Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60 The Best Spread 468x60ms

+ Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 14
  1. #1
    martoza
    Guest

    Akamika Personalized Gift

    Salam buat semua warga Nogold,
    Erm.. baru sekarang nogold ok ek.. lama jugak tak dpt nak masuk sini.. ok.. kali ni.. nak intro skit biz baru saya..
    Cetak gambar atas mug , pinggan dan sebagai nya.. menggunakan teknologi cetakan dakel. Jadi jika ada yang berminat.. boleh PM atau pun email saya..


    Kini di Akamika menawarkan produk cetak gambar/design atas mug, pinggan atau piring dan juga lain2 bentuk gift yang bersesuaian..

    Anda boleh cetak gambar anda.. mahupun logo syarikat, tulisan mahupun design anda ke atas produk-produk berikut sebagai cenderahati bagi sebarang majlis yang di adakan..


    Langkah Mudah Untuk Menempah;

    i) Email ke ([email protected]) untuk dapatkan invoice bagi produk yang di inginkan.

    ia) Booking order bayar 50% dahulu. 50% baki setelah barang ready untuk dihantar.

    ii) Bank-in ke Akaun Maybank-(sila email saya terlebih dahulu - [email protected])

    iii) Sahkan Pembayaran melalui email [email protected] / sms ke 0173722584

    iv) Emailkan Gambar dan Caption ( Nama,tarikh majlis, dsb).

    v) Berikan Nama, Alamat lengkap, No tel/hp untuk Proses penghantaran(Pos Laju).(Lembah Kelang + Shah Alam ,perkhidmatan penghantaran by Hand( cas RM 35.00) atau anda boleh datang ambik sendiri(FREE) - Pinggiran USJ 3/4

    vi) Draf artworks akan disedikan secara (PERCUMA). Anda ada masa untuk komen dsb. Setuju boleh terus buat.


    Koleksi produk yang di tawarkan adalah seperti berikut: -





    untuk sebarang pertanyaan, sila emailkan kepada saya di :
    [email protected]


    p/s: Jika ada yang berminat untuk jadik agen, sila PM saya.. ada komisen untuk anda..
    Estonian Forex 160x600en

  2. #2
    martoza
    Guest

    mini Akamika CPCG

    mini akamika cute personal custom gift .. Sesuai sebagai cenderahati untuk sebarang majlis yang anda inginkan tak kisah sama ada majlis perkahwinan, korporat, majlis kelahiran, hari jadi atau pun sebagainya..




    Design.. terbahagi kepada dua jenis, iaitu :-




    Untuk mini akamika "cute personal custom gift" ini.. minimum order adalah sebanyak 35 unit dan tidak termasuk kos penghantaran dan pembungkusan.

  3. #3
    martoza
    Guest

    mini Akamika CWG

    Anda sedang mencari cenderahati atau door gift untuk majlis perkahwinan?
    mini Akamika "Cute Wedding Gift" sangat sesuai untuk di jadikan sebagai cenderahati mahupun doorgift di majlis anda. Boleh di isikan dengan telur, bunga potpuri dan sebagainya...

    Berikut adalah sample bagi mini Akamika "Cute Wedding Gift" :





    Bersaiz 2" tinggi dan 2" lebar. Sungguh comel dan cantik untuk hiasan. Dan yang menarik sekali, design ..adalah PERCUMA.. anda hanya perlu sediakan gambar.. dan saya akan buatkan design untuk anda..
    Selepas anda suka dengan design tersebut, barulah akan di print..

    Jadi apa tunggu lagi... Buatlah tempahan anda segera....

    * untuk tempahan melebihi 100 unit, sila buat tempahan selewat2nya 1 bulan sebelum majlis.

    Bukan sekadar untuk sebagai cenderahati perkahwinan, tapi boleh juga sebagai hadiah hari jadi, hadiah untuk murid2 sekolah, cenderahati majlis syarikat atau cenderahati main bowling .. dan mcm-mcm lagi...

    Jika berminat.. buatlah tempahan sekarang..

  4. #4
    martoza
    Guest
    saya up my post..
    takder yang berminat ke? bukan sekadar untuk wedding tapi boleh di hadiahkan sebagai cenderahati bagi sebarang majlis..
    tak kira sama ada majlis harijadi, atau pun sebagai hadiah untuk kategori sukan.. mahupun untuk hadiah bagi murid2 sekolah..

    apa tunggu lagi..mari2..cepat order..

  5. #5
    martoza
    Guest

    Produk UNIK & Terkini - mikaTee

    Produk Terkini dari Akamika Gift telah di lancarkan.. 'mikaTee' yang amat istimewa. 'mika Tee' adalah produk dari jenis porcelin. Boleh digunakan sebagai bekas pensil dan pasu bunga mahupun untuk kegunaan lain..

    Berbentuk baju, 'mikaTee' sesuai sebagai cenderahati bagi mereka yang inginkan kelainan.








    Istimewa bagi peminat-peminat bola sepak, anda kini boleh mendapatkan cenderahati pasukan liga Ingeris yang anda minati..sama ada Manchester United, Chelsea, Arsenal,.. dan pasukan lain..
    dan yang paling istimewa, anda boleh cetak nama dan no pemain yang anda minati di bahagian belakang.. seolah-olah seperti jersey anda sendiri...

    Menarikkan???


    Harga??
    Harga pengenalan untuk produk 'mikaTee' ini adalah seperi berikut:

    1 'mikaTee'(no + nama sendiri) = rm 20.00 seunit
    (bagi pasukan yang sedia ada seperti di atas)

    1 'mikaTee'(rekabentuk baru) = rm 30.00 seunit
    (bagi pasukan yang tidak tersenarai)

    1 'mikaTee'(rekabentuk baru) = rm 30.00 seunit
    (selain dari pasukan bola)

    Harga adalah termasuk kotak dan fix price. Harga tetap sama walaupun di tempah pada kuantiti yang banyak. Ini adalah produk UNIK dari akamika.

    Anda suka kan produk ini? Jika berminat..tempahlah sekarang..

    Sebarang pertanyaan boleh hubungi :
    0173722584 (Afdhal) atau email ke [email protected]

  6. #6
    shiera
    Guest
    shiera tertarik la..puas dok mikir selain gula2,bunga telur,kek mini ngan coklat xde benda laen yg bole dibagi kt tetamu yg dtg time kawin nati..
    bole x shiera nk tahu lokasi martoza nie dimana yea??:5:

  7. #7
    DiSc
    Guest
    Quote Originally Posted by shiera View Post
    shiera tertarik la..puas dok mikir selain gula2,bunga telur,kek mini ngan coklat xde benda laen yg bole dibagi kt tetamu yg dtg time kawin nati..
    bole x shiera nk tahu lokasi martoza nie dimana yea??:5:
    shiera taknak jemput budak NG datang sekali ke nanti masa ari perkahwinan??...:4::4:...
    leh la kitorang dpt hadiah tu free..:21::21:

  8. #8
    shiera
    Guest
    Quote Originally Posted by disc View Post
    shiera taknak jemput budak NG datang sekali ke nanti masa ari perkahwinan??...:4::4:...
    leh la kitorang dpt hadiah tu free..:21::21:
    tentu la bole disc..mcm ner shiera nk kasi kad jemputan..nmpknyer korang kne bg alamat la,nati shiera poskn k..hihihihihi..:10::10:

  9. #9
    ║█║▌║█║▌│║▌║▌█║
    Join Date
    May 2009
    Location
    Di mana tapak kaki ku berpijak di situ lokasi ku...
    Posts
    1,369
    fitrie is just really nice fitrie is just really nice fitrie is just really nice fitrie is just really nice
    My Mood
    Bored
    Post Thanks / Like
    yup...
    menarik...
    hehehe...
    nnti kalo kawin bg tetamu cawan ade gmbr kite...:4::4::4:

  10. #10
    shiera
    Guest
    mane plk tuan kadai nie,,mau niaga ka xmau niaga..kalo xmau kasi tutup la ini kedai....:4::4::4::14:...


  11. TenkoFX Crypto

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts