Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60 TenkoFX Crypto

+ Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 12
  1. #1
    NG Girl Power
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Kedah -> Shah Alam...
    Posts
    850
    zureyna is just really nice zureyna is just really nice zureyna is just really nice zureyna is just really nice zureyna is just really nice
    My Mood
    Sick
    Post Thanks / Like

    www.viewmalaysia.com : SCAM!!



    Zu open thread ni untuk Alert korang semua ...since masih ada yang pm tanya Zu pasal viewmalaysia.com ni.

    So.. pasl Zu sendiri dah kena...Zu dengan confiden nye nak kata Viewmalaysia.com ni SCAM...

    Sebab pe Zu kata scam?...

    Zu dah try ugrade account viewmalaysia Zu bulan disember 2008 (bayar RM 150)..tapi sampai skrang..keahlian Zu tak berubah... sebulan lepas pembayaran Zu tgk masih tak de perubahan...so..Zu email untuk refund... sampai skrang..setiap bulan Zu email...but..tak pernah dapat reply.

    Zu email ke 2 email yang dinyatakan kat website
    [email protected]
    Cc: "View malaysia" <[email protected]>

    dan Zu jugak pernaH pm menda yang sama guna private message viewmalaysia ke admin...still no respond.

    Details :

    Company Name : XCAT TECHNOLOGY
    Registration No : SA0008677-V
    Owner : ZULHELMY BIN ZAKARIA
    Bank : Maybank
    Account No : 112362017511
    Account Name : ZULHELMY BIN ZAKARIA
    Registration Address : 213, Sri Anggerik, Seksyen 16, 40200 Shah Alam, Selangor

    USA address:
    viewmalaysia.com
    5715 Will Clayton #3944
    Humble, TX 77338
    USA

    Server address :
    IP address: 78.129.128.205
    Host name: viewmalaysia.com
    United Kingdom(UK) Europe

    Website Registration Name : www.viewmalaysia.com
    Registered Since : 07-08-2001
    Registration Address : 1-1 Regalia Business Park Subang Mewah, Subang Jaya, 54000 Selangor, Malaysia.




    Bukti Pembayaran




    So..korang kat luar sana ...hati2 ye... website masih up..dan kalau login pun... ramai member n quest yang visit.. sehari beratus2....:4:
    bitcoin 160x600
    Last edited by zureyna; 18 May 2009 at 10:23 PM.

  2. #2
    NG Newbies
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    planet pluto... on the way to the earth....
    Posts
    99
    MKO is on a distinguished road
    Post Thanks / Like
    :13: mmg biasa pegi rumah kedai ni....
    bawah tu ada restoran mamak...

    nanti aku check... tapi rasa nya macam pejabat along je... :39:

  3. #3
    NG Dr. Love
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    berpijak dibumi nyata...
    Posts
    6,036
    mariahassan is a glorious beacon of light mariahassan is a glorious beacon of light mariahassan is a glorious beacon of light mariahassan is a glorious beacon of light mariahassan is a glorious beacon of light mariahassan is a glorious beacon of light
    My Mood
    Bored
    Post Thanks / Like
    org kita kalo nak duit free memang no 1..:14:
    kdg2 dlm brhati2 pun kita terkena juga...:102:
    xtau nak buat camna..
    "I'm in Nogold Speakout"
    ______________Bagiku tak jumpa maka tak kenal.....

  4. #4
    alhakem
    Guest
    samala kita.. saya pun dah terkena...

    Viewmalaysia.com SCAMMM!!! Berhati2..

  5. #5
    NG Girl Power
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Kedah -> Shah Alam...
    Posts
    850
    zureyna is just really nice zureyna is just really nice zureyna is just really nice zureyna is just really nice zureyna is just really nice
    My Mood
    Sick
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by alhakem View Post
    samala kita.. saya pun dah terkena...

    Viewmalaysia.com SCAMMM!!! Berhati2..
    Tu le...tengok website.... ramai btol visitor...org baru pun ramai..smlm pun ada yg tanya.... mujur gak dprang bertanya..kalau tak sure kena scam...


    Ada tak jalan untuk ambil tindakkan kat dorang ni...ye le... ada no. pendaftaran syaikat semua :39:

  6. #6
    alhakem
    Guest
    Quote Originally Posted by zureyna View Post
    Tu le...tengok website.... ramai btol visitor...org baru pun ramai..smlm pun ada yg tanya.... mujur gak dprang bertanya..kalau tak sure kena scam...


    Ada tak jalan untuk ambil tindakkan kat dorang ni...ye le... ada no. pendaftaran syaikat semua :39:
    report polis tengok.... aku tengok lamanweb dia admin tengah online tu.. geram betul, dah banyak kali buat withdraw... tapi admin buat tak tahu je...

  7. #7
    NG Newbies
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    planet pluto... on the way to the earth....
    Posts
    99
    MKO is on a distinguished road
    Post Thanks / Like
    aku dok online kat mamak bawah opis dia ni kat seksyen 16
    rupanya baru aku ingat dulu ada cyber cafe situ...
    skrg dah jadi stor barang kedai serbaneka "The Deli" sebelah restoran mamak ni...

    tu je yg dapat aku tolong.... :4:

  8. #8
    Kasi Sembat..!
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    6,322
    mattop has much to be proud of mattop has much to be proud of mattop has much to be proud of mattop has much to be proud of mattop has much to be proud of mattop has much to be proud of mattop has much to be proud of mattop has much to be proud of mattop has much to be proud of
    Post Thanks / Like
    huhuhuhu... satu lagi scamer nie... hati2...

  9. #9
    tokmat
    Guest
    sia dah lama join VM ni....
    bonus tajaan yg sia request, sampai la tak dapat lagi.....
    sia perlu recheck akaun sia di VM utk beri tahu maklumat lanjut akan perkara ini nanti ye......

  10. #10
    NG Girl Power
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Kedah -> Shah Alam...
    Posts
    850
    zureyna is just really nice zureyna is just really nice zureyna is just really nice zureyna is just really nice zureyna is just really nice
    My Mood
    Sick
    Post Thanks / Like
    hehe..tak yah check le tokmat...memang confirm le tu scam... yg upgrade account bayar duit pun..tak upgrade2....point yg dalam tu..malas dah nak cakap


  11. The Best Spread 468x60ms

 

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts