Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

TenkoFX Crypto The Best Spread 468x60ms

+ Reply to Thread
Page 1 of 9 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 10 of 84
  1. #1
    abuyakl
    Guest

    Invest In Singapore - 15% Monthly Return

    Assalamualaikum

    Saya ingin berkongsi peluang pelaburan di Singapura yang memberi pulangan 15% tiap2 bulan. Pulangan 15% ini akan terus di bank in ke akaun anda. Agreement adalah selama 12 bulan. Selepas 12 bulan, pelaburan pokok anda akan di kembalikan. Total return anda selepas 12 bulan adalan 270%. Jika anda ingin menyabung pelaburan anda, agreement baru akan di buat.

    Sebagai jaminan, anda akan diberi 90% cashier order dpd Standard Chartered Bank pada bulan ke 3. Cashier order ini boleh ditunaikan bila2 masa tetapi sebaik saja cashier order di tunaikan, agreement di kira terbatal dengan sendiri nya.

    Untuk details, anda boleh buat temujanji dengan saya preferebly di KL. Saya akan explain in details face to face.

    Untuk makluman, company ini telah beroperasi di Dubai sejak 5 tahun yang lalu dan baru saja memulakan operasi nya di Singapura pada August 2007. Company ini terlibat dalam pelaburan forex, gold & bonds.

    Saya percaya ramai yang sedia maklum dengan pelaburan ini. Kepada yang belum tahu dan benar2 berminat, boleh lah hubungi saya.

    Min investment - 10k
    max investment - tiada had setakat ini


    Sekian, terima kasih.
    Estonian Forex 160x600en
    Last edited by abuyakl; 25 May 2009 at 06:42 AM.

  2. #2
    Shahnaz
    Guest
    Quote Originally Posted by abuyakl View Post
    Assalamualaikum

    Saya ingin berkongsi peluang pelaburan di Singapura yang memberi pulangan 15% tiap2 bulan. Pulangan 15% ini akan terus di bank in ke akaun anda. Agreement adalah selama 12 bulan. Selepas 12 bulan, pelaburan pokok anda akan di kembalikan. Total return anda selepas 12 bulan adalan 280%. Jika anda ingin menyabung pelaburan anda, agreement baru akan di buat.

    Sebagai jaminan, anda akan diberi 90% cash order pada bulan ke 3. Cash order ini boleh ditunaikan bila2 masa ( in case of emergency ). Sebaik saja cash order di tunaikan, agreement di kira terbatal dengan sendiri nya. Jika tidak ditunaikan, anda akan menikmati 15% pulangan + dividen ke atas 90% cash order tersebut.

    Untuk details, anda boleh buat temujanji dengan saya preferebly di KL. Saya akan explainin details face to face.

    Untuk makluman, company ini telah beroperasi di Dubai sejak 5 tahun yang lalu dan baru saja memulakan operasi nya di Singapura pada tahun lepas. Company ini terlibat dalam pelaburan money market, gold, stocks & shares.

    Saya percaya ramai yang sedia maklum dengan pelaburan ini. Kepada yang belum tahu dan benar2 berminat, boleh lah hubungi saya.

    Min investment - 10k
    max investment - tiada had setakat ini


    Sekian, terima kasih.
    Err... thread dlm CG ... naper tetiba hilang? aku carik2 tak jumpa?

  3. #3
    abuyakl
    Guest
    entah la shanaz

    tu kena tanya admin kat sana....

    anyway, sapa2 yg interested boleh see me personally

    saya akan explain in details how to go about it.

  4. #4
    Fx4u Official IB
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    NEMO - Official Forex4You Introducing Broker (Malaysia)
    Posts
    606
    NEMO is on a distinguished road
    My Mood
    Flirty
    Post Thanks / Like
    kalu min 1k tu leh gak consider....10k tu...ades...kena pool la

  5. #5
    NG Newbies
    Join Date
    May 2007
    Posts
    0
    PulunSakan is on a distinguished road
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by abuyakl View Post
    Assalamualaikum

    Saya ingin berkongsi peluang pelaburan di Singapura yang memberi pulangan 15% tiap2 bulan. Pulangan 15% ini akan terus di bank in ke akaun anda. Agreement adalah selama 12 bulan. Selepas 12 bulan, pelaburan pokok anda akan di kembalikan. Total return anda selepas 12 bulan adalan 280%. Jika anda ingin menyabung pelaburan anda, agreement baru akan di buat.

    Sebagai jaminan, anda akan diberi 90% cash order pada bulan ke 3. Cash order ini boleh ditunaikan bila2 masa ( in case of emergency ). Sebaik saja cash order di tunaikan, agreement di kira terbatal dengan sendiri nya. Jika tidak ditunaikan, anda akan menikmati 15% pulangan + dividen ke atas 90% cash order tersebut.

    Untuk details, anda boleh buat temujanji dengan saya preferebly di KL. Saya akan explainin details face to face.

    Untuk makluman, company ini telah beroperasi di Dubai sejak 5 tahun yang lalu dan baru saja memulakan operasi nya di Singapura pada tahun lepas. Company ini terlibat dalam pelaburan money market, gold, stocks & shares.

    Saya percaya ramai yang sedia maklum dengan pelaburan ini. Kepada yang belum tahu dan benar2 berminat, boleh lah hubungi saya.

    Min investment - 10k
    max investment - tiada had setakat ini


    Sekian, terima kasih.

    ish ish...
    cam besh jer ni
    NIL

  6. #6
    NG Newbies
    Join Date
    May 2007
    Posts
    0
    PulunSakan is on a distinguished road
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by NEMO View Post
    kalu min 1k tu leh gak consider....10k tu...ades...kena pool la
    pool pun pool la....:4:
    janji masyukkkkk
    NIL

  7. #7
    abuyakl
    Guest
    Quote Originally Posted by PulunSakan View Post
    pool pun pool la....:4:
    janji masyukkkkk

    boleh call saya untuk details 0182111710
    sayaakan tunjukkan camana agreement tu dan process flow
    investment ni dah masuk tahun ke 5

  8. #8
    globaltent78
    Guest
    Macam menarik jer.... :6:

  9. #9
    ponnDANN
    Guest
    menarik..........
    tp modal pulak kurang...........:102:

  10. #10
    abuyakl
    Guest
    Quote Originally Posted by globaltent78 View Post
    Macam menarik jer.... :6:
    memang menarik bosss
    kalau berminat, sila hubungi saya


  11. Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

 
+ Reply to Thread
Page 1 of 9 1 2 3 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts