Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60 TenkoFX Crypto

+ Reply to Thread
Page 1 of 13 1 2 3 11 ... LastLast
Results 1 to 10 of 127
  1. #1
    .::. The8385 .::.
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Damansara
    Posts
    4,860
    Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold
    My Mood
    Cool
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like

    the Oranje | [email protected]


    the oranje

    Join Date
    07 Jul 2008

    Total Posts
    2,697

    Time Spent Online
    1 Week 4 Days 21 Hours 6 Minutes 31 Seconds



    ================================================== =======

    Salam the Oranje,
    Salam kembali bro Alarmist.


    Pekabor?
    Wat masa ni sihat. Sok tak tau ler. Mintak sihat sokmo


    Tgh buat apa tu?
    Tgh jawab soklan ko.


    Asal mana ek?
    Merzagua pernah main utk negeri ni. Negeri asal Shukor Salleh, Jelani Wilastra, P.Ramlee, Ahmad Yusof, Ahmad Daud, Ahmad Nawab, Ahmad Albab.................hehehe.


    Citer kartun paling anda suke waktu kecik-kecik dulu?
    Thunder....Thunder...Thundercats


    Sekarang keje kat mana yer?
    Keje private, makan gaji.

    Selain dari rutin kerja harian, apa bisnes lain yg anda ceburi? (promote la sket.. hehe)
    tengkiu psal promo...hehehe. senang-senang korang pegi google, type 'ayam belanda'........ ada la blog aku ayambelandautara.blogspot.com, dah lama tak update tapi bisnis 'on'. Agri-biz macam ajak gak -tapi part time jer, hobby-turn-to-biz.



    Pernah tersungkur ke dalam bidang bisnes ni..
    Alhamdulillah selalu ada demand, week in week out. Tak cukup supply, sesapa yang ada membela bolehlah network ngan aku.



    Anda diantara NoGold member yang berpengetahun luas dalam bola sepak, sejak bile meminati bola sepak ni..
    Sejak arwah Pak aku bangun pukui 3 pagi tengok World Cup Espana '82. Sejak aku tengok kelibat Karl-Heinz Rumenigge dan kehebatan Harald Schumacher. Dulu aku minat Jerman Barat la. Tapi tahun Euro '88 merubah segalanya, the Oranje pilihan hati terutama Gullit - van Basten- Rijkaard.



    Pernah terpikir ke FAM jadi coach malaysia ke? haha
    Berapa ko nak bayar.............. hahahaha.



    Anda juga aktif dalam ruangan politik, berminat jugak ke nak masuk ke bidang politik suatu hari nanti..
    Soklan power nih. Kat tempat aku, banyak orang ikut politik. Tapi taksub. Bagi aku jangan taksub ngan politik. Jangan percaya janji politik. Politik itu hanya sementara - ada duit semua jadi. Janji Nabi Muhammad s.a.w itu yang benar...... jawapan ikhlas.



    Kalau lah anda menjadi Perdana Menteri Malaysia, ape benda yang pertama anda cuba ketengahkan..
    Hahaha, lagi soklan power!
    Aku lantik ko jadi TPM. Nanti diam-diam ko boleh gulingkan aku dalam pemilihan Presiden.


    Saper member nogold yang pernah anda jumpa?
    Selalu aku jumpa ko kat ruangan PM tuh.


    Selain dari section football, politik & free forum, section apa jadi pilihan anda di NoGold ni..
    Semua section kecuali porex. Den tak pandai nak memorex, suruh Zue ajor.... dia tak reti. Dia nak buat duit sesorang jer. hehehe.



    Pendapat peribadi anda ke arah memajukan NoGold ni.. apa yang perlu ditambah dan ubah..
    NG sangat dinamik, yang buat kerja kat belakang skrin perform good job. Saya musti pilley........



    Sekian dulu yek
    nanti soklan objektif pulak dari kwn2 yg lain..
    haha

    Time kasih oranje..
    PAMM 120x600
    Sini yer kwn2..---> nogold.com/fantasy
    "The Killing Machines"

  2. #2
    .::. The8385 .::.
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Damansara
    Posts
    4,860
    Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold
    My Mood
    Cool
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Soklan seterusnya..

    apakan makan utama ayam belanda tersebut?:4:


    adakah sebab anda peminat belanda, mendorong anda memilih ayam belanda sebagai bisnes.. ?:10:

    adakah wajah sebenar anda mirip ruud gullit:21::21:
    Sini yer kwn2..---> nogold.com/fantasy
    "The Killing Machines"

  3. #3
    ☆.:*:.The Bluesmania.:*:.☆
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Stamford Bridge
    Posts
    2,705
    the Oranje is a jewel in the rough the Oranje is a jewel in the rough the Oranje is a jewel in the rough
    My Mood
    Angelic
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Soklan seterusnya..

    apakan makan utama ayam belanda tersebut?:4:
    macam ayam gak ler.

    adakah sebab anda peminat belanda, mendorong anda memilih ayam belanda sebagai bisnes.. ?:10:
    kebetulan, sebab org utara tak panggil ayam belanda. Depa panggil ayam piru.

    adakah wajah sebenar anda mirip ruud gullit:21::21:
    wajah sebenar den tak ensem, alah mirip2 Bon Jovi jer.
    the Oranje Forever!!!!
    "Life Is Awesome"

  4. #4
    NG Rookie
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Manchester DC
    Posts
    162
    likik83 is on a distinguished road
    My Mood
    Cheerful
    Post Thanks / Like
    mana gambo betol nyer??
    tu hero industan

  5. #5
    ayeen38
    Guest
    soalan saya berapakah umur anda skrg dan Adakah anda sudah berkahwin? :21: (mcm soalan interview keje plak)

  6. #6
    NG Rookie
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Manchester DC
    Posts
    162
    likik83 is on a distinguished road
    My Mood
    Cheerful
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by ayeen38 View Post
    soalan saya berapakah umur anda skrg dan Adakah anda sudah berkahwin? :21: (mcm soalan interview keje plak)
    ehehe...ko pernah interview orang ke??
    aku pon xpernah tanya se skima itu...:21:

  7. #7
    ☆.:*:.The Bluesmania.:*:.☆
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Stamford Bridge
    Posts
    2,705
    the Oranje is a jewel in the rough the Oranje is a jewel in the rough the Oranje is a jewel in the rough
    My Mood
    Angelic
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by likik83 View Post
    mana gambo betol nyer??
    tu hero industan
    woitt, tu bukan hero hindustan la.
    tu idola aku RUUD GULLIT
    the Oranje Forever!!!!
    "Life Is Awesome"

  8. #8
    ☆.:*:.The Bluesmania.:*:.☆
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Stamford Bridge
    Posts
    2,705
    the Oranje is a jewel in the rough the Oranje is a jewel in the rough the Oranje is a jewel in the rough
    My Mood
    Angelic
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by ayeen38 View Post
    soalan saya berapakah umur anda skrg dan Adakah anda sudah berkahwin? :21: (mcm soalan interview keje plak)
    umor? sebaya ms. torress ler.
    kawen? dengan ms. torress, belum.

    bukan interbiu keje, tapi mcm kena interbiu ngan bakal bapak mertua daaa.
    the Oranje Forever!!!!
    "Life Is Awesome"

  9. #9
    ☆.:*:.The Bluesmania.:*:.☆
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Stamford Bridge
    Posts
    2,705
    the Oranje is a jewel in the rough the Oranje is a jewel in the rough the Oranje is a jewel in the rough
    My Mood
    Angelic
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by likik83 View Post
    ehehe...ko pernah interview orang ke??
    aku pon xpernah tanya se skima itu...:21:
    soklan tu mcm direct freekick, untuk yang tak bersedia..... kantoi.
    the Oranje Forever!!!!
    "Life Is Awesome"

  10. #10
    ayeen38
    Guest
    Quote Originally Posted by likik83 View Post
    ehehe...ko pernah interview orang ke??
    aku pon xpernah tanya se skima itu...:21:
    pernah interview org dulu.. :4:


  11. The Best Spread 468x60ms

 
+ Reply to Thread
Page 1 of 13 1 2 3 11 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts