Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

The Best Spread 468x60ms Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

Closed Thread
Page 1 of 221 1 2 3 11 51 101 ... LastLast
Results 1 to 10 of 2202
  1. #1
    NG Rookie
    Join Date
    May 2007
    Location
    selangor darul ehsan
    Posts
    661
    babusalam will become famous soon enough babusalam will become famous soon enough
    Post Thanks / Like

    Bimbingan Forex Secara Online dari Babusalam

    Sebelum ini aku ada terima banyak pm menyatakan hasrat nak belajar dengan aku. Waktu itu aku belum terbuka hati lagi lagi nak memberi bimbingan .Sekarang since mod dah beri lampu hijau dan byk PM yg aku terima sebelum ini aku bukakan hati ku.So sesapa yg berminat yg pernah PM aku sebelum ni boleh ler emailkan kepada aku dialamat email ini : [email protected] sebab aku takut nanti box aku penuh dgn PM nanti. Nyatakan berapa tahun pengalaman korang dah trade forex live/demo..berapa kerugian korang dan bla bla bla....

    Tentang Bayaran : korang tentukan berapa korang sanggup bayar
    Masa Belajar : aku tentukan mengikut kesesuaian masa aku.
    Silibus : Aku x akan mengajar basic forex sebab semua tu boleh didapati dengan mudah didalam forum ini atau google jer kt internet

    Apa yang mungkin aku ajar nanti ialah:

    1. Strategi Menangkap pip 35 pip sehari (strategi ini merangkumi disiplin ,MM dan memerlukan tahap kesabaran yang tinggi. Selalunya mereka yang belajar teknik ini dengan aku mampu memperolehi pips yang mudah setiap hari tetapi bila dah seronok kutip pip dia akan melanggar rule yg aku tetapkan hingga menyebabkan loss....Kalau korang x sabar ko akan kata strategi ni x berkesan... sgt sesuai untuk newbie..

    2. News Trading..... Aku akan ajar bagaimana aku selalu masuk post sebelum news released..Mcm Employment change (CAD) semalam (6hb feb)jam lapan 8 .00 mlm, aku masuk post 2 minit sebelum news released dan grap 30 pip right after news released. ( SS aku blh kasi kpd korang nanti melalui email...aku malas nk upload kt sini...?kata siti norhaliza ..biarlah rahsia ? NFP aku x trade semalam sebab dah makan besau kt UCAD bila dia buat reversal..tp kpd mereka yg shprt GU 2 minit sebelum new release memang makan besau juga even dia spike up dulu

    3. Breakout and reversal trade - Aku akan ajar bagaimana aku selalu menanti peluang breakout terjadi dan kemudian dan mengintai peluang masa reversal pulak..STRATEGI INI TIDAK SAMA DENGAN AHAL ChEMAN ATAU AHAL ADVANCE BRO YAZRY...

    4. Dan lain lain lagi

    SIAPA ITU BABUSALAM ?

    Aku bukan lah nama besar dalam forex mahu pun dalam forum ini tapi I am full time trader since 3 years back, I make a living with forex...

    DAH JADI FULLTIME TRADER MASIH NK BUAT KELAS BIMBINGAN NAPA TAK AJAR FREE JER?

    Aku tak perlukan duit hasil bimbingan ini untuk teruskan hidup sebab aku rasa pendapatan aku dah cukup menyara keluarga aku ....Cuma terpanggil utk menyumbangkan sedikit ilmu yg aku ada ,ilmu ini hasil pemerhatian,ujian dan kajian tentang pasaran forex selama ini serta kombinasi dari perbincangan antara trader luar dan dalam negara...tu semua effort yg telah aku buat selama ini...

    So aku tujukan kpd mereka yg berminat sahaja..yang tak berminat x yah ler nak hangatkan thread ni dgn komen 2 negatif .Bak kata bru flizzoe "bikin hati panas jer "

    MOD sila close thread ini sekiranya banyak komen negatif diterima dan aku x kisah

    Perhatian :

    Aku juga telah memulakan kelas face to face atas permintaan kawan 2 trader sekalian sejak beberapa bulan yang lalu,aku mengenakan caj RM 450.00 sekali sahaja dan korang boleh belaja sampi jemu..kelas boleh diulang2 mengikut kesesuaian masa saya dan juga masa anda..do email me jika anda berminat ;
    The Best Spread 160x600ms
    Last edited by babusalam; 16 Dec 2009 at 09:45 PM.
    NAK JOIN KOMUNITI BABUFX KLIK SINI WWW.BABUFXCLUB.COM ,
    Email : [email protected]
    LOCAL DEPO INCONEON.COM AVAILABLE ANYTIME...SKYPE : BABUSALAM FACEBOON : SALAM BABU

  2. #2
    azman_maidin
    Guest
    30-300 usd sehari ... mantap tu . pakai teknik ape tu bro

  3. #3
    NG Rookie
    Join Date
    May 2007
    Location
    +PJ+Ipoh+CyberJaya+Makkah+
    Posts
    559
    yazryyahya is on a distinguished road
    My Mood
    Inspired
    Post Thanks / Like
    ko kene standby dgn jawapan pada soalan ni..:-
    kalau da profit trading, nape nak wat duit dgn mengajar...??

    itu pengalaman aku la...
    ahahaha
    Pakej Videografi Perkahwinan [Istana Studio]
    Pinjaman Peribadi MBSB [24.7 Marketing]
    UMUR & HartaKu +6013-3811192

  4. #4
    NG Rookie
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Melaka
    Posts
    132
    flizzoe will become famous soon enough
    My Mood
    Cheerful
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by yazryyahya View Post
    ko kene standby dgn jawapan pada soalan ni..:-
    kalau da profit trading, nape nak wat duit dgn mengajar...??

    itu pengalaman aku la...
    ahahaha
    aku boleh tolong sediakan jawapan:
    a. ini bukan charity
    b. ini bukan welfare
    c. masuk toilet pun kena bayar, apatah lagi ilmu buat duit
    d. semua di atas

    babu~~
    aku newbie.. ajar lah aku..
    floating merah neh.. :4:
    stock clearance minyak enjin kereta/motor

  5. #5
    keihin
    Guest

    ...

    ...teruskan je.
    pedulik hape org nak kate :113:

  6. #6
    NG Rookie
    Join Date
    May 2007
    Location
    +PJ+Ipoh+CyberJaya+Makkah+
    Posts
    559
    yazryyahya is on a distinguished road
    My Mood
    Inspired
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by flizzoe View Post
    aku boleh tolong sediakan jawapan:
    a. ini bukan charity
    b. ini bukan welfare
    c. masuk toilet pun kena bayar, apatah lagi ilmu buat duit
    d. semua di atas

    babu~~
    aku newbie.. ajar lah aku..
    floating merah neh.. :4:

    ye
    itulah jugak jawapan aku bagi...
    good luck babusalam...

    aku pun nk belajar dgn babusalam
    pasal bape nk bayar terserah pada babu..aku ok je...
    babu sila pm bape yuran kau...:113:
    Pakej Videografi Perkahwinan [Istana Studio]
    Pinjaman Peribadi MBSB [24.7 Marketing]
    UMUR & HartaKu +6013-3811192

  7. #7
    NG Rookie
    Join Date
    May 2007
    Location
    selangor darul ehsan
    Posts
    661
    babusalam will become famous soon enough babusalam will become famous soon enough
    Post Thanks / Like
    aku hanya mencari 5-10 orang perintis disini untuk dibimbing ,aku lebih prefer kpd newbie dan juga mereka yg masih lg mencari arah dlm forex,,,kalau tidak menjadi FTT sekalipun sekurang kurangnya korang buleh buat duit dgn forex...

    Kalau boleh 5 orang newbie 5 orang untuk yg masih terumbang ambing...sebab akau akan buat dua sesi dan strategi berlainan....

    Sekali lagi aku tegaskan aku bukan mencari makan dengan buat kelas forex...profit harian aku dah buleh makan nasi lemak ayam harga rm3.50 untuk setengah tahun.....so bak kata Nabil " Lu pikirlah sendiri "

    Aku x menjanjikan pendapatan rm 10,000 sehari mcm kuasa fx ,,,biaq pi lah dengan janji depa....

    Learn Currency Trading.An opportunity for ALL..

    so sapa cepat tempah kedudukan dia yang dapat..so far aku terima 2 email yang tunjuk minat...aku dah reply email tersebut...cowww...
    NAK JOIN KOMUNITI BABUFX KLIK SINI WWW.BABUFXCLUB.COM ,
    Email : [email protected]
    LOCAL DEPO INCONEON.COM AVAILABLE ANYTIME...SKYPE : BABUSALAM FACEBOON : SALAM BABU

  8. #8
    NG Rookie
    Join Date
    May 2007
    Location
    +PJ+Ipoh+CyberJaya+Makkah+
    Posts
    559
    yazryyahya is on a distinguished road
    My Mood
    Inspired
    Post Thanks / Like
    Quote Originally Posted by babusalam View Post
    aku hanya mencari 5-10 orang perintis disini untuk dibimbing ,aku lebih prefer kpd newbie dan juga mereka yg masih lg mencari arah dlm forex,,,kalau tidak menjadi FTT sekalipun sekurang kurangnya korang buleh buat duit dgn forex...

    Kalau boleh 5 orang newbie 5 orang untuk yg masih terumbang ambing...sebab akau akan buat dua sesi dan strategi berlainan....

    Sekali lagi aku tegaskan aku bukan mencari makan dengan buat kelas forex...profit harian aku dah buleh makan nasi lemak ayam harga rm3.50 untuk setengah tahun.....so bak kata Nabil " Lu pikirlah sendiri "

    Aku x menjanjikan pendapatan rm 10,000 sehari mcm kuasa fx ,,,biaq pi lah dengan janji depa....

    Learn Currency Trading.An opportunity for ALL..

    so sapa cepat tempah kedudukan dia yang dapat..so far aku terima 2 email yang tunjuk minat...aku dah reply email tersebut...cowww...
    ye
    saya sokong modus operandi babusalam:113:
    Pakej Videografi Perkahwinan [Istana Studio]
    Pinjaman Peribadi MBSB [24.7 Marketing]
    UMUR & HartaKu +6013-3811192

  9. #9
    ayahtih
    Guest
    alhamdulilah bro

    nampaknya ianya bleh tambahkan duit dapur sikit yang kian hari susut

  10. #10
    ayahtih
    Guest
    babusalam

    terimalah saya sebagai anak murid - [email protected]

    mohon ..


  11. TenkoFX Crypto

 
Closed Thread
Page 1 of 221 1 2 3 11 51 101 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts