Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

TenkoFX Crypto Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

+ Reply to Thread
Page 1 of 14 1 2 3 11 ... LastLast
Results 1 to 10 of 137
  1. #1
    .::. The8385 .::.
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Damansara
    Posts
    4,860
    Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold
    My Mood
    Cool
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like

    Gitaris Berapi | [email protected]


    NickName : Gitaris Berapi


    Join Date : 12 Apr 2007
    Total Posts
    : 6,416
    Time Spent Online
    : 2 Weeks 4 Days 16 Hours 12 Minutes 23 Seconds

    Salam GB?

    Wa'alaikumussalam..

    Dah makan ke?
    Tak sempat arr... banyak sgt keje hari ni..

    Memula sekali, nak tanye cemane leh dapat nick yg pemes ni?
    Aku pakai nick ni sbb aku minat dgn satu local band, metalasia. 2 gitarisnya (King Shah & Ritz) juga digelar sbagai gitaris berapi.. sbb tu aku pn nk tumpang sekaki nama tu.. hehe..

    Dulu sekolah kat mane?
    Skolah rendah kt jln puchong, SRK Dharma.. tingkatan 1-3 pn skolah situ gak, tp SMK Dharma.. Tingkatan 4-5 baru kt jln klang lama, SMK Petaling.

    Subjek apa paling disukai?
    Subjek paling disukai? hehe, ofkos pendidikan seni.. sebab tu aku bleh dpt anugerah mata plajaran terbaik kt skolah tu.. haha.. lgpun aku pernah mengharumkan skolah tu sbb akulah orang pertama yg berjaya memenangi anugerah pertandingan lukisan peringkat zon bangsar.. Alhamdulillah..

    Paling tak suka pulak?
    Paling x suka ekonomi asas.. aku pernah drop subjek tu pd tingkatan 4 & tukar kepada Rekacipta.. nasib baik rekacipta dpt 2A.. hehe

    Apa yang paling mendorong anda belajar?
    Abang aku pandai.. belajar smpai ke oversea...sbb tu aku nk contohi dia.. tp x dpt nk tandingi dia...

    Apakah yang ada idamkan 5thn akan datang?
    Rumah besar sbb itulah satu2nya harta yg bleh membahagiakan lg rumah tangga aku..

    Dimanakan anda pada waktu itu?
    Masih kt Shah Alam kot... kalo bleh nk stay kt Shah Alam nih smpai bila2.. dpt keje kt shah alam lagi best!

    Apa yg mendorong anda setia di NoGold ni?
    Aku kenal NG ni pun secara kebetulan sbb pada masa tu aku join satu saham internet (dah kena banned).. pastu dlm masa yg sama, aku terselak la page arsenal fc nih.. mula2 mmg aku x minat langsung nk post sbb tu bukan tujuan utama aku.. last2 aku tengok mcm makin rancak je & aku pun join la.. Alhamdulillah, ramai kawan yg aku dpt dlm nih (walaupun sering bertukar sejak april 2007).. sebab tu bila masuk keje je, aku msti akan bukak NG ni dulu.. ye la, slalunya time keje susah nk jumpa kawan.. so dlm NG ni jelah jalan pintasnya..


    Best ke NoGold ni, apa yang best sgt tu ek?
    Aku rasa la kan, 60% dari 6,4** jumlah posting aku lbh tertumpu pd Arsenal fc jek.. sbb aku ni jenis suka berkongsi2 info.. tak kisah la berita baik atau berita buruk.. sbb tu kalo team peberet aku kalah aku masih lagi post dlm nih sbb aku x tau nak komplen kt sape lagi.. kadang2 aku tembak org, & kadang2 org yg tembak aku.. lgpun utk pngetahuan ko, aku ada gak join forum yg lain, tp walaupun kt situ lebih ramai & meriah, NG tetap best.. post aku kt sini 4 kali ganda lbh byk dari sana.. so, takde lagi benda yg lebih best selain NoGold!!


    Kalau diberi peluang untuk kembali ke masa lampau, apa yang nak anda ubah yek?
    Aku nak sambung degree... huhuhu

    Kenape?
    Sbb skrg baru aku sedar yg aku telah ditipu & aku juga sedar dgn diploma ni x leh nk ke mana... tp, itulah
    ketentuan Tuhan.. aku redha..

    Okay la GB,
    Time Kasih.
    PAMM 120x600
    Last edited by Alarmist; 11 Mar 2009 at 06:18 PM.
    Sini yer kwn2..---> nogold.com/fantasy
    "The Killing Machines"

  2. #2
    .::. The8385 .::.
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Damansara
    Posts
    4,860
    Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold Alarmist is a splendid one to behold
    My Mood
    Cool
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    In-person bersama GB
    rakan-rakan lain kalau ada pertanyaan boleh la same-same attack GB
    huhuh

    GB, kalau ditakdirkan nak lompat kelab, pasukan mane akan anda pilih..
    Sini yer kwn2..---> nogold.com/fantasy
    "The Killing Machines"

  3. #3
    PEACE YO!
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    root
    Posts
    3,437
    angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold angelus is a splendid one to behold
    My Mood
    Dead
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    cik GB dah kawen ke belum?
    kalu dah... anak brape skrg?

  4. #4
    NG Rookie
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    286
    wiraZ is on a distinguished road
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    cik GB mesti power main gitar ni sebab nama pun berunsurkan gitar..kawan nak blaja goreng2 bleh tak?..leh jam lagu cromok tak? dah lama x lyn jamming cromok ni..tp aku jadik penonton jela..hehehe
    .:Manchester United Fans:.

  5. #5
    NG Newbies
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    planet pluto... on the way to the earth....
    Posts
    99
    MKO is on a distinguished road
    Post Thanks / Like
    duduk s.alam ek?
    seksyen berapa tu?

  6. #6
    You'll Never Walk Alone
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    McLaren HQ
    Posts
    15,548
    tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all tennoajak is a name known to all
    My Mood
    Asleep
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by angelus View Post
    cik GB dah kawen ke belum?
    kalu dah... anak brape skrg?
    Dan ada adik beradik perempuan yang belum kahwin tak?
    "Saya menyertai Nogold Speakout"

  7. #7
    NG Girl Power
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Kedah -> Shah Alam...
    Posts
    850
    zureyna is just really nice zureyna is just really nice zureyna is just really nice zureyna is just really nice zureyna is just really nice
    My Mood
    Sick
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by angelus View Post
    cik GB dah kawen ke belum?
    kalu dah... anak brape skrg?
    Ni tak tahu ke..buat2 tak tahu....

    http://nogold.com/forum/showthread.p...+Berapi&page=6

    Tu..thread jemputan kawin GB..alamat..gambar wife dia n dia...semua ada

  8. #8
    You'll Never Walk Alone
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    851
    suremasyuq will become famous soon enough suremasyuq will become famous soon enough
    My Mood
    Tired
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by wiraZ View Post
    cik GB mesti power main gitar ni sebab nama pun berunsurkan gitar..kawan nak blaja goreng2 bleh tak?..leh jam lagu cromok tak? dah lama x lyn jamming cromok ni..tp aku jadik penonton jela..hehehe

    maunya hangus ko kerjakan...............



    huehuehuehuehue

  9. #9
    ☆.:*:.The Bluesmania.:*:.☆
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Stamford Bridge
    Posts
    2,705
    the Oranje is a jewel in the rough the Oranje is a jewel in the rough the Oranje is a jewel in the rough
    My Mood
    Angelic
    NG Hall of Fame
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by tennoajak View Post
    Dan ada adik beradik perempuan yang belum kahwin tak?
    en. ajak,
    adakah en. ajak sedang mencari pengurus cawangan baru yang sedang dicanangkan tu?:21:


    opppsss ni utk GB yer.

    en. GB,
    berapakah gitar en. GB yang telah disambar oleh api?
    the Oranje Forever!!!!
    "Life Is Awesome"

  10. #10
    بسم الله الرحمن الرحيم
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Osaka, Japan.
    Posts
    10,753
    Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold Gitaris Berapi is a splendid one to behold
    My Mood
    Hot
    Post Thanks / Like
    aiyak!!! asyik layan thread bola jek.. smpai x sedar korang dok cucuk2 aku... wakakaka!!


  11. The Best Spread 468x60ms

 
+ Reply to Thread
Page 1 of 14 1 2 3 11 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts