Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

The Best Spread 468x60ms TenkoFX Crypto

+ Reply to Thread
Page 1 of 6 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 10 of 56

Thread: Platinum-Z

  1. #1
    Wicked_Game
    Guest

    Platinum-Z

    PLATINUM-Z TELECOMMUNICATION SDN BHD
    Modah hanya RM50.00 Menjana Pendapatan Maksima RM3,000.00 Sehari..!!


    INFORMASI/UPDATE- Baru dilancarkan pada 19/01/2009
    - Sub OTELO Comm Sdn. Bhd.
    - Daftar sekarang. Jadilah yg paling awal.
    - Kemudahan mcm RedTone, Ring Ring, iTalk etc.
    - MODAL RENDAH register RM50 (1 Lot), Air Time RM20.
    - Semua Telco di malaysia boleh pakai
    >> Maxis, Celcom, Digi, U-moblie etc..
    - Kalo anda terfikir nk tambah line baru, buat ape beli sim kad baru. Guna nombor HP sedia ada then daftar dgn aku. Boleh buat duit & pakai free lagi. Mcm mane pakai free? Ikot langkah² dibawah.
    - Takyah nak meeting dgr talk. Mane² pn bole berniaga tanpa mengira waktu janji HP ada kredit utk miss call.
    - Bulan Ogos 2009; masuk pasaran Indonesia bertapak di Jakarta..

    P/S: Ni bukan biz topup utk Telco.

    LANGKAH-LANGKAH
    Langkah 1
    - Perkenalkan pada 2 (dua) orang sahaja..!! Kalo lebih pn boleh.

    Langkah 2
    - Pastikan 2 (dua) orang tersebut buat langkah 1.

    Langkah 3
    - Tgk ket akaun brape banyak wang anda masuk. Hehe..


    FAEDAH
    * Anda boleh beli brape byk Lot yg anda suke.
    - 1 Lot = RM50; 3 Lot = RM150; 7 Lot = RM350; & seterusnya..
    - RM50 = RM20 Air time
    >> Potensi 1 Lot = RM3000 sehari; kalo 3 lot = RM9000 sehari; kalo 7 lot = RM21000 sehari.. DARAB 30 hari sebulan = SYUKURR..!!

    - Auto Maintainance;
    >> CTH: Bonus pairing sehari RM1000; 20% company akan create account baru so RM1000x0.2=RM200; so 4 akaun baru TERPAKSA diletakkan secara auto dibawah kaki downline yg kecil. Selebihnya iaitu RM800 masuk e-wallet. Mcm ni tido pon bole dapat duit.

    - Auto Placement/Topup
    >> Topup RM50 (MOLepoint/Credit e-wallet sendiri) ke akaun yg sama, akaun baru akan di Create oleh sistem, CTH: 0126883197-2 so akaun tersebut TERPAKSA diletak secara auto oleh sistem bawah downline anda. Atau anda boleh buat placement sendiri.

    - Auto Transfer min RM55; RM5 Transfer Charge; RM50 masuk account bank (3 hari bekerja)
    >> Setiap minggu (Isnin samapai Ahad) kalo dlm e-wallet ada minimum RM55 sistem akan auto transfer ke akaun bank. 14 bank di Malaysia.

    - Auto RE-ENTRY 20% Ditolak dari bonus.
    >> cukup rm50, secara auto sistem akan create satu akaun baru akan diletakkan bawah network anda pada kaki yg lemah. Jangan lupe tambah lagi RM20 Air time.


    P/S: Semuanya auto, ikot langkah yg mudah sekejap je dah Auto Pilot.

    DAFTAR
    * Tak perlu stokis just beli MOLepoint kat 7Eleven. Brape byk 7Eleven kat Malaysia ni..? Lu pikir sendri..

    - Beli MOLepoint (7Eleven) RM 50. Then SMS (Pin No & Serial No.) sms ke 012-6883197 (Fauzi)
    - ATAU beli stock dgn ejen PZ..
    - ATAU email..

    * PLEASE TAKE NOTE.
    - Agen MOLepoint selain 7Eleven; Petrol Stations Terpilih, Pejabat Pos & Kiosk.
    - BELI RM50 setiap kali. JANGAN beli MOLepoint RM100 sekeping. Kalo nak RM100 beli RM50x2. OK..?

    DAFTAR CARA KEDUA [CODE]
    * SMS kod dibawah
    - pz reg u0126883197 d[no tel anda] p[no pin MOL] s[no serial MOL] then hantar ke 012-6883197
    >> CTH: pz reg u0126883197 d0123456789 p1234567890123456789 s000123456

    * Note
    - u = no upline; d = no downline; p = no pin MOL; s = no serial MOL

    BONUS
    * RM20 Air Times; RM30 lagi bayar utk bonus.
    - Refferal 20% from RM30 = RM6
    >> TETAP

    - Pair 70% from RM30
    >> Tidak Tetap Bergantung Atas Kemasukan & Pair Pada Hari Tersebut
    CTH: Formula Bayaran Pair Seluruh Malaysia

    1000BCx70%xRM30 = RM21,000.00 Bahagi Jumlah Pair Pada hari Itu
    eg: 1000x70%xRM30 = RM21000/400 = RM52.50 (1 Pair) >> So pada hari tersebut 1 pair di bayar RM52.50

    - Leadership 10% from RM30
    >> Kesemua pair akan dikumpulkan dari Isnin sampai Ahad. Setiap 200 pair dikumpul = 1 mata
    CTH: Formula Bayaran Leadership Seluruh Malaysia

    10000BCx10%xRM30 = RM30,000.00 Bahagi Jumlah Mata Terkumpul Seminggu.
    eg: 10000BCx10%xRM30 = RM30,000.00/80 = RM375 (1 Mata)

    So kalo Network Anda ada min 200 pair pada minggu tersebut, anda terpaksa dapat RM375 bagi 1 mata. Kalo point anda ada 2,3,4 & etc just darab dgn RM375..

    *NOTE
    - Setiap BONUS akan ditolak 20% utk Re-Entry.

    CARA-CARA GUNA
    * Sangat mudah..
    - Call no operator iaitu 1800111199 (TOL FREE); Tunggu sebentar talian akan putus; Operator akan call kembali then jawab.
    - Then masukkan no telefon destinasi disudahi dgn hash (#). Then tunggu sementara panggilan anda disambung.
    >> CTH: 012-6883197#


    P/S: Charge panggilan tidak dikenakan pada account Telco anda walau satu sen. Charge akan ditolak dari Air Time Platinum-Z.


    SEBARANG PERTANYAAN BOLEH SMS/POST/EMAIL. TOLONG JGN GUNA PM SBB PM INDOX AKU KECIL..

    P/S: MOD NNT AKU UPGRADE AKAUN NI.. DAN SORI MOD KALO SALAH SECTION, PLS INFORM ME AND MOVE IT..

    UTK BIZ PLAN SMS/EMAIL REQUEST DARI AKU. AKU AKAN SEND KE EMAIL ANDA..
    Komen: Amat dialu-alukan utk kemajuan kita bersama.
    Blog: Platinum-Z
    Web for members: Company Web
    SMS/Call: 012-6883197 - Fauzi
    Email: [email protected]
    Professional_PAMM_Service-ENG_160x600
    Last edited by Alarmist; 09 Feb 2010 at 11:30 AM.

  2. #2
    Wicked_Game
    Guest
    b u m p . . .

  3. #3
    Wicked_Game
    Guest
    program jutawan Air Time.. modal rm50, potensi pendapatan maksima rm3000 sehari.. :113:

  4. #4
    syaq
    Guest

    Cara-cara nak join Platinum-Z...anda boleh buat sendiri!!!

    Cara-cara nak join platinum-z:

    1. Beli MOLE POINTS bernilai RM50 di 7Eleven dan stesen minyak yang ada logo epay.

    2. SMS kod dibawah
    - pz reg u0126611828 d[no tel anda] p[no pin MOL] s[no serial MOL] dan hantar ke 012-8733698

    >> CTH: pz reg u0126611828 d0123456789 p1234567890123456789 s000123456


    * Note
    - u = no h/phone upline; d = no h/phone downline; p = no pin MOL; s = no serial MOL


    sungguh mudah...anda boleh lakukan sendiri....bonus pun menarik...modal RM50 jer...dari RM50 tu kita leh guna RM20 sebagai airtime (30 minit masa berbual)...so modal sebenar kita cuma RM30 jer...menarik bukan!!!

  5. #5
    syaq
    Guest

    Jom Join Platinum-z

    Platinum-Z (Subsidiary by Otelo Telecommunications Sdn Bhd)

    MARKETING PLAN PLATINUM-Z.COM


    Bermodalkan RM50 SEKALI SEUMUR HIDUP sahaja, anda berpotensi mendapat pendapatan RM3000 sehari....Jadi yg terawal di tempat anda....

    Kelebihan Platinum-Z:

    1) Tidak perlu maintain dan menjual barang...

    2) Bonus RM55 ke atas terus masuk ke akaun bank anda setiap hari KHAMIS (AUTO)

    3) Senang dan tak perlu jumpa sesiapa pun...hanya edar flyers sahaja...flyers tersebut ada step2 bagaimana nak join platinum-z jika orang yg dapat flyers tersebut nak join Platinum-z...jika dia ikut step tersebut dan join Platinum-z secara tak langsung orang itu telah menjadi downline anda...

    Awal 2009 ini...mungkin rezeki anda semua...kerana anda adalah yang terawal......


    Pendaftaran RM50 (MOLePoints). Boleh dibeli di 7eleven, Shell, BHP, Petronas, Pejabat Pos dll

    SELEPAS DAFTAR..

    Anda akan dapat RM20 air-time (30 minit masa berbual)

    Cara Buat Panggilan:
    1) CALL 1800111199
    2) TALIAN PUTUS
    3) Sistem akan call balik, Jawab dan MASUKKAN NO destinasi anda diikuti dengan butang #

    RM30 pula untuk Payout Bonus

    Bonus

    1. Bonus Penajaan = RM 6
    2. Bonus Pasangan = RM 21
    3. Bonus Leadership = RM 3
    Jumlah = RM 30


    1. Bonus Penajaan

    Anda akan menerima RM6 untuk setiap lot/bc yang didaftarkan di bawah anda. UNLIMITED!!!


    2. Bonus Pasangan

    Dikira berdasarkan keseluruhan jumlah lot dan jumlah pasangan dalam 1 hari (12am ~ 11.59pm).
    Jumlah lot X RM 21
    Jumlah pasangan
    Contoh :
    1000 lot X RM21 = RM 21,000 BAHAGI 500 pasangan

    = RM42

    1 pasangan = RM 42
    Bayaran maksimum sehari = RM 3000 per lot.


    3. Bonus Leadership

    Dikira berdasarkan jumlah lot dalam 1 minggu (Isnin hingga Ahad). Setiap 200 pasangan akan di beri 1 mata.

    200 pasangan = 1 mata
    400 pasangan = 2 mata
    600 pasangan = 3 mata

    Jumlah lot X RM 3 BAHAGI Jumlah Mata.


    Contoh :
    10,000 lot X RM 3
    100 mata

    1 mata = RM 500


    Untuk keterangan lanjut sila Call/SMS:
    012-6611828 (syaq)




    HANYA IKUT 4 LANGKAH MUDAH INI UNTUK JOIN PLATINUM-Z:


    Langkah 1:

    Beli MOLePoints RM50 sekeping dari 7Eleven/Petronas/Shell/BHP atau pejabat pos...


    Langkah 2:

    TAIP SMS:

    pz reg u0126611828 d[no h/phone anda] p[no pin MOL] s[no serial MOL]

    CONTOH: pz reg u0126611828 d0123456789 p1234567890123456789 s000123456

    Kemudian hantarkan ke 012-8733698 atau 016-3323798


    Langkah 3:

    Daftar maklumat peribadi anda:

    TAIP SMS:

    pz regd n*[nama anda seperti dlm IC]* z[no ic anda] b[kod bank] t[no akaun bank] c[no secret anda]

    CONTOH: pz regd N*ALI BIN ABU* z800308055215 bMBB t155015014465 c123456

    Kemudian hantarkan ke 012-8733698 atau 016-3323798


    Langkah 4:

    Tukarkan selepas 'u' kepada no h/phone anda…dan promote macam saya ini atau edarkan flyer……anda akan dapat flyers dari saya jika anda join bawah saya...edar flyers dan tunggu saja bonus anda masuk ke akaun bank anda setiap hari KHAMIS...

    KOD BANK: Arab Malaysian Bank (AMBB), CIMB Bank(CIMB), Malayan Banking Berhad(MBB), EON Bank(EBB) ,Hong Leong Bank(HLBB), RHB Bank(RHB), Affin Bank(AFBB), Alliance Bank(ABMB), Bank Muamalat Malaysia(BMMB), Bank Islam Malaysia(BIMB), Citibank(CBB), OCBC Bank(OCBC), Bank Simpanan Nasional(BSN), Ambank Gen-X Prepaid Master Card(AMC), EON Bank Freedom Master Card(EMC)

  6. #6
    syaq
    Guest

    Jom Join Platinum-z

    Jom join platinum-z bawah saya, website replika (autodownline) dalam proses...book tempat dulu...dapat spill over...modal RM50 jer...

    dan

    kepada sesiapa yg malas atau takde masa nak gi beli Molepoint, boleh bank in duit RM50 ke akaun maybank/cimb saya, saya daftarkan untuk anda, sila sms saya untuk dapatkan no akaun bank saya. tq

  7. #7
    syaq
    Guest

    Tawaran Placement!!!

    Upppdateee..

    Tawaran placement!!!

    Seorang Leader akan diaktifkan di bawah group saya ini..
    jadi pada sesiapa yang mahu ahli ini diletakkan disebelah kaki anda sila join PLATINUM-Z secepat mungkin..

    Sapa cepat dia dapat
    :113::113::113:

  8. #8
    syaq
    Guest

    Jom Join Platinum-z!!!

    Platinum-Z (Subsidiary by Otelo Telecommunications Sdn Bhd)

    MARKETING PLAN PLATINUM-Z.COM


    Bermodalkan RM50 SEKALI SEUMUR HIDUP sahaja, anda berpotensi mendapat pendapatan RM3000 sehari....Jadi yg terawal di tempat anda....

    Kelebihan Platinum-Z:

    1) Tidak perlu maintain dan menjual barang...

    2) Bonus RM55 ke atas terus masuk ke akaun bank anda setiap hari KHAMIS (AUTO)

    3) Senang dan tak perlu jumpa sesiapa pun...hanya edar flyers sahaja...flyers tersebut ada step2 bagaimana nak join platinum-z jika orang yg dapat flyers tersebut nak join Platinum-z...jika dia ikut step tersebut dan join Platinum-z secara tak langsung orang itu telah menjadi downline anda...

    Awal 2009 ini...mungkin rezeki anda semua...kerana anda adalah yang terawal......


    Pendaftaran RM50 (MOLePoints). Boleh dibeli di 7eleven, Shell, BHP, Petronas, Pejabat Pos dll

    SELEPAS DAFTAR..

    Anda akan dapat RM20 air-time (30 minit masa berbual)

    Cara Buat Panggilan:
    1) CALL 1800111199
    2) TALIAN PUTUS
    3) Sistem akan call balik, Jawab dan MASUKKAN NO destinasi anda diikuti dengan butang #

    RM30 pula untuk Payout Bonus

    Bonus

    1. Bonus Penajaan = RM 6
    2. Bonus Pasangan = RM 21
    3. Bonus Leadership = RM 3
    Jumlah = RM 30


    1. Bonus Penajaan

    Anda akan menerima RM6 untuk setiap lot/bc yang didaftarkan di bawah anda. UNLIMITED!!!


    2. Bonus Pasangan

    Dikira berdasarkan keseluruhan jumlah lot dan jumlah pasangan dalam 1 hari (12am ~ 11.59pm).
    Jumlah lot X RM 21
    Jumlah pasangan
    Contoh :
    1000 lot X RM21 = RM 21,000 BAHAGI 500 pasangan

    = RM42

    1 pasangan = RM 42
    Bayaran maksimum sehari = RM 3000 per lot.


    3. Bonus Leadership

    Dikira berdasarkan jumlah lot dalam 1 minggu (Isnin hingga Ahad). Setiap 200 pasangan akan di beri 1 mata.

    200 pasangan = 1 mata
    400 pasangan = 2 mata
    600 pasangan = 3 mata

    Jumlah lot X RM 3 BAHAGI Jumlah Mata.


    Contoh :
    10,000 lot X RM 3
    100 mata

    1 mata = RM 500


    Untuk keterangan lanjut sila Call/SMS:
    012-6611828 (syaq)




    HANYA IKUT 4 LANGKAH MUDAH INI UNTUK JOIN PLATINUM-Z:


    Langkah 1:

    Beli MOLePoints RM50 sekeping dari 7Eleven/Petronas/Shell/BHP atau pejabat pos...


    Langkah 2:

    TAIP SMS:

    pz reg u0126611828 d[no h/phone anda] p[no pin MOL] s[no serial MOL]

    CONTOH: pz reg u0126611828 d0123456789 p1234567890123456789 s000123456

    Kemudian hantarkan ke 012-8733698 atau 016-3323798


    Langkah 3:

    Daftar maklumat peribadi anda:

    TAIP SMS:

    pz regd n*[nama anda seperti dlm IC]* z[no ic anda] b[kod bank] t[no akaun bank] c[no secret anda]

    CONTOH: pz regd N*ALI BIN ABU* z800308055215 bMBB t155015014465 c123456

    Kemudian hantarkan ke 012-8733698 atau 016-3323798


    Langkah 4:

    Tukarkan selepas 'u' kepada no h/phone anda…dan promote macam saya ini atau edarkan flyer……anda akan dapat flyers dari saya jika anda join bawah saya...edar flyers dan tunggu saja bonus anda masuk ke akaun bank anda setiap hari KHAMIS...

    KOD BANK: Arab Malaysian Bank (AMBB), CIMB Bank(CIMB), Malayan Banking Berhad(MBB), EON Bank(EBB) ,Hong Leong Bank(HLBB), RHB Bank(RHB), Affin Bank(AFBB), Alliance Bank(ABMB), Bank Muamalat Malaysia(BMMB), Bank Islam Malaysia(BIMB), Citibank(CBB), OCBC Bank(OCBC), Bank Simpanan Nasional(BSN), Ambank Gen-X Prepaid Master Card(AMC), EON Bank Freedom Master Card(EMC)

  9. #9
    NG Rookie
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    513
    koei_home is on a distinguished road
    Post Thanks / Like
    nak cari downline bukannya mudah bang ooii

  10. #10
    syaq
    Guest
    Quote Originally Posted by koei_home View Post
    nak cari downline bukannya mudah bang ooii
    orang yg biasa beri alasan memang susah nak cari downline...:113:


  11. Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

 
+ Reply to Thread
Page 1 of 6 1 2 3 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts