Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

The Best Spread 468x60ms TenkoFX Crypto

+ Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 11
  1. #1
    darwizz.prop
    Guest

    Rumah untuk dijual/disewa atau ingin membeli rumah

    Assalamulaikum wbt

    Jika anda mempunya rumah samada untuk dijual, disewa atau ingin membeli rumah disekitar kawasan Lembah Klang, terutamanya di Shah Alam/Subang Jaya/Klang/PJ/Sg. Buloh/Kepong/Damansara, bolehlah berhubung terus dengan saya.

    Saya sedang mencari dan mengenalpasti beberapa buah rumah/kedai/lot kilang/tanah untuk disewa, dijual atau ingin dibeli dalam masa yang terdekat ini.

    Sila hantarkan butiran rumah/tanah/apartment/kondominium/kedai untuk disewa, atau dijual kepada saya melalui email [email protected] atau boleh berhubung terus dengan saya melalui nombot telefon 018-3834207 dengan kadar segera.

    Buat masa ini, ada dua buah property yang ingin dijual dengan kadar segera. Lokasi property tersebut adalah ;

    Puchong - Kondominium 3 bilik
    Shah Alam, Sec 7 - Rumah corner lot, renovated 5 bilik

    Jika anda sedang mencari-cari rumah untuk dibeli mahupun mempunya rumah untuk dijual/sewa sila berhubung dengan saya.

    Preferably "genuine" buyer or seller only. Introducer akan diberikan komisen jualan mengikut nilai property yang terbabit.

    Sekian Wassalam

    - Syamsul
    - Darwizz.Prop
    - Tel : 018-3834207
    - email : [email protected]
    PAMM 120x600

  2. #2
    nAnAfAriD
    Guest
    Quote Originally Posted by darwizz.prop View Post
    Assalamulaikum wbt

    Jika anda mempunya rumah samada untuk dijual, disewa atau ingin membeli rumah disekitar kawasan Lembah Klang, terutamanya di Shah Alam/Subang Jaya/Klang/PJ/Sg. Buloh/Kepong/Damansara, bolehlah berhubung terus dengan saya.

    Saya sedang mencari dan mengenalpasti beberapa buah rumah/kedai/lot kilang/tanah untuk disewa, dijual atau ingin dibeli dalam masa yang terdekat ini.

    Sila hantarkan butiran rumah/tanah/apartment/kondominium/kedai untuk disewa, atau dijual kepada saya melalui email [email protected] atau boleh berhubung terus dengan saya melalui nombot telefon 018-3834207 dengan kadar segera.

    Buat masa ini, ada dua buah property yang ingin dijual dengan kadar segera. Lokasi property tersebut adalah ;

    Puchong - Kondominium 3 bilik
    Shah Alam, Sec 7 - Rumah corner lot, renovated 5 bilik

    Jika anda sedang mencari-cari rumah untuk dibeli mahupun mempunya rumah untuk dijual/sewa sila berhubung dengan saya.

    Preferably "genuine" buyer or seller only. Introducer akan diberikan komisen jualan mengikut nilai property yang terbabit.

    Sekian Wassalam

    - Syamsul
    - Darwizz.Prop
    - Tel : 018-3834207
    - email : [email protected]
    wslm...erm sy nak cr rumah utk disewa di putrajaya or puncak jalil...blh tlg x??

  3. #3
    dandyman_7
    Guest
    Quote Originally Posted by nAnAfAriD View Post
    wslm...erm sy nak cr rumah utk disewa di putrajaya or puncak jalil...blh tlg x??
    kalo nak umah sewa kat putrajaya...
    gi je kat p11 insya-Allah ade..

  4. #4
    nAnAfAriD
    Guest
    Quote Originally Posted by dandyman_7 View Post
    kalo nak umah sewa kat putrajaya...
    gi je kat p11 insya-Allah ade..
    yeke...nk g cr satu2 nih yg xde ms..kje...xpela ape2 pun thanks for ur info...:113:

  5. #5
    darwizz
    Guest

    RUmah

    Quote Originally Posted by nAnAfAriD View Post
    wslm...erm sy nak cr rumah utk disewa di putrajaya or puncak jalil...blh tlg x??
    Boleh PM me your budget untuk rumah sewa tu....sebab range rental rate banyak....

  6. #6
    eapui
    Guest
    aku pon rasa2 nak beli rumah gak la... ada yg murah2 ke?:4:

  7. #7
    NG Rookie
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Banting
    Posts
    202
    dhomnirhahs is on a distinguished road
    My Mood
    Cheeky
    Post Thanks / Like
    belah subang ada? berapa rega?
    [COLOR="Magenta"].:: [COLOR="Blue"]
    PS member ID : 8976 upgrade ID 19936,26130 PSpr0 member ID : #298

  8. #8
    zarul74
    Guest
    :045:M600
    DEPOSIT 1 BULAN ,API N AIR RM100
    UTK DIJUAL RM90 000

    Tingkat 23 (750 sf)
    * 3 bilik tidur/ 2 bilik air
    * Semi-furnished ( grill, kitchen cabinet )
    * Kondo fasiliti (Cafetaria, mini market, swimming pool (org dewasa+kanak-kanak), taman permainan, gelanggang sukan, kawalan sekuriti 24 jam)
    * Berhampiran ikea.pusar membeli belah,penchala link
    * Mudah utk pergi ke KL, PJ, Cheras dan Seremban
    * Harga RM90 000 (boleh runding)

    Jika berminat, CALL ZARUL : 013 669 4278/adnan 019 222 5851 / idrus 012 912 1556
    :045::045::045::045::045::045:

  9. #9
    NG Rookie
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Banting
    Posts
    202
    dhomnirhahs is on a distinguished road
    My Mood
    Cheeky
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by zarul74 View Post
    :045:M600
    DEPOSIT 1 BULAN ,API N AIR RM100
    UTK DIJUAL RM90 000

    Tingkat 23 (750 sf)
    * 3 bilik tidur/ 2 bilik air
    * Semi-furnished ( grill, kitchen cabinet )
    * Kondo fasiliti (Cafetaria, mini market, swimming pool (org dewasa+kanak-kanak), taman permainan, gelanggang sukan, kawalan sekuriti 24 jam)
    * Berhampiran ikea.pusar membeli belah,penchala link
    * Mudah utk pergi ke KL, PJ, Cheras dan Seremban
    * Harga RM90 000 (boleh runding)

    Jika berminat, CALL ZARUL : 013 669 4278/adnan 019 222 5851 / idrus 012 912 1556
    :045::045::045::045::045::045:
    area subang ada?
    [COLOR="Magenta"].:: [COLOR="Blue"]
    PS member ID : 8976 upgrade ID 19936,26130 PSpr0 member ID : #298

  10. #10
    ~ Aktifkan Dirimu!!! ~
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    cheraxz
    Posts
    13,808
    alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold alonso is a splendid one to behold
    My Mood
    Happy
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by zarul74 View Post
    :045:M600
    DEPOSIT 1 BULAN ,API N AIR RM100
    UTK DIJUAL RM90 000

    Tingkat 23 (750 sf)
    * 3 bilik tidur/ 2 bilik air
    * Semi-furnished ( grill, kitchen cabinet )
    * Kondo fasiliti (Cafetaria, mini market, swimming pool (org dewasa+kanak-kanak), taman permainan, gelanggang sukan, kawalan sekuriti 24 jam)
    * Berhampiran ikea.pusar membeli belah,penchala link
    * Mudah utk pergi ke KL, PJ, Cheras dan Seremban
    * Harga RM90 000 (boleh runding)

    Jika berminat, CALL ZARUL : 013 669 4278/adnan 019 222 5851 / idrus 012 912 1556
    :045::045::045::045::045::045:
    kat mana ni bro??


  11. Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts