Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

The Best Spread 468x60ms TenkoFX Crypto

+ Reply to Thread
Page 1 of 6 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 10 of 60
  1. #1
    cyberhulk_fx
    Guest

    Chamera Group Expert Advisor

    salam semua...

    Dari hujung kaki ke hujung rambut aku mohon maaf dengan atas apa yg terjadi di i-n-s-t-a forex.. Sungguh kecewa dengan apa yg telah terjadi. Di sebabkan CG down aku terpaksa pindah ke sini.... Perancangan sekarang untuk kita meolak langkah..

    Bawah ni aku adalah demo akaun di alpari UK... Di sebabkan process lambat di alpri akaun live masih belom boleh di sharekan.

    Login : 745673

    Investor : firk4pb (read only password)

    margin : 1000 usd

    leverage : 1:100(demo) live ada 1:500

    ----------------------

    Login : 745680


    Investor : le3mdtu (read only password)

    margin : 5000 usd

    leverage : 1:100(demo) live ada 1:500

    ---------------------

    bulan ni aku akan cuba sattelkan claim di i-n-s-t-a dan dalam bulan ni aku akan uruskan broker2 baru...
    Professional_PAMM_Service-ENG_160x600
    Last edited by cyberhulk_fx; 19 Apr 2009 at 04:21 PM.

  2. #2
    cyberhulk_fx
    Guest
    Quote Originally Posted by cyberhulk_fx View Post
    salam semua...

    Dari hujung kaki ke hujung rambut aku mohon maaf dengan atas apa yg terjadi di i-n-s-t-a forex.. Sungguh kecewa dengan apa yg telah terjadi. Di sebabkan CG down aku terpaksa pindah ke sini.... Perancangan sekarang untuk kita meolak langkah..

    Bawah ni aku adalah demo akaun di alpari UK... Di sebabkan process lambat di alpri akaun live masih belom boleh di sharekan.

    Login : 745673

    Investor : firk4pb (read only password)

    margin : 1000 usd

    leverage : 1:100(demo) live ada 1:500

    ----------------------

    Login : 745680


    Investor : le3mdtu (read only password)

    margin : 5000 usd

    leverage : 1:100(demo) live ada 1:500

    ---------------------

    bulan ni aku akan cuba sattelkan claim di i-n-s-t-a dan dalam bulan ni aku akan uruskan broker2 baru...

    Pilihan Broker skrg

    alpari UK

    http://www.earnforex.com/forex_brokers/Alpari

    deposit 250 usd minimum

    fxd24

    http://www.earnforex.com/forex_brokers/FXD24

    deposit 1000 usd minimum

    fxpro

    http://www.earnforex.com/forex_brokers/FX-PRO

    deposit 5000 usd minimum
    Last edited by cyberhulk_fx; 19 Apr 2009 at 04:34 PM.

  3. #3
    gym_midas
    Guest
    Quote Originally Posted by cyberhulk_fx View Post
    salam semua...

    Dari hujung kaki ke hujung rambut aku mohon maaf dengan atas apa yg terjadi di i-n-s-t-a forex.. Sungguh kecewa dengan apa yg telah terjadi. Di sebabkan CG down aku terpaksa pindah ke sini.... Perancangan sekarang untuk kita meolak langkah..

    Bawah ni aku adalah demo akaun di alpari UK... Di sebabkan process lambat di alpri akaun live masih belom boleh di sharekan.

    Login : 745673

    Investor : firk4pb (read only password)

    ----------------------

    Login : 745680


    Investor : le3mdtu (read only password)

    ---------------------

    bulan ni aku akan cuba sattelkan claim di i-n-s-t-a dan dalam bulan ni aku akan uruskan broker2 baru...

    BRO bukan ke Alpari tu under NFA broker........kan dah keluar rules baru broker under NFA tak dibenarkan open post hedging lagi...........:105:

  4. #4
    cyberhulk_fx
    Guest
    Quote Originally Posted by gym_midas View Post
    BRO bukan ke Alpari tu under NFA broker........kan dah keluar rules baru broker under NFA tak dibenarkan open post hedging lagi...........:105:
    alpari bukan NFA tp FSAlah....under UK

  5. #5
    gym_midas
    Guest
    Quote Originally Posted by cyberhulk_fx View Post
    alpari bukan NFA tp FSAlah....under UK

    ok then.......silly of me.......:113::113:teruskan usaha yang terbaik BRO......I follow......kata nak jumpa kat BP tadi kul 3..........:1::1:

  6. #6
    fyreeze
    Guest
    Quote Originally Posted by cyberhulk_fx View Post
    salam semua...

    Dari hujung kaki ke hujung rambut aku mohon maaf dengan atas apa yg terjadi di i-n-s-t-a forex.. Sungguh kecewa dengan apa yg telah terjadi. Di sebabkan CG down aku terpaksa pindah ke sini.... Perancangan sekarang untuk kita meolak langkah..

    Bawah ni aku adalah demo akaun di alpari UK... Di sebabkan process lambat di alpri akaun live masih belom boleh di sharekan.

    Login : 745673

    Investor : firk4pb (read only password)

    margin : 1000 usd

    leverage : 1:100(demo) live ada 1:500

    ----------------------

    Login : 745680


    Investor : le3mdtu (read only password)

    margin : 5000 usd

    leverage : 1:100(demo) live ada 1:500

    ---------------------

    bulan ni aku akan cuba sattelkan claim di i-n-s-t-a dan dalam bulan ni aku akan uruskan broker2 baru...
    Mari kita berkampung disini, spe yg loss tu jgn risau, masta hulk sedang berusaha utk claims kita punya loss pd ***** forex...

  7. #7
    black7
    Guest
    deleted...
    Last edited by black7; 29 Nov 2009 at 11:11 PM.

  8. #8
    cyberhulk_fx
    Guest
    Quote Originally Posted by black7 View Post
    betul tu bro..kita berkampung lak kat sini...harap apa yg terjadi dijadikan teladan..gud bro hulk...:113:
    Tak apa I-N-S-T-A.........EYE FOR AN EYE.....

  9. #9
    cyberhulk_fx
    Guest
    apa2 pun jangan bertindak apa2 dulu kat IFX...sbb masih ada kawan yg belom terima witdraw....
    Last edited by cyberhulk_fx; 19 Apr 2009 at 04:53 PM.

  10. #10
    black7
    Guest
    deleted...

    Last edited by black7; 29 Nov 2009 at 11:13 PM.

  11. Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

 
+ Reply to Thread
Page 1 of 6 1 2 3 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts