarna hitam bagi mereka yang menggunakan implant sebelum ini;


    :113::113::113:
    Estonian Forex 160x600en
    Last edited by MIMI_SUPAR; 29 May 2009 at 12:29 AM.

  2. #2
    NG Newbies
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    K Ell-Pekan-Rawang-Kodiang-Abu Dhabi
    Posts
    0
    smie6975 is on a distinguished road
    My Mood
    Hot
    Post Thanks / Like
    Laaa..jual Mak Jun plok :4:
    Apa2 pun selamat berniaga..:4:

  3. #3
    MIMI_SUPAR
    Guest

    Maajun Anggun Bistari & Testimoni



    TESTIMONI

    Imann dah masuk botol ke 2....tu pun dah nak abih... :lol: ..masa 1st botol aritu...b4 abih jamu...dah period..tp bukan kuar darah..tp itam2...ada lah dalam 4-5 hari...but imann still continue makan...agaknya darah kotor yg lelama dulu kot...

    abih je ubat...dlm 2-3 hari tu..period

    masa nak makan botol ke 2 tu...selalu lupa nak start...seingat imann...imann makan pada ari ke 10 kot... :lol: :lol: ...ok ke kak zai?....

    but so far...keputihan clear...bau2 ilang...masa period tu...ada gak sakit2 pinggang...maybe lom betul2 adjust kot...tggu lah lepas ni mcm mana pulak....still continue makan majun ni...rasanye2 next week abih la kot...

    ===============================================

    saya dh 3 bulan mkn MAB nih... tujuan utama saya cuba MAB ni sbb nk betulkn perjalanan haid saya yg tk teratur selepas bersalin thn lepas dn juga ingin merancang. memang dlm masa sebulan tu tk nampak kesan lg.. cuma yg saya rasa bdn segar dn tk letih mcm sebelum ni. tp alhamdulilah lepas bln kedua haid saya normal semula.. keluar dgn jumlah yg biasa dn hari yg sepatutnya...

    1 1/2 bulan saya mengalami satu kesan yg agak ketara setelah mkn MAB... iaitu jerawat banyak tumbuh... saya terus mkn dn berpikiran positif...krn kemungkinan itu cuma kesan sementara saja dn mungkin juga sistem bdn saya sedang menyesuaikan diri dgn MAB... sbb mengikut testimoni di sini kulit muka mereka jadi bertambah cantik... jadi saya teruskan mkn dn akhirnya pd bulan ketiga jerawat tk timbul lg.. kulit muka jadi lebih halus... nampak cerah... suami saya yg ckp lerr... dia yg pandang hari2 kan... ehee

    dr segi dalaman pulak... MAB memang tip top... banyak dpt pujian dr asben... tanda puas hati... hati saya pon tenang dn senang..

    saya ingin pesan kt kekawan yg baru mencuba... mkn dgn aturan yg betul.. kena displin kalu tknk peknen... cam mkn pil2 perancang yg lain gak lerr... kalu tk displin jgn salahkan MAB bila terpeknen... salahkan diri sendiri ok....
    GOOD PRODUCT KAK ZAH :wink:

    ===============================================


    Originally Posted by cute_girl
    akak..nk bgtau ari tue kan saya period smpi 2 minggu mkn jamu nie...
    mmg byk gak arr darah berketul2 kuar..risau gak saya..
    tp saya maintain gak mkn jamu nie..
    alhamdulillah...lama2 o.k...
    rasa darah berketul2 tue darah lama..
    mmg kalo tgk tue..rasa gerun la..
    sbb x pernah kena mcm tue....
    tp disebabkan akak pernah ckp teruskan dulu..maybe hormon setiap org berbeza..
    alhamdulillah..
    lps 2 minggu tue baru o.k..
    sbb mmg timing saya period..tp risau 2 minggu..
    sbb minggu yg pertama..darah kotor itam berketul2 keluar..pastu minggu yg kedua baru la normal cara kita period..tp untung sgt2 dpt jamu nie..
    cik abg x terkata...hehehhehehe :lol: :lol:
    power!!!!
    ===============================================



    Last week saya dah try makan MAB.. pada 25/1/2006.. bli kat kawan satu opis kebetulan die baru jer bli ngan kak Zalpermai.

    Ekceli.. dulu sya makan NORIDAY.. then bila habis trus sambung makan MAB..so far x der lah kacau susu...(MASIH SUSUKAN BABY)...

    Sebelum ni saya memang ada menghadapi KEPUTIHAN.. sampaikan ader ketikanyer laki saya tegur..eeehhh malunyer... Tapi yang menggembirakan saya setelah 3 hari makan iaitu pada hari ahad lepas..ALHAMDULILLAH.. no more keputihan.....tu lah buat saya terperanjat...berkesan gak MAB ni...

    Saya ada gak baca2 untuk bagi "K*TAT" dalam thread ni..... tu belum ada lagi progress...almaklumlah bila dah beranak pinak ni...

    Kalau ader progress lagi saya akan ceritakan kt sini...

    Terima kasih MAB....



    ~~~~~~~~~~~:113:~~~~~~~~~~~:113:~~~~~~~~~~~~~

  4. #4
    MIMI_SUPAR
    Guest
    Quote Originally Posted by smie6975 View Post
    Laaa..jual Mak Jun plok :4:
    Apa2 pun selamat berniaga..:4:
    :1: Hai Smie..

    Hehe.....abehh...yg amek bidadari risau...terlebih subur..Kaklong cari ler produk yg boleh merancang plok..:5:

    Tq Smie:4:

  5. #5
    MIMI_SUPAR
    Guest
    :6: Hai semua....

    Actually kaklong sendiri dh 4 bulan amalkan Maajun Anggun Bistari (MAB) ni. Alhamdulillah..amat berkesan utk kaklong yg super subur nih...kehkeh:005:

    Oleh kerana berkesan utk kaklong, so apalagi....nak share la ngan sesiapa yg dh bosan dgn pil perancang yg boleh menaikkan selera makan dan sekaligus...bdn pun naik ler..:015:

    Pil2 perancang ni mengganggu proses penurunan berat badan sebenarnyer. Terutama yg ambil produk slimming berasaskan herba seperti JDM5 dan seumpamanyer.

    Dgn MAB, period alhamdulillah..lancar. Komen cik abg... *e*at :005:

    Cuba la ek:113:

  6. #6
    MIMI_SUPAR
    Guest
    Kaklong suka MAB ni sbb kaklong ambil sebelah mlm sebelum tido. Bangun esok pagi segar jer:113:

  7. #7
    MIMI_SUPAR
    Guest
    :1: UP!..

    Jom Ber-Maajun:113:

  8. #8
    MIMI_SUPAR
    Guest
    Bagi yg berada di Alor Setar, boleh hubungi wakil kaklong di Email: [email protected]

  9. #9
    MIMI_SUPAR
    Guest
    Salam buat semua..

    Bila sebut 'Maajun', ramai yg terbayangkan ubat herba tradisional yg pahit..susah nak telan..kan?:26:

    Tp MAB ni, ada rasa manis madu tu:115:..selain rasa pedas sikit. Kompem tak pahit..jgn risau. Kaklong sendiri kemam mcm gula2 jer:4:

    Sesiapa yg biasa dgn jamu dan maajun, pasti mengaku kelazatan MAB ni.
    Jgn takut mencuba yer..cuma rm15 utk sebulan.:113:

    :53:(kaklong: 019-3664242)

  10. #10
    MIMI_SUPAR
    Guest
    :113:Jom merancang kehamilan dgn Maajun Anggun Bistari :113:


  11. TenkoFX Crypto

 
+ Reply to Thread
Page 1 of 6 1 2 3 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts