Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

The Best Spread 468x60ms Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

+ Reply to Thread
Page 1 of 13 1 2 3 11 ... LastLast
Results 1 to 10 of 125
  1. #1
    lukpayat
    Guest

    Seminar BASIC forex percuma. sehari dari 9.30 ke 5.30 ptg. betul2 free

    SEMINAR FOREX PERCUMA KEMBALI LAGI DA....
    Refer to www.oasiswealthbuilders.com
    :113::113:


    salam warga NoGold.
    Saya ade promote kat salah satu open thread, ada sahabat tu suruh bukak new post agar ramai org nampak.

    Cuma nak bagitau yang sya ade buat kelas basic free. untuk org beginner nak dpat ide pasal forex and nak start trading kecil kecilan.
    yang advance utk yang bukak account je. leh la trade side by side live.

    untuk yang belom pernah trade, atau baru nak berjinak2.. dun worry.. takat nak belajar basic tak payah bayar ratus2 ringgit.
    aku ade buat training basic utk org2 baru. aku pon kira baru jugak, tak se-otai dorg2 ni sume. tapi sebab aku ade skill utk mengajar (7 tahun bagi kursus motivasi, ade la pengalaman sikit), ade tempat, ade masa (sabtu market close, hehe).. boleh kongsi ilmu.
    office aku kat kota damansara. asal usul buat insurance and unit trust. skang dah full time trader. downline2 sume pon aku dah convertkan jadi trader. dapat lah side income nak tampal2 mane yang kurang zaman2 gawat ni. client unit trust pon hepi dapat recover loss in market crash.
    asal usul nak tolong client recover loss je sebenarnye. skang, dah jadi my main income.

    boleh hantar email kat aku kalau minat. ahmad.tarmizee[at]gmail.com, atau masuk dalam feedback page kat website aku, www.oasiswealthbuilders.com. bawak bekal air minuum dgn laptop.

    seminar sehari, dr kol 9.30pg sampai kol 5.30.
    malam isnin kol 8.30 smapai kol 10 aku tunjuk demo live trading how to enter, hold exit position. kira trading berjemaah la. ramai2 syok buat mcm contest.
    dalam training aku tu, aku ajar the following.

    what is forex - history
    forex mechanics,
    forex terminology,
    fundamental analysis
    technical analysis - Leading indicators, lagging indicators
    trading style -
    scalping: system aku simple je.. rapid-pis aku panggil.
    Swing
    long term
    money management
    trading psychology
    Money blueprint from Millionaire Mind by T.harv Eker
    into to metatrader4


    monday night:
    trading berjemaah. Live using demo. kalau market cantek, aku guna account live aku tunjuk kat depa sume.

    kita sama sama menolong rakyat kita yang tgh gawat ni.
    terus terang cakap, aku IB utk ikofx. tapi x bukak account pon x pe.
    kalau dah trading dgn broker lain pon tak pe. Ilmu untuk di kongsi. insyaAllah, lepas training aku ni boleh la trade. praktis dgn demo.

    seminar dalam ENGLISH. tp aku campur2 bahasa melayu.
    boleh tengok detail dekat www.oasiswealthbuilders.com

    coaching free pon ade. tp lepas bukak account. trading side by side. aku menang, korang menang, aku kalah, korang kalah. ade rezeki, kita sama2 menang.
    insyaAllah.
    result aku ade letak dalm facebook aku.
    kalau nak tgk, sila add aku as freind. email tarmizee76[at]yahoo.com
    search tarmizee pon sure jumpa.
    aku ade post screen shot result trading journal aku.

    nanti datang seminar, aku tunjuk statement dari meta trader.

    kalau nak belajar,
    belajar lah dari org yang sentiasa trading.. full time trader.
    banyak yang offer seminar berbayar sekarang nak duit cepat je.
    tapi tak ikhlas nak tolong. nak untung yuran seminar je. bila trade, rugi..

    aku focus on repeat business. kalau korang untung pakai teknik aku, boleh tukar broker, ataupon tambah duit.
    bukan tambah duit sebab margin call tau.. hehehhe
    insyaAllah..

    Tak ade hidden charge whatsoever. Lillahitaalla nak tolong org melayu. kalau nak return the favor pon, boleh ambik insurance takaful dari kami. kalau ade EPF, boleh labur dalam unit trust CIMB.
    paling bagus, register account trading dgn kami (tak paksa), boleh kami bagi continous support in trading and weekly class. untuk yg ade account dgn kami je.
    mintak maaf ye otai2 nogold. tumpang lalu je. hopefully dapat membantu

    p/s: saya check forum sekali sehari. nak cepat response email je terus.
    Estonian Forex 160x600en
    Last edited by lukpayat; 22 Jul 2009 at 02:06 AM.

  2. #2
    NG Rookie
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    513
    koei_home is on a distinguished road
    Post Thanks / Like
    area utara ada tn?

  3. #3
    lukpayat
    Guest

    utara tang mana?

    area ipoh ade la anak murid saya yg boleh mengajar..

    nak tambah,
    kelas saya ni basic je..
    tapi insyaallah dgn basic ni pon dah boleh trade and dapat profit jika follow disiplin and Money management yang betul.
    SIMPLE is BETTER

    yang advance pon free jugak.
    jika ada permintaaan.
    tapi tak de advance mana pon. takat ajar fibo, elliot wave, fibo fan, basic wiseman theory, trendlines etc yang mana2 saya boleh ajar.

    semua nya FREE, tak ade yg ambik duit korang sume.
    BAYARAN TIDAK AKAN DI MINTA SAMPAI BILA2.
    i am a trader, i make money from trading.

    cuma lagi bagus kalau bukak account melalui saya.


    Ikhlas,
    Mizee
    Last edited by lukpayat; 31 Mar 2009 at 12:08 PM. Reason: tambah isi

  4. #4
    aku2008
    Guest
    Quote Originally Posted by lukpayat View Post
    area ipoh ade la anak murid saya yg boleh mengajar..

    nak tambah,
    kelas saya ni basic je..
    tapi insyaallah dgn basic ni pon dah boleh trade and dapat profit jika follow disiplin and Money management yang betul.
    SIMPLE is BETTER

    yang advance pon free jugak.
    jika ada permintaaan.
    tapi tak de advance mana pon. takat ajar fibo, elliot wave, fibo fan, basic wiseman theory, trendlines etc yang mana2 saya boleh ajar.

    semua nya FREE, tak ade yg ambik duit korang sume.
    BAYARAN TIDAK AKAN DI MINTA SAMPAI BILA2.
    i am a trader, i make money from trading.

    cuma lagi bagus kalau bukak account melalui saya.


    Ikhlas,
    Mizee
    sya xda masalh utk buka accnt bwh awk ... yg pn jemaah trading tu ... hehehhehe...

  5. #5
    wanzul69
    Guest

    free training on forex

    Tahniah bro Tarmizee,

    Semoga ramai lah orang melayu celik forex lepas ni. Kawan saya pun ada bagi service forex trading. Yang penting buka acc bawah affiliate dia dan depo minima usd130. dia akan run expert advisor (Robot) yang diciptanya sendiri. profit dalam 40% to 60% every acc every month. saya sendiri dah run 10 acc dan setiap satunya usd1k. monthly boleh dapat dalam usd4k. dia ikhlas tolong run kan dalam vps. kerana dia tak jual ea dia ni. dia tak minta satu sen pun dari kita. so far saya dah run lebih 3 bulan dah. sentiasa profit. aman tenteram hidup ni. kalau ada sesiapa yang minat boleh PM saya. saya minat gak nak belajar trading manual. nanti bila free saya join bro Tarmizee. Hidup mesti berani.berani baru boleh hidup.

    tq
    [email protected]
    [email protected]

  6. #6
    NoGold Football Club
    Join Date
    May 2007
    Location
    Selayang-Kota Damansara-Kajang-Muar
    Posts
    4,170
    putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice
    My Mood
    Confused
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    alamak area aku ni
    ish rugi la pulak kalau tak join

    aku nak jugak bro
    Dengan izin ALLAH aku makan tengahari dengan POUND makan malam dengan USD Amin :1:
    I'm good friend like a computer
    I 'enter' ur life,
    'save' u in my heart,
    'format' ur problems,
    'shift' u 2 opportunities
    and never 'delete' u from my memory

  7. #7
    mind-profit
    Guest
    Quote Originally Posted by lukpayat View Post
    salam warga NoGold.
    Saya ade promote kat salah satu open thread, ada sahabat tu suruh bukak new post agar ramai org nampak.

    Cuma nak bagitau yang sya ade buat kelas basic free. untuk org beginner nak dpat ide pasal forex and nak start trading kecil kecilan.
    yang advance utk yang bukak account je. leh la trade side by side live.

    untuk yang belom pernah trade, atau baru nak berjinak2.. dun worry.. takat nak belajar basic tak payah bayar ratus2 ringgit.
    aku ade buat training basic utk org2 baru. aku pon kira baru jugak, tak se-otai dorg2 ni sume. tapi sebab aku ade skill utk mengajar (7 tahun bagi kursus motivasi, ade la pengalaman sikit), ade tempat, ade masa (sabtu market close, hehe).. boleh kongsi ilmu.
    office aku kat kota damansara. asal usul buat insurance and unit trust. skang dah full time trader. downline2 sume pon aku dah convertkan jadi trader. dapat lah side income nak tampal2 mane yang kurang zaman2 gawat ni. client unit trust pon hepi dapat recover loss in market crash.
    asal usul nak tolong client recover loss je sebenarnye. skang, dah jadi my main income.

    boleh hantar email kat aku kalau minat. ahmad.tarmizee[at]gmail.com, atau masuk dalam feedback page kat website aku, www.oasiswealthbuilders.com. bawak bekal air minuum dgn laptop.

    seminar sehari, dr kol 9.30pg sampai kol 5.30.
    malam isnin kol 8.30 smapai kol 10 aku tunjuk demo live trading how to enter, hold exit position. kira trading berjemaah la. ramai2 syok buat mcm contest.
    dalam training aku tu, aku ajar the following.

    what is forex - history
    forex mechanics,
    forex terminology,
    fundamental analysis
    technical analysis - Leading indicators, lagging indicators
    trading style -
    scalping: system aku simple je.. rapid-pis aku panggil.
    Swing
    long term
    money management
    trading psychology
    Money blueprint from Millionaire Mind by T.harv Eker
    into to metatrader4


    monday night:
    trading berjemaah. Live using demo. kalau market cantek, aku guna account live aku tunjuk kat depa sume.

    kita sama sama menolong rakyat kita yang tgh gawat ni.
    terus terang cakap, aku IB utk ikofx. tapi x bukak account pon x pe.
    kalau dah trading dgn broker lain pon tak pe. Ilmu untuk di kongsi. insyaAllah, lepas training aku ni boleh la trade. praktis dgn demo.

    seminar dalam ENGLISH. tp aku campur2 bahasa melayu.
    boleh tengok detail dekat www.oasiswealthbuilders.com

    coaching free pon ade. tp lepas bukak account. trading side by side. aku menang, korang menang, aku kalah, korang kalah. ade rezeki, kita sama2 menang.
    insyaAllah.
    result aku ade letak dalm facebook aku.
    kalau nak tgk, sila add aku as freind. email tarmizee76[at]yahoo.com
    search tarmizee pon sure jumpa.
    aku ade post screen shot result trading journal aku.

    nanti datang seminar, aku tunjuk statement dari meta trader.

    kalau nak belajar,
    belajar lah dari org yang sentiasa trading.. full time trader.
    banyak yang offer seminar berbayar sekarang nak duit cepat je.
    tapi tak ikhlas nak tolong. nak untung yuran seminar je. bila trade, rugi..

    aku focus on repeat business. kalau korang untung pakai teknik aku, boleh tukar broker, ataupon tambah duit.
    bukan tambah duit sebab margin call tau.. hehehhe
    insyaAllah..

    Tak ade hidden charge whatsoever. Lillahitaalla nak tolong org melayu. kalau nak return the favor pon, boleh ambik insurance takaful dari kami. kalau ade EPF, boleh labur dalam unit trust CIMB.
    paling bagus, register account trading dgn kami (tak paksa), boleh kami bagi continous support in trading and weekly class. untuk yg ade account dgn kami je.
    mintak maaf ye otai2 nogold. tumpang lalu je. hopefully dapat membantu

    p/s: saya check forum sekali sehari. nak cepat response email je terus. atau SMS ke: kosong satu sembilan tiga tiga tiga empat kosong empat tiga

    Bole say tahu tread u deakat forum CG sana knapa dah tkade lagi?:1:...kdang2 ilmu free nie org tk hargai..ape2 pun good luck pada TT...terpulang pada indivindu nk pilih yg mna sama ade free atau pun kelas berbayar setiap org ade kelebihan ilmu dia masing

  8. #8
    NoGold Football Club
    Join Date
    May 2007
    Location
    Selayang-Kota Damansara-Kajang-Muar
    Posts
    4,170
    putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice
    My Mood
    Confused
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by mind-profit View Post
    Bole say tahu tread u deakat forum CG sana knapa dah tkade lagi?:1:...kdang2 ilmu free nie org tk hargai..ape2 pun good luck pada TT...terpulang pada indivindu nk pilih yg mna sama ade free atau pun kelas berbayar setiap org ade kelebihan ilmu dia masing
    ek dia ada bukak kat forum lain ke
    mesti ramai student nanti tu :4:
    Dengan izin ALLAH aku makan tengahari dengan POUND makan malam dengan USD Amin :1:
    I'm good friend like a computer
    I 'enter' ur life,
    'save' u in my heart,
    'format' ur problems,
    'shift' u 2 opportunities
    and never 'delete' u from my memory

  9. #9
    mind-profit
    Guest
    Quote Originally Posted by putat76 View Post
    ek dia ada bukak kat forum lain ke
    mesti ramai student nanti tu :4:
    Sebelum nie mmg TT ade promote dlam forum CG tapi tread TT dlam forum CG dah tkade...maybe sana rule dia ketat sangat kot:1::4:

  10. #10
    NoGold Football Club
    Join Date
    May 2007
    Location
    Selayang-Kota Damansara-Kajang-Muar
    Posts
    4,170
    putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice putat76 is just really nice
    My Mood
    Confused
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by mind-profit View Post
    Sebelum nie mmg TT ade promote dlam forum CG tapi tread TT dlam forum CG dah tkade...maybe sana rule dia ketat sangat kot:1::4:
    la ye ke
    ko ada join ke

    Dengan izin ALLAH aku makan tengahari dengan POUND makan malam dengan USD Amin :1:
    I'm good friend like a computer
    I 'enter' ur life,
    'save' u in my heart,
    'format' ur problems,
    'shift' u 2 opportunities
    and never 'delete' u from my memory

  11. TenkoFX Crypto

 
+ Reply to Thread
Page 1 of 13 1 2 3 11 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts