Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60 The Best Spread 468x60ms

+ Reply to Thread
Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    kam
    Guest

    "Program Ajak Minum" - Modal RM140 sahaja...Murah & Mudah...

    Jom ramai2 kita sertai Program Ajak Minum yang masih baru di pasaran...menggunakan konsep 2M...Mudah & Murah...:113:

    1)Mudah sebab layan minum Jus Pink Guava sahaja...
    2)Murah sebab RM140 sahaja...

    untuk maklumat lanjut sila layari :

    www.jomminum-pinkguava.blogspot.com :4:
    Professional_PAMM_Service-ENG_160x600

  2. #2
    NG Newbies
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    K Ell-Pekan-Rawang-Kodiang-Abu Dhabi
    Posts
    0
    smie6975 is on a distinguished road
    My Mood
    Hot
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by kam View Post
    Jom ramai2 kita sertai Program Ajak Minum yang masih baru di pasaran...menggunakan konsep 2M...Mudah & Murah...:113:

    1)Mudah sebab layan minum Jus Pink Guava sahaja...
    2)Murah sebab RM140 sahaja...

    untuk maklumat lanjut sila layari :

    www.jomminum-pinkguava.blogspot.com :4:
    iukhhhsss..nak minum kena bayo byk tu....

    bayo RM140...apa yg akan dapat?

  3. #3
    emerald
    Guest
    Quote Originally Posted by smie6975 View Post
    iukhhhsss..nak minum kena bayo byk tu....

    bayo RM140...apa yg akan dapat?
    dapat minum ngan wat bisnes skali..

    try klik sini

  4. #4
    emerald
    Guest
    Buat pertama kalinya...Program Ajak Minum (P.A.M) akan anjurkan seminar Road to Millionaire (RTM)

    pada

    Tarikh : 3hb Mei 2009
    Jam : 1pm - 6pm
    Tempat : Dewan Makmur, Business Centre (atas Kok Motor) Batu Caves - bersebelahan dgn plaza umno.

    Anda adalah dijemput hadir untuk mendengar & melihat sendiri akan Dimensi Perniagaan Alaf Baru yang berkaitan dengan Jus Jambu Batu Merah (Pink Guava). Bagaimana dengan hanya bermodalkan RM140.00 (seumur hidup), anda boleh capai pendapatan minima RM3,000 sebulan.

    Ini adalah sessi PERCUMA!
    TEMPAT TERHAD!

    Hubungi atau smskan nama ke 017-3487443 untuk mengesahkan kehadiran anda.

    Seminar ini adalah yang pertama diadakan.Peserta-peserta merupakan 'first batch' program ajak minum.Anda semua dijemput hadir.

  5. #5
    zhivago
    Guest
    Sesiapa yang berminat disekitar Cheras, Pandan Indah, Pandan Jaya, Ampang dan area berdekatan, sila hubungi saya untuk mendapat keterangan yang lebih lanjut.

    Saya pernah terlibat dalam loyalty program em-pay.com........dan sistem pembayaran bonus (bermacam bonus) ada persamaan. Sekiranya tak nak introduce kepada orang lain, tak nak menjual, taknak menaja........ada caranya untuk dapat habuan.

    Hubungi 012-3906453 atau email [email protected]

    :16:geng em-pay ada lagi tak kat sini????

  6. #6
    NG Newbies
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Nilai
    Posts
    3
    heedir is on a distinguished road
    My Mood
    Cheerful
    Post Thanks / Like
    TERKINI>Minum-Minum Buat DUIT<JGN TAKlik sini, http://www.bestawaran.com/ruby08

    Ayuh bersama teamONLINE kami yg TERPANTA$....

    Laman web percuma akan di berikan.

    Jangan tension2 dgn biz anda yg lain!!! NO CONFLICK...

    Tenangkan diri & menghilangkan 'tension'.

    Jom Minum-minum $ambil JANA WANG (untuk raya ni)

    DAFTAR PERCUMA Dahulu di http://www.bestawaran.com/ruby08

  7. #7
    zhivago
    Guest
    :41: hari ni dapat close 2 downline.....masing2 ambek terus 4 account atas nama sendiri. Kes - tak pandai sponsor / tak pandai cerita / tak reti.........tapi minat dengan juice yang enak. Apa yang saya boleh cerita, tunggu jer la incentive drpd company. Tak tahu bila dapat incentive tersebut sebab ia adalah autoplacement yang dibikin oleh company.

    Ayuh.....sapa yang minat nak buat duit....contact me:1:

  8. #8
    NG Newbies
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    27
    onerich is on a distinguished road
    Post Thanks / Like
    apa perkembangan biz ni sekarang?

  9. #9
    MR A
    Guest
    Quote Originally Posted by zhivago View Post
    :41: hari ni dapat close 2 downline.....masing2 ambek terus 4 account atas nama sendiri. Kes - tak pandai sponsor / tak pandai cerita / tak reti.........tapi minat dengan juice yang enak. Apa yang saya boleh cerita, tunggu jer la incentive drpd company. Tak tahu bila dapat incentive tersebut sebab ia adalah autoplacement yang dibikin oleh company.

    Ayuh.....sapa yang minat nak buat duit....contact me:1:
    Bro,
    juz wondering..
    about sunrise pool..
    the so called rm 19 K payment upon auto completion of 6th level..
    where does the money coming erh?
    let say,
    u, being on top..
    n supposedly to receive rm 1 for every person buying a dozen juice after you..
    and go on untill the 19 000+th ppl..
    am i right?
    but, the question rise when, since everyone only pays rm 152..
    so the 152nd person after you, will be giving all his/her money to you and every person after you each rm 1 until the 151st person..(since everyone gets rm 1 rite?)
    so the 153rd person (whom only pays rm 152 as well) will only get to pay as far as the first person after you, and not to you..
    the question is WHERE does the rest of the money (up to rm 19k) are coming from if this is the case?
    get me?
    so..
    care to answer me?


  10. TenkoFX Crypto

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts