Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the NoGold Portal - The first Malaysian business community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

The Best Spread 468x60ms TenkoFX Crypto

+ Reply to Thread
Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 10 of 36
  1. #1
    SHAMX777
    Guest

    Komuniti Forex SHAMX777

    Assalamualaikum dan selamat sejahtera,

    Salam perkenalan kepada semua warga NG. :113:

    Newbie tumpang sekaki :9:
    Professional_PAMM_Service-ENG_160x600

  2. #2
    SHAMX777
    Guest

    Kelab Joran FXMalay



    :113:Click kat banner atas untuk re-direct ke thread asal:113:

  3. #3
    meistermoney
    Guest
    aik... anyway welcome and selamat berforum. :113:

  4. #4
    ☆NG Splatterz☆
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    kejap kat sana..kejap kat sini
    Posts
    3,603
    wakovic is a jewel in the rough wakovic is a jewel in the rough wakovic is a jewel in the rough wakovic is a jewel in the rough
    My Mood
    Cool
    Post Thanks / Like
    salam..

    selamat dtg ke NG...

    bley share ilmu fx ni bro....:113:

  5. #5
    nippon_hokage PS
    Guest
    asalamualaikum orang lama forexfactory......:113:



    bagus tul sifu2 dah dtg nogold.com ni.....ble kami yg nwi ni salin nota...



    p/s : kawan tumpang salin yg awak tulis tu ye bro sham.....smua kat carigold.com n forexfactory tu kawan duk copy paste......awak nma dah sikit lbey kureng dgn kawan le bro.....cuma kawan 76 ...



    wish u luck pal

  6. #6
    SHAMX777
    Guest

    FXMalay Forum

    Quote Originally Posted by nippon_hokage PS View Post
    asalamualaikum orang lama forexfactory......:113:



    bagus tul sifu2 dah dtg nogold.com ni.....ble kami yg nwi ni salin nota...



    p/s : kawan tumpang salin yg awak tulis tu ye bro sham.....smua kat carigold.com n forexfactory tu kawan duk copy paste......awak nma dah sikit lbey kureng dgn kawan le bro.....cuma kawan 76 ...



    wish u luck pal
    Sekarang saya tengah sibuk menterjemahkan strategy saya dalam bahasa Melayu kat forum FXMalay. FF dah saya tinggalkan kat otai2 kat situ... nak tolong kawan2 yang tak faham berbahasa English pulak. Nak share ilmu saya di sini... fuh! ...Kan dah ramai OTAI2 dalam NG nie :113:

    Sila Click link di bawah untuk terus ke Forum FXMalay:

    http://forum.fxopen.com/showthread.php?t=44792



  7. #7
    SHAMX777
    Guest
    Quote Originally Posted by meistermoney View Post
    aik... anyway welcome and selamat berforum. :113:
    Quote Originally Posted by wakovic View Post
    salam..

    selamat dtg ke NG...

    bley share ilmu fx ni bro....:113:
    Terima Kasih :1:

    p/s: Click SIGNATURE saya untuk direct ke forum yang selalu saya buat analisis market sekarang ini.
    Last edited by SHAMX777; 04 Feb 2009 at 12:08 PM.

  8. #8
    SHAMX777
    Guest

    Teaching Forex












  9. #9
    SHAMX777
    Guest

    Open House For FX Traders










  10. #10
    SHAMX777
    Guest

    LIVE TRADE Ramai2 Raya Cina 2009





  11. Trade_on_STP_accounts-ENG_468x60

 
+ Reply to Thread
Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts